Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokosh
    16. Studeni 2020. 14:41

Ancio, bas mi je zao zbog testa. Kao sto cure kazu, to ne mora nista znaciti. Ali ovo je upravo razlog zasto svaki put kazem da necu raditi test prije nego zakasni. Mene osobno vise ubije taj minus nekoliko dana prije m, nego na dan m. U ovom drugom slucaju znam 100% da je minus i nema tog mucenja. Drzi se!

Ja koliko hod da.se.nadam plusu ovaj mj, nekako sumnjam da ce do toga doci. Pokrili smo plodne dane. Ovaj tjedan cemo svakako jos koji put ako bude prilike. Ali tocno sam osjetila 13.,14. i 15. 11. da se nesto kuha. Za vikend me bas pikalo u oba jajnika.

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Snoopyiica95
    16. Studeni 2020. 14:41

Maša25 zasluzujes krunu definitivno ahaahhah🤣 👑

Angeleyes
    16. Studeni 2020. 14:48

Sunny_

Ancio žao mi je, ali dok M ne dođe nije gotovo. Kao što cure kažu, implantacija može biti kasnije pa da test još ne može očitati. Glavu gore i optimistično naprijed💪🏻
    Angeleyes vidim da koristite svježu matičnu mliječ. Naša treba stići sutra pa krećemo piti . Kako je vi pijete? ujutro odmah ili nakon obroka? i koliko količinski, jedna mala žlica ili manje?

Ujutro odmah nataste, pola sata poslije nista ne jedemo. 1gr je mjera po zlicici pa se toga drzimo za sada, ako bas postoji neki problem onda se uzima 2gr. Mislim da vise od toga dnevno ne ide. Sad mi je ovo glavna 'terapija', htjela bih zaobici tablete za sada. Tek smo od nedavno u tome pa cemo vidjet, javljamo iskustva :)))

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Maša🤰🏼
    16. Studeni 2020. 15:01

Hahaha ❤️
    Za rucak kuham juhu , pire krumpir, meso u saftu i naravno ciklu 😂 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

buhtlica23
    16. Studeni 2020. 15:24

maša25

Hahaha ❤️
    Za rucak kuham juhu , pire krumpir, meso u saftu i naravno ciklu 😂

Ja sam bome dobila ideju od curka tu kad su spomenile tjestenjinu. Pa sam pravila siroke zelene rezance (sa spinatom) u umaku od gljiva,bijelog luka, bijelog vina i ispekla pileca prsa na onak rostilj tavi i narezala to na kockice i pobacala gore. Uz to hrpu zelene salate koju sam zacinila limunom. Bilo je top 😊

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

watson009
    16. Studeni 2020. 15:49

Lavanya sretno ti bilo da ne moras na humanu!!! Mozda plusic dode kada najvise treba!!!! ❤ to su vam 1.konzultacije ili? 
    Cure niste normalne koliko dns tipkate! 
    Ancioo bas kako je Sanjarka rekla piskenje je zabava, gle Mašu ona jej vec matorka po tom pitanju! Imas jos dana do M, stigne biti plusic...ovo smo te nagovarale jer si vec ludila od simptoma i svega.
    Naravno da ne mozes ne misliti na bebu ali malo se zaokupi s necime...citaj,crtaj, googlaj. Drzi se, nitko ne zeli ludu mater!!!!😂👆❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    16. Studeni 2020. 15:50

Sve glodate tu ciklu a ja ju ne mogu smisliti 😭

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Snoopyiica95
    16. Studeni 2020. 15:55

Masa25 kod mene je danas spinat i jaja 🤣🙈

Maša🤰🏼
    16. Studeni 2020. 16:01

Watson kako si mi ti? 
    Ja ciklu volim ali onaj sok brate mili jako sam se mucila pit ga 🙈 i danas ga ponestalo pa nisam popila gahaha vidit cemo u pon dali mi se zdebljala maternica ( ili sta god se vec treba) 🙈 
    Ja bas jedvaaa cekam napravit pozitivan test naci pogledala sam 3000000 videa na youtubeu kako zene rade live testove i ajme predobro 😍 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Apple
    16. Studeni 2020. 16:13

Ancio još nije ništa gotovo, mislim da si full prerano radila test. Frendica je radila 29 i 30. dpo lh trakice u pokazalo je jako tamne crte, a test pokazao minus pa je piškila opet dok je čekala kod doktora na pregled i test opet pokazao minus a doktor joj potvrdio trudnoću i vidio plod. 

Meni je danas zadnji dan M, ovaj mjesec sam baš jako razočarana bila kad je došla jer smo baš pogodili pik par dana prije i poslije i opet ništa. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.