Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    16. Studeni 2020. 23:46

Mara5 kakav je to vijenac u limenkama ? Ajme bas me zanima 😎 papaj taj ananas da bude lijepi adventski, to se zove recikliranje 👆😂😂😂

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

marija3998
    16. Studeni 2020. 23:49

watson009

Marija3998 ajme divan jeeee,svaka cast ,evo nije viden nikako,bas unikat 🙌❤ ja otisla danas u sumu i nakupila grancica pa cu nesto smisliti.
    Stormy tako i treba !!! GOOO girl 👆 samo vi betonirajte !!!
    Meni je vrijeme negdje pred O, 11.dan ciklusa i egg iscjedak je tu,nis ne mjerim jer mi je taj jajovod ionako zacepljen 😭
    Mi smo pogledali film Making babies,dakle ooodlican jeeee…ajme,tako me podsjetio na nas slucaj, suza mi krenula na kraju filma a pao je i keksic ahahhaha
    Probajte i vi ,preporucam😜👆

Hvala ❤️❤️
    Obožavam božić i to ukrašavanje, to mi je baš gušt, skroz me opusta 🌲❤️😍

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

watson009
    16. Studeni 2020. 23:50

buhtlica23

Uh cure, ja i mm se malo bacili u akciju izgleda malo previse, imala sam dosta krvi 🙄 sad ne znam jesmo li prezestoki bili ili koji se vrag desava 🤔

Uf,svjeze krvi ? Da niste vi pretjerali. 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

▪Marty
    17. Studeni 2020. 00:17

Stormy

watson009

Stormy dobro si zapamtila,svaka cast 😂 jojjj da ga je barem dobro streslo 🙏❤ Biti ce kako mora biti, ja sam se zaokupila ucenjem i sama radim adventski vijenac pa samo na to mislim…
    Po tvojoj trakici tebi je danas O, jos pisni sutra da utvrdis i bjezi ca ,goni muza na akciju😂
    Pupetta mila pa di si ti ? Dodi ti k nama kada nas se zazelis, jos uvijek smo tu 😩 Kako si ? Saljem ti zagrljaj❤
    Watson ma onda navijamo za tebe 🤞🍀🥰 Koji si sad DC?
    Joj vi svi u Bozicu, mene jos nije uhvatio đingl bels mood, ne stignem od posla. Iako volim to razdoblje druzenja, darivanja, hrane i opcenito ugođaja 🎄☃️🎁
    Da, rekla bi da je po trakicama danas O, dragi i ja smo danas dali zadnji atom snage. Sad slijedi - bježi, bolje da te 🙈 i 🙉 haha.

znaciiii isto, isto sve kod mene danas ko da sam ja pisala 😂😂🙈🙈🙈🙈 drzim nam fige da smo to dobrooo pokrili.🤞🤞

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

17. Studeni 2020. 06:33

Jutro cure 😊
    Kod mene mali pad tempice...mozda jer sam manje spavala 🤷‍♀️ ili dolazii 😣
    Inace nemam bas simptoma...ni za T ni vjesticu...osim boli u donjem dijelu leđa...sise velike🤔

Bella🌟
    17. Studeni 2020. 06:58

Jutro☕
    Marija odličan je adventski,svaka cast🤗🤗🤗
    Lavanya Hmmm, znam da ima nešto temperaturom  i oko implantacijskog skoka. To će cure znati bolje objasniti . 
    Jel temperatura poslije O treba stalno rasti? Meni je rasla i sad je mrvicu pala danas,a još ne rano za implantaciju .
    Anci kako si?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

Bella🌟
    17. Studeni 2020. 07:01

Lora kad radis test?😁😁

👱 sve ok
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️

mara5
    17. Studeni 2020. 07:02

Jutro trudilice :)
    jel ima danas ekipa koja piški, držim fige 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bella🌟
    17. Studeni 2020. 07:08

mara5

Maro kad ćeš ti? Još tri dana do M vidim da imas...😁

👱 sve ok

mara5
    17. Studeni 2020. 07:16

Bella🍁

mara5

Maro kad ćeš ti? Još tri dana do M vidim da imas…😁

ja ne piškim dok ne zakasni, a već sam jako rano osjetila  menstrualne bolove, i sad već imam valunge...baš moja tipična M, tako da se ne nadam  već radim strategiju za Božićno čudo 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.