Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Studeni 2020. 14:11

Bella🍁

lavanya

Bella🍁

lavanya

Evo, ja obavila prvi pregled na humanoj. Bilo mi je skroz ok i drago mi je da sam otisla.
    Sad obavljamo sve pretrage pa cemo vidjeti dalje…
    🍀

Baš mi je drago🤗
    Što su ti sve rekli i koje pretrage moraš obaviti?

Hormoni, pa folikulometrija, muž spermiogram…
    Kaze da sam s obzirom na endometriozu kandidat za obradu i prije godine dana pokusavanja..
    I to je ugl to… nije vise ni mogla reci kad sam dosla bez icega.
    E da, endometrij je super za ovu fazu ciklusa

Koliki ti je endometrij?
    I jesi još kakve info dobila vezanog endometriozu?

Mislim da je 13,9mm

Tommyfame
    19. Studeni 2020. 14:15

Sanjarka88 🦋

Tommyfame

Traveller

anabelaaaa

Traveller

Marik, čestitke od srca i nek ovaj put bude sve savršeno. 😍

Sanjarko, šta misliš da za jutarnju bazalnu označim da ni he zanemari? Pas me probudio u 6 h ujutro i tražio van. Bila je mrkla mračina i mislila sam da je 2,3 ujutro. 😁 Tako da nisam gledala na sat nego sam izašla van, smrzla se ko pikica I kad sam se vratila, vidjela sam da je 6 sati. 😂 Mjerila sam bazalnu oko pola sata kad sam se malo zagrijala u krevetu ali mislim da je totalno nerealna od jutros jer sam i ustala i bila na kratko van.

Ja mu ne bih dala unutra narednih sedam dana 😂
    Kog vraga bas sinoc da mora u setnju,pa ova je temp bila tako bitna…preskoci je skroz, ne oznacavaj nista 🤣

Hahahaha a inače ne traže van po noći. I baš jutros.😂😂😂 Kad sam vidjela koliko je sati, ko da mi je netko šamar zalijepio. 🤣🤣 Ima ona opcija da se zanemari ta temperatura pa ću je tako označiti.

Sanjarko, hvala. 😍

TommyFame, moji jajnici su se sinkronizirali, gotovo je. 🤣🤣🤣 Jos ćemo se dogovorit kad ćemo se seksat (s muževima naravno, ne nas dvi) pa ćemo skoro rodit blizance. 😍 Pisat ćemo test u Bestu, znači vidimo se na dan kad tvoja ne dolazi. 🤣🤣🤣🎊

Hahahhaha toto! I onda cemo se sepurit po Sesvetama trudne 💪 i onda za 9mj.šetnjica je nasa hahaha bacat cemo dojke po njoj đubre po livadi 😂😂

E jbte ja cu izludit sa trakicama..znaci imam par zelenih i kupila plave
    I sad piskim plavu iii nistaaaa ko da sam hcg piskila a zelena pokazuje crticu,nest slicno ko tvoja.

A sluzi i dalje imam na bacanje,poceli su me jajnici žegat..evo bas mi idu na živce!

Aj slikaj tu zelenu

https://ibb.co/ZfnRbhS 

Evo je,ta je od jucer. Dok evo danas sam napravila plavu i jedvaaa se vidi. A cice me ubijaju..a neznam..valjd ce mi preko noci potamnit 🤷‍♀️ 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Bella🌟
    19. Studeni 2020. 14:43

lavanya

Bella🍁

lavanya

Bella🍁

lavanya

Evo, ja obavila prvi pregled na humanoj. Bilo mi je skroz ok i drago mi je da sam otisla.
    Sad obavljamo sve pretrage pa cemo vidjeti dalje…
    🍀

Baš mi je drago🤗
    Što su ti sve rekli i koje pretrage moraš obaviti?

Hormoni, pa folikulometrija, muž spermiogram…
    Kaze da sam s obzirom na endometriozu kandidat za obradu i prije godine dana pokusavanja..
    I to je ugl to… nije vise ni mogla reci kad sam dosla bez icega.
    E da, endometrij je super za ovu fazu ciklusa

Koliki ti je endometrij?
    I jesi još kakve info dobila vezanog endometriozu?

Mislim da je 13,9mm

Da to je super endometrij.
    Da ostalo znam kaj se tiče endo. Meni je specijalist na humanoj ali nisam u nikakvom postupku niti smo došli do te faze,pošto sam kod njega krenula zbog endo i planiranja trudnoće. Ali kako sam brzo ostala trudna nije bilo potrebe za ničim, i rekao mi je da meni endo ne stvara problem očito sa zececem i da mi nije uzrok spontanom. I da ona stvara više problema u samom pokušaju začeća nego jednom kad ostaneš trudna. Samo što mi je rekao da slijedeći put čim zatrudnim, da se javim njima na humanu gore pa će mi raditi neke pretrage hormona i dati adekvatnu terapiju ako će trebati.sto prosli put nisam napravila jer je taman bila korona krenula i lockdawn. Al ovaj put se odmah javljam.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

Tommyfame
    19. Studeni 2020. 14:48

Stormy

Još plusica, kako lijepo, čestitam od ❤
    Lavanya drago mi je da si smirenija i znas sta i kako dalje 😊😘
    Ja sam konacno dobila svoju soc. gin tj. sestru jer cekam nalaze briseva, i sad mi ona preko tela kaze da brisevi nesto nije ok…moram priznat da sam malo potonula automatski…rekla je da ce mi se javit kada gin pogleda nalaz…
    Jel nekoj od vas nisu brisevi bili ok? Sta su vam dali? Jeste li morali cekati sa odnosima ili ostalim stvarima npr. ceka me prohodnost jajovoda, jer usprkos onoj kasnoj ovulaciji ne vherujem da ce ista biti…

E ja sam ti imala Ureaplasmu,ja i zjenica oka moga,otac moje djece smo ti pili Doksiciklin. Uzaaasno tezak antibiotik no uspijeli smo se je rijesiti od prve 💪💪 
    E sad mislim da se nismo stedili na odnosima 🤔 
    A HSG mislim da mozes napravit..cak naprotiv vele da te beštije znaju zastopat jajovode..

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Lindsay
    19. Studeni 2020. 14:56

Hej... i ja ureaplasmu imala. Odnosi uz kondonm dozvoljeni dok se ne izljecite.

peggy95
    19. Studeni 2020. 15:16

lindsay

Hej… i ja ureaplasmu imala. Odnosi uz kondonm dozvoljeni dok se ne izljecite.

Jel ovo sve sto ti je u opisu muz uzima? Kako ste nabavili pripravke od casne Ljubice? 😊

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Lindsay
    19. Studeni 2020. 15:38

peggy95

lindsay

Hej… i ja ureaplasmu imala. Odnosi uz kondonm dozvoljeni dok se ne izljecite.

Jel ovo sve sto ti je u opisu muz uzima? Kako ste nabavili pripravke od casne Ljubice? 😊

Da.
    Nasla ju na fb i u komenatrima je pisao mail.
    Nadji casna Ljubica Kovac. Netko je mail i napisao na kojoj stranici ispred.
    Cekas do 30ak dana na odgovor jer ima puno posla.

Lindsay
    19. Studeni 2020. 15:42

I morala sam ili ja u Zg pokupiti ili nekog tko zivi tamo poslati po to.

Lindsay
    19. Studeni 2020. 15:44

Oni dostavljaju preko suradnika ali samo za Zg

Lara19
    19. Studeni 2020. 15:45

Tommyfame

Lara19

Bok curke,

Nova sam ovdje i citajuci vase komentare, zvucite mi kao znanstvena fantastika, toliko brojki, skracenica… da sam se pogubila jer sam totalno nova u ovome.

Za pocetak bi vas pitala za neku dobru ginekologicu u Zg da odem na pregled.

Te gdje i koje trakice kupujete za pracenje ovulacije.

Dragi i ja smo tek odlucili da bi sad bilo pravo vrijeme sa pokusajima vezanim za trudnocu. ali problem je sto je on dosta na poslovnom putu pa ce to isto biti problem i oduzeti nam dosta vremena.

Svima vam zelim puno uspjeha i da sto prije ostanete trudne

Hej dobrodosla nam i jos brze nam osla 🥰
    Moja gin ti je u Sesvetama,zadovoljna sam sa njom. No mislim da ti ne prima nove.
    Mislim da ti je najbolje kontaktirat HZZO (mislim) i vidjeti koji primaju nove pacijente, guglas doktore i procitas ocjene i odlucis :)

Trakica ja uzimam ili preko njuskala ili aliexpressa :)
    Posto vam je tak situacija sa putovanjima onda i bolje da stob prije krenes sa trakicama da ulovis ovulaciju :)

Ja bi ti preporucila da si uzmes folnu kiselinu za pit :) ako te sto zanima slobodno pitaj 😊

Btw.koliko imate godina?

Imam 31god, Ma moze i privatna ginekologica, cisto da odem na pregled. Hvala na savjetima :) 

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.