Ode muz kupiti test i vrati se nakon 3h…ja ga docekam na vratima, kaze on sta cekas….reko pa daj mi, kaze sta, pa ono po sta si isao…kaze joooj zaboravio…pa di si bio covjece po to si isao, kaze sreo kuma pa otisli na pivo🤦♀️🤦♀️ Tako daa nista od sutra, idem u firmu raditi pa cu ja uzeti….ne znam jel da ga napravim poslijepodne kad dodem s posla ili da cekam srijedu ujutro..🤷♀️
Koji si dpo? Kad bi trebala M ne doći?
15 dpo, danas je trebala....nadam se da ni nece 🤞
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Ode muz kupiti test i vrati se nakon 3h…ja ga docekam na vratima, kaze on sta cekas….reko pa daj mi, kaze sta, pa ono po sta si isao…kaze joooj zaboravio…pa di si bio covjece po to si isao, kaze sreo kuma pa otisli na pivo🤦♀️🤦♀️ Tako daa nista od sutra, idem u firmu raditi pa cu ja uzeti….ne znam jel da ga napravim poslijepodne kad dodem s posla ili da cekam srijedu ujutro..🤷♀️
15 dpo, danas je trebala….nadam se da ni nece 🤞
🤭🤭🤭🤭🤭
Onda radi test slobodno popodne😁sretnooo Lora😘😘🤞🤞🤞💛
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Ili sad odi po test😂😂😂pa napravi sad😁🤭
👱 sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
15 dpo, danas je trebala….nadam se da ni nece 🤞
🤭🤭🤭🤭🤭
Onda radi test slobodno popodne😁sretnooo Lora😘😘🤞🤞🤞💛
Hvalaaa, 🥰😍😘trta me samo takva hvata🤦♀️🤦♀️🤦♀️
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Cure help! Jel ovo pik?
https://ibb.co/yPVbFxS i evo baš ove od danas https://ibb.co/nrYdtYq
Djeluje mi da je to to, a očekivala sam ovulaciju oko 13. dana ciklusa. Baš sam cijeli dan u depri jer sam mislila da ništa od ovog ciklusa.
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Cure ja imam problem tj neznam kako ustvari treba biti jer sam ovaj ciklus prvi put piškila LH. U petak sam uhvatila pik, subota nedjelja razina lh dosta pala druga crtica se jedva vidjela i nakon toga nisam više ni planirala piškiti. Danas sam odjednom primjetila veću količinu one rastezljive sluzi i išla ponovno piškiti lh i sad izgleda da je opet počela tamniti ta crtica.
Sad neznam da li sam luda ili šta 😀 da li je moguće imati O dva puta u ciklusu? Hahaha
E sad , koliko ja znam, lh trakice ne znače da je O bila. One samo potvrđuju razinu lh hormona koja se povećava i dostiže vrhunac prije nego se dogodi O,odnosno da jajašce izađe iz jajnika. Ali ih trakica ne može potvrditi da se O dogodila, to može temperatura,vađenje progesterona. Ovo znam da se znalo događati curama ali ne znam sad koji je razlog tome. Nisam bas puno pomogla😅 al javit će se neka koja zna.
Hvala ti ! Ništa pratiti ću još par dana pa ćemo vidjeti haha
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Anci bas mi je žao što se tako osjećaš i mogu misliti kako ti je teško. Ali nemoj još skroz gubiti nadu. Ima još šanse za ovaj ciklus. Drzi se🤞💝💝💝
Lora mogu misliti, znam da je🤭 kako god odlučiš. Sretno🤞🤞🤞
Lullaby pa čini se jako dobro i mogao bi biti ali još i sutra poprati da vidiš jel i sutra bude tako ili će bit blijeđa. Koliko znam nekome je to pik a neko dobiva dva dana za redom High pa pik.
👱 sve ok
Cure ja imam problem tj neznam kako ustvari treba biti jer sam ovaj ciklus prvi put piškila LH. U petak sam uhvatila pik, subota nedjelja razina lh dosta pala druga crtica se jedva vidjela i nakon toga nisam više ni planirala piškiti. Danas sam odjednom primjetila veću količinu one rastezljive sluzi i išla ponovno piškiti lh i sad izgleda da je opet počela tamniti ta crtica.
Sad neznam da li sam luda ili šta 😀 da li je moguće imati O dva puta u ciklusu? Hahaha
E sad , koliko ja znam, lh trakice ne znače da je O bila. One samo potvrđuju razinu lh hormona koja se povećava i dostiže vrhunac prije nego se dogodi O,odnosno da jajašce izađe iz jajnika. Ali ih trakica ne može potvrditi da se O dogodila, to može temperatura,vađenje progesterona. Ovo znam da se znalo događati curama ali ne znam sad koji je razlog tome. Nisam bas puno pomogla😅 al javit će se neka koja zna.
Hvala ti ! Ništa pratiti ću još par dana pa ćemo vidjeti haha
Poprati svakako,Ali vjerujem da će ti neka od cura znati više reći.
I samo hopsaj 😁😁😁
👱 sve ok
Stormy dobro si zapamtila,svaka cast 😂 jojjj da ga je barem dobro streslo 🙏❤ Biti ce kako mora biti, ja sam se zaokupila ucenjem i sama radim adventski vijenac pa samo na to mislim...
Po tvojoj trakici tebi je danas O, jos pisni sutra da utvrdis i bjezi ca ,goni muza na akciju😂
Pupetta mila pa di si ti ? Dodi ti k nama kada nas se zazelis, jos uvijek smo tu 😩 Kako si ? Saljem ti zagrljaj❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji