Jutro cure, Marija3998 bas ti je divan adventski.
Lavnya i meni je malo pala pa se digne i tako stalno
Bella osjecam se jako lose, ok nije M dosla, ali ce doci, nocas mi je jako vruce bilo (muz me cijelu noc grlio, nije se odvajao, ja malo pobjegnem eto njega opet uz mene) od jutros osjetim menstrualne bolove, stalno mi je hladno, jednostavno sam jako lose, ovo me slomilo znam da cete napisat glavu gore, sve ja to razumijem ali jednostavno jbg
Znam da ti neće pomoći da ti sto nas kaže glavu gore, onda budi tužna koliko treba i izbaci sve to iz sebe...ali ne smiješ se slomiti
Dolazi novi ciklus i nova nada. Znam da ste pokrili sve i ulovili pik, ali ulovit će te opet.
Još jedan savjet za drugi dio ciklusa, ako možeš nađi si neku zabavu neki hobi, vjeruj mi nećeš toliko stići razmišljati i izbaci sve simptome iz glave.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Bella osjecam se jako lose, ok nije M dosla, ali ce doci, nocas mi je jako vruce bilo (muz me cijelu noc grlio, nije se odvajao, ja malo pobjegnem eto njega opet uz mene) od jutros osjetim menstrualne bolove, stalno mi je hladno, jednostavno sam jako lose, ovo me slomilo znam da cete napisat glavu gore, sve ja to razumijem ali jednostavno jbg
Zaista mi je žao. To su one situacije u kojima što god ti netko pričao ne mijenja činjenicu u kojoj se nalazis sad i nema druge utjehe osim vremena koje treba proći.
Meni je osobno pomoglo prosli i pretprošli put kad sam se nadala da je to to, razvijanje strategije za slijedeći mjesec. Razmišljala sam što ću sve novo i planirala kako ćemo. Jer druge nema. Razumijem tvoju tugu i razočaranje.i iskreno mi je žao što bilo koja od nas mora ovakve stvari prolaziti i što je ponekad sve tako nepravedno i kad imaš ljubavi koju bi podijelio i kad imaš volje u želje za odgajanjem malog stvorenja, a nikako da dođe.
Drži se 💝💝💝
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Jutro trudilice :)
jel ima danas ekipa koja piški, držim fige
Maro kad ćeš ti? Još tri dana do M vidim da imas…😁
ja ne piškim dok ne zakasni, a već sam jako rano osjetila menstrualne bolove, i sad već imam valunge…baš moja tipična M, tako da se ne nadam već radim strategiju za Božićno čudo
🤞🤞🤞🤞🤞😁🎁🎄
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Ancioo bas mi je jako zao 😔 Razumijem te u potpunosti... 😔 Tesko je vjerovati da ce biti bolje kad se tako osjecas... ali ja stvarno vjerujem da hoce. Ako ne ovako, prirodno, bude na drugi nacin...danas se rade cuda...mozda ce biti i tesko, ali na kraju ce se sigurno isplatiti... drzi se... 💕💕 Imas i divnog muza, vi cete to izgurati...i bit cete divni mama i tata... 🙏🙏
Kiflica - ➕❤️
Susika - ➕❤️
Samoja6 - ➕❤️
Amarenna - ➕ ❤️
Inana1-➕ ❤️
ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
Mia333 - 16.11. - 1 dan kasni ❤️
Toncica24 - 17.11. - danas❤️
Mara5 - 21.11. - 4 dana❤️
Alma199 - 21.11. - 4 dana❤️
Ancioo- 22.11. - 5 dana ♥️
Anabelaaaa - 23. 11. - 6 dana❤️
Stormy - 23.11. - 6 dana❤️
Sanjarka88 - 23. 11. - 6 dana❤️
Andela111 - 24.11. - 7 dana❤️
Maša25 - 25.11. - 8 dana❤️
Lisa27 - 29.11. - 12 dana❤️
Mokosh - 29.11. - 12 dana❤️
Ivek1 - 29.11. - 12 dana❤️
Buhtlica23 - 30.11. - 13 dana❤️
Bella- 30.11- 13 dana♥️
Marty07 - 30.11. - 13 dana❤️
Lullaby - 30.11. - 13 dana❤️
ODBROJAVANJE 12.MJESEC ➕ Idemo svi po Božićno čudo 🎅🤰🤶🎄🎇🎀🤞🤞🤞🤞:
Lovely - 01.12. - 14 dana❤️
Hazel 02.12. - 15 dana❤️
Leah - 04.12. - 17 dana❤️
Marija3998 - 04.12. - 17 dana❤️
Traveller - 05.12. - 18 dana❤️
Belinda09 - 06.12. - 19 dana❤️
Tina25 - 08.12. - 21 dan❤️
Tommyfame 09.12. - 22 dana❤️
Amy_94 - 10.12. - 23 dana❤️
Olimpija - 10. 12. - 23 dana❤️
Freya_444 - 11.12. - 24 dana❤️
Sunny_ - 12.12. - 25 dana❤️
Zuzuzujalica - 12.12. - 25 dana❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro ☕😘
Anci, drzi se, mi zene smo jace nego sto mislimo 💪💪 gledaj to ovako, ako vec nije ovaj mjesec, sve si blize da bude sljedeci mjesec.
Vidim u potpisu da ste tek poceli, bit ce to sigurna sam uskoro.
Ako mislis da vjestica definitivno dolazi, barem znas na cemu i daj sebi malo odmora od svega.
Ja sam godinu dana sa svakom mengom plakala kao dijete, pa te razumijem. A onda se sjetim da ima i gorih situacija od mojih, da ima tezih dijagnoza, pobacaja, kiretaza, sve to mi zene prezivimo i nema predaje, nema odustajanja.
Glavu gore i samo pozitivno! Svaka bebica zeli sretnu i nasmijanu mamu 😘❤
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Jutro cure, evo dok Sanjarka jos nije azurirala popis da javim da mi je jutros stigla M. Dakle mit je razbijen, ni puni mjesec na dan O ne pomaze 😅 Nadala se malo jesam, ali sam navikla vec na razocarenja, tako da eto...svijet nije stao i zivot ide dalje...grlim vas sve i drzim 🤞🤞🤞 curama koje cekaju! ❤
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Jutro cure 🥰
Kako vi na ovo ruzno vrijeme? Bas je bljeeee
Ja sam pravi metereopata 🤦♀️
Pupetta ❤️
Leah i Lullaby mogao bi biti pik, popratite jos 😊
Lisa to su oni muller lh testovi, ne znam sta bi ti rekla
Budem ti stavila svoj lazni pik na njima kad sam ih koristila. Bas su zbunjola
Lora kad piskis? 🤞🤞🤞🤞
Marija divan ti je adventski 🥰😍😍
Anci zao mi je draga. Moj prijedlog je da pokusate jos 12 i 1mj sa lh trakicama i bazalnom a onda da krenete na pretrage
Cure i moja vještica je noćas stigla. Dosla sam iz bas gadnog dežurstva pa nemam snage niti biti tužna..
Pratim vas i dalje. Svima koji ovaj ciklus nisu uspjeli saljem sve moguće pozitivne vibre da u prosincu docekaju taj plusić . ➕➕
Sretno ❤️❤️
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Jutro cure, evo dok Sanjarkajos nije azurirala popis da javim da mi je jutros stigla M. Dakle mit je razbijen, ni puni mjesec na dan O ne pomaze 😅 Nadala se malo jesam, ali sam navikla vec na razocarenja, tako da eto…svijet nije stao i zivot ide dalje…grlim vas sve i drzim 🤞🤞🤞 curama koje cekaju! ❤
A bemu misa 😪 Al ti si jedna divna jaka žena, samo hrabro dalje 🤗🤗🤗🤗 plan je skoro ici u postupak ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji