Mara5 kakav je to vijenac u limenkama ? Ajme bas me zanima 😎 papaj taj ananas da bude lijepi adventski, to se zove recikliranje 👆😂😂😂
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Marija3998 ajme divan jeeee,svaka cast ,evo nije viden nikako,bas unikat 🙌❤ ja otisla danas u sumu i nakupila grancica pa cu nesto smisliti.
Stormy tako i treba !!! GOOO girl 👆 samo vi betonirajte !!!
Meni je vrijeme negdje pred O, 11.dan ciklusa i egg iscjedak je tu,nis ne mjerim jer mi je taj jajovod ionako zacepljen 😭
Mi smo pogledali film Making babies,dakle ooodlican jeeee…ajme,tako me podsjetio na nas slucaj, suza mi krenula na kraju filma a pao je i keksic ahahhaha
Probajte i vi ,preporucam😜👆
Hvala ❤️❤️
Obožavam božić i to ukrašavanje, to mi je baš gušt, skroz me opusta 🌲❤️😍
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Uh cure, ja i mm se malo bacili u akciju izgleda malo previse, imala sam dosta krvi 🙄 sad ne znam jesmo li prezestoki bili ili koji se vrag desava 🤔
Uf,svjeze krvi ? Da niste vi pretjerali.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Stormy dobro si zapamtila,svaka cast 😂 jojjj da ga je barem dobro streslo 🙏❤ Biti ce kako mora biti, ja sam se zaokupila ucenjem i sama radim adventski vijenac pa samo na to mislim…
Po tvojoj trakici tebi je danas O, jos pisni sutra da utvrdis i bjezi ca ,goni muza na akciju😂
Pupetta mila pa di si ti ? Dodi ti k nama kada nas se zazelis, jos uvijek smo tu 😩 Kako si ? Saljem ti zagrljaj❤Watson ma onda navijamo za tebe 🤞🍀🥰 Koji si sad DC?
Joj vi svi u Bozicu, mene jos nije uhvatio đingl bels mood, ne stignem od posla. Iako volim to razdoblje druzenja, darivanja, hrane i opcenito ugođaja 🎄☃️🎁
Da, rekla bi da je po trakicama danas O, dragi i ja smo danas dali zadnji atom snage. Sad slijedi - bježi, bolje da te 🙈 i 🙉 haha.
znaciiii isto, isto sve kod mene danas ko da sam ja pisala 😂😂🙈🙈🙈🙈 drzim nam fige da smo to dobrooo pokrili.🤞🤞
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jutro cure 😊
Kod mene mali pad tempice...mozda jer sam manje spavala 🤷♀️ ili dolazii 😣
Inace nemam bas simptoma...ni za T ni vjesticu...osim boli u donjem dijelu leđa...sise velike🤔
Jutro☕
Marija odličan je adventski,svaka cast🤗🤗🤗
Lavanya Hmmm, znam da ima nešto temperaturom i oko implantacijskog skoka. To će cure znati bolje objasniti .
Jel temperatura poslije O treba stalno rasti? Meni je rasla i sad je mrvicu pala danas,a još ne rano za implantaciju .
Anci kako si?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Lora kad radis test?😁😁
👱 sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
Jutro trudilice :)
jel ima danas ekipa koja piški, držim fige
🙅♀️30, 🙋♂️29
Maro kad ćeš ti? Još tri dana do M vidim da imas...😁
👱 sve ok
Maro kad ćeš ti? Još tri dana do M vidim da imas…😁
ja ne piškim dok ne zakasni, a već sam jako rano osjetila menstrualne bolove, i sad već imam valunge...baš moja tipična M, tako da se ne nadam već radim strategiju za Božićno čudo
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji