Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MariK
    19. Studeni 2020. 11:12

https://ibb.co/GTsr44c

mara5

https://imgbb.com/
    tu učitati foto, pa kopirati link.
    Jako mi je žao zbog bebača :( nadam se da će test biti sto posto pozitivan

• MariK
    19. Studeni 2020. 11:13

Ovo je današnji test.
    https://ibb.co/cCC2KV1

▪Marty
    19. Studeni 2020. 11:14

lovely

Anabelaaaa drzi se 💕💕💕
    Toncica24 čestitaaaaam💫💫 opusti se sada i uživaj! Neka bude dosadna i školska🎉
    Divna_Sa haahaaha neka ste vi sve pokrili. Muž je presladak 🤭

Dobro jutro svima ostalima!
    Ja jedva čekam da prođe ovih 11 dana i da vidim jesmo uspjeli 🤣
    Marty mi skupa piškimo😍

Daaaa, i Bella s nama😁😁🤞🤞🍀🍀 nadamm se da nece prije vjestica doci 😫 meni ne bi trebala 30.11. i ako ne dode ja bi svakako pricekala bar 1. il 2.12. vec me malo strah od minusa iskreno... 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

anabelaaaa
    19. Studeni 2020. 11:15

MariK

Ovo je današnji test.

Na oba testica si trudnaaa..Cestitam od ❤❤ 

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Lindsay
    19. Studeni 2020. 11:16

▪Marty

lindsay

▪Marty

lindsay

Tvoja je ginekologica predpostavila da su gljivice, jesi joj opisivale simptome? Imas li ih i sada? Jer diflucanom oralnim lijecimo dugo nelijecene gljivice tezeg stadija.

Hvala na brzom odgovoru 🙂 da opisala sam simptome, imam ih i sada. (blagi pritisak u predjelu maternice, peckanje i iscjedak blago zuckasti i ima neki miris). U rujnu sam pila antibiotik jer brisevi nisu bili ok, pa vjerojatno se time sad vodila. Napisala je da to dvoje trebam.uzeti istovremeno. Malo mi bed ponovno ju kontaktirati 😑

Nisam pametna sta da ti kazem
    Diflucan zaista samo u nuzdi u trudnoci. U prva 3 mjeseca gotovo nikako. Posto tebi brisevi nisu bili uredni mozda je bakterija u pitanju a ne gljivica. Ovo ti je ona napamet dala.

Ok hvala ti❤ onda cu samo vagisan uzeti pa cu vidjeti kako bude.. i nakon toga lactogyn oralne i vaginalne probiotike

Nema na cemu. ❤

marija3998
    19. Studeni 2020. 11:21

Cure ja se uopće ne kužim u ove trakice za ovulacija radim ih unazad 6 dana i uvijek je onako blijeda crtica danas mi je 14 dan ciklusa i nije mi jasno zašto još uvijek nema tamnije crtice 🤷‍♀️🤷‍♀️

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

• MariK
    19. Studeni 2020. 11:21

anabelaaaa

MariK

Ovo je današnji test.

Na oba testica si trudnaaa..Cestitam od ❤❤

Joj hvala ❤❤, osjećam toliki strah kako je zadnji put bio spontani. Samo da sve bude uredu ovaj put.

little123
    19. Studeni 2020. 11:24

anabelaaaa

Pratim sad ove grafikon kod strankinja,Boze kakve one padove temp imaju I opet T…Ne razumijem Svako treci dan neko pad I odna opet skok..Sto toga kod nas nema 🙄😁
    Ja I danas onaj bijeli iscjedak u izobilju sto me sad bas izludjuje…Uvijek pres mengu suha..Vidjecu jos sutra ,pa cu pisnut nece li se kakvo cudo desit 😊
    Hvala vam cure na rijecima utjehe,sve vec znate ♥️

Bok cure, oprostite sto ovako upadam. Htjela bi se nadovezat na ovaj bijeli iscjedak prije menstruacije. I ja unazad par dana imam vise mliječni iscjedak bez mirisa. Isto tako ocekujem menstruaciju svaki dan. Po mojoj procjeni u utorak je bilo 14 dana od ovulacije, ali jos nisam dobila. Tada sam i napravila test, ali ne sa prvim jutarnjim i bio je negativan. Jucer predvecer cijelo vrijeme grčevi i bolovi kao pred menstruaciju, ali i dalje nista. Nadam se da sam samo prerano napravila test i da se ipak nesto dogada. 

👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
    🧔🏻 28 god/ sve ok
    12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
    1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
    2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
    3. IVF 4/21 covid pozitivna
    4. IVF 8/21

mara5
    19. Studeni 2020. 11:24

marija3998

Cure ja se uopće ne kužim u ove trakice za ovulacija radim ih unazad 6 dana i uvijek je onako blijeda crtica danas mi je 14 dan ciklusa i nije mi jasno zašto još uvijek nema tamnije crti

U koje doba dana piškiš i držiš li se onoga da dva sata bar nebi trebala piškiti niti unositi tekućinu?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

▪Marty
    19. Studeni 2020. 11:25

Cureeee, zene, (buduce) majke, kraljice! 👑 znate da je danas dan muskaraca? 😁😉😉 idemo nase drage partnere, deckice i muzice, (buduce) tateke nasih mrvica s necim iznenaditi za njihov dan i zahvaliti im sto su uz nas, sto nas vole, paze, maze i sto su nam podrska. ❤❤❤ 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.