Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    17. Studeni 2020. 09:04

Traveller

TommyFame, jel se Damir iskazao, ti si ovulirala već koliko sam upratila? Još ćeš piskit prije mene. 😂😂

Ovulirala sam vraga hahahha tek su mi poceli plodni dani..valjda 😂 D za sada drzi dobru reputaciju u spavacoj,vidjet cemo kak ce biti dalje hahh
    Meni ti obicno na 1.plodni dan bude plodna sluz i tak znam da krece showtime 🎉😂😂 trakice su pocele tamnit a nije jos blizu pika

U kojoj si ti fazi? 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Sanjarka88
    17. Studeni 2020. 09:13

Traveller

Evo da vam ispričam kakvu glupost sam ja napravila. Naručila sam još LH trakica s Wisha I na brzinu to platila, ništa nisam gledala.
    Prošli tjedan sam starom naručila neki dio za auto direktno na njihovu kućnu adresu. I pogađate šta, naručila sam LH trakice na njegovo ime i kućnu adresu. 😂😂😂 Tek sam skuzila kad sam pročitala mail da je roba poslana. 😂😂🥴

Auch 🤣🤣🤣🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    17. Studeni 2020. 09:15

Traveller

Jutro cure, ajme šta ste potonule sve!
    Isplacite se samo, izbacite to iz sebe, sutra će već biti lakše i idemo dalje skupa do ➕💪. Žao mi je radi svih negativnih testova i mengi. Imate pravo biti tužne, ali onda skupite snage i picimo dalje.

Sanjarko moja draga, kod tebe vidim temperatura i dalje postojana. 😁😛 Malo sam jutros skicnula Nextov web shop. Pripremam se. 😂😂😂

Kod mene ništa novo, čekam vikend ko što sam čekala ovo sunce, napokon danas izlazi. Ovulirat ću ranije od sreće. 😂

Da pisnem jedan testic? 🤣
    Si gledala baby odjel? 😁

Tommyfame
    17. Studeni 2020. 09:18

Traveller

Tommyfame

Traveller

TommyFame, jel se Damir iskazao, ti si ovulirala već koliko sam upratila? Još ćeš piskit prije mene. 😂😂

Ovulirala sam vraga hahahha tek su mi poceli plodni dani..valjda 😂 D za sada drzi dobru reputaciju u spavacoj,vidjet cemo kak ce biti dalje hahh
    Meni ti obicno na 1.plodni dan bude plodna sluz i tak znam da krece showtime 🎉😂😂 trakice su pocele tamnit a nije jos blizu pika

U kojoj si ti fazi?

I meni trakice lagano tamne, sluzi jako malo trenutno. Ali pomaknula se ovulacija s nedjelje na ponedjeljak kad sam ažurirala dan menge na dan kad sam baš počela krvariti. Muž je jučer bio nešto bolestan, a ja bi navalila na njega. Pustila sam ga da se odmara, trebat će mu snage u danima koji dolaze. 😂😂😂

Mi imamo shemu svaki drugi dan u plodnim danima i onda na piku rokavela 😂😂 tako da danas bi trebao past ses,valjalo bi se i oprat malo hahah
    E jbte kako to mrzim,znaci operem se za ses i onda sutra dan moram opet jer čiftim na spermu a taj miris mi je uzaaaas!

Ugl.da meni sve nest ubrzalo,no aj neka je..iako bez bolnih cica sam bila svega par dana 😖 mislila sam da ce bar to duze trajat

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Tommyfame
    17. Studeni 2020. 09:20

Sanjarka88 🦋

Traveller

Isplacite se samo, izbacite to iz sebe, sutra će već biti lakše i idemo dalje skupa do ➕💪. Žao mi je radi svih negativnih testova i mengi. Imate pravo biti tužne, ali onda skupite snage i picimo dalje.

Sanjarko moja draga, kod tebe vidim temperatura i dalje postojana. 😁😛 Malo sam jutros skicnula Nextov web shop. Pripremam se. 😂😂😂

Kod mene ništa novo, čekam vikend ko što sam čekala ovo sunce, napokon danas izlazi. Ovulirat ću ranije od sreće. 😂

Si gledala baby odjel? 😁

9dpo si? Koliko volim naprezat oci i lovit sjene..nemoj haha 🙈 mozdaaa sutra

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Tommyfame
    17. Studeni 2020. 09:34

Traveller

Tommyfame

Traveller

Tommyfame

Traveller

U kojoj si ti fazi?

I meni trakice lagano tamne, sluzi jako malo trenutno. Ali pomaknula se ovulacija s nedjelje na ponedjeljak kad sam ažurirala dan menge na dan kad sam baš počela krvariti. Muž je jučer bio nešto bolestan, a ja bi navalila na njega. Pustila sam ga da se odmara, trebat će mu snage u danima koji dolaze. 😂😂😂

Mi imamo shemu svaki drugi dan u plodnim danima i onda na piku rokavela 😂😂 tako da danas bi trebao past ses,valjalo bi se i oprat malo hahah
    E jbte kako to mrzim,znaci operem se za ses i onda sutra dan moram opet jer čiftim na spermu a taj miris mi je uzaaaas!

Ugl.da meni sve nest ubrzalo,no aj neka je..iako bez bolnih cica sam bila svega par dana 😖 mislila sam da ce bar to duze trajat

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    A luda li si. 🤣🤣🤣🤣🤣
    Meni su cice bile bolne, ali ispuhane su otkad su mi nestali svi simptomi trudnoće. Mogao bi se doručak na meni poslužit koliko sam ravna. 😂😂😂
    E moramo na kavu uskoro, imat ćemo blind date. Dogovorit misto I vrime. U kojem dijelu Zg si ti?

Meni se one ispusu kad dobim mengu i onda se opet napusu u plodnima..trenutno su mi sad odlicne za prodavat mandarine 😂

U blind dateeee,nikad mi se sa njima nije posrecilo pa eto nadam se da ce mi se posrecit sa tobom 😈😂
    Ja sam ti cijeli moj zagrebacki zivot živila na podrucju Tresnjevke i Novog Zgba i onda sam se udala u Sesvete 😖 iako je od tada proslo par godina nikak da se naviknem na taj kvart. 
    Mislim kvart je super,pogotovo za klince..i mi zivimo u centru Sesveta alii opet eto ne pronalazim se u njemu 🤷‍♀️ ti?

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

Sanjarka88
    17. Studeni 2020. 09:37

Tommyfame

Sanjarka88 🦋

Traveller

Si gledala baby odjel? 😁

Ma pusti je
    Traveller je nas divni optimista 🤣🥰🥰

Sanjarka88
    17. Studeni 2020. 09:38

Traveller

E ne mogu vjerovat. U Sesvetama sam!!! Onda se u Bestu nađemo?

Joj kako ste se nasle 🥰

Sanjarka88
    17. Studeni 2020. 09:41

Traveller

Sanjarka88 🦋

Tommyfame

Sanjarka88 🦋

Traveller

Si gledala baby odjel? 😁

Ma pusti je
    Traveller je nas divni optimista 🤣🥰🥰

Ako ti ne padne temperatura na 25.dan ciklusa, pisat ćeš test. Jel može? 😁

Past ce ona do tad sto puta jer moram dobit na 26/27dc
    I necu piskit test, to bi bio vrhunac mog ludila da piskim i kad ne postoji sansa za t 🤣🤣🤣

Tommyfame
    17. Studeni 2020. 09:43

Traveller

E ne mogu vjerovat. U Sesvetama sam!!! Onda se u Bestu nađemo?

Hahahahhahhahaha daaj me nemoj zezat!!! Onda mi mozda muža znaš ako cijeli svoj vijek iz Sesveta (ako si isla u Luku).

Best? Ja znam za San Antonio 😂😂 di si u kvartu? Ja sam kod suda i pbz banke..

10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.