Ancio nemoj još gubiti nadu,držim fige
hvala svima, znam da ne bi trebala ali ja se osjecam kao da me kamon pregazio…
Ancio pa meni je ovaj mjesec crtica bila tek nakon 4 dana kasnjenja. Dan kad sam trebala dobit se nije pokazala ni sjenica. Nemoj gubit nadu!
🧔31 👩30 🧒4 👶1
Tončica ja sam uzela matičnu mliječ od Radoševića. Čitala sam dosta pozitivnog, ali je tek sad krećemo piti pa ne mogu još dati preporuke
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ancioo nemoj gubiti nadu, moras biti pozitivna ima jos vremena bit ce jer mora. Predugo nije bilo + i sad je na redu tvoj !
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ancioo nemoj gubiti nadu, moras biti pozitivna ima jos vremena bit ce jer mora. Predugo nije bilo + i sad je na redu tvoj !
iskreno se nadam, taman pricam sa muzem, placem al nisam rekla da sam test pravila, kako on dame mene tjesi e isto me dusa boli
Anci draga nasa💝❤❤ jako lijepo što imaš takvog muža. Još uvijek polazem nade za plus jer stvarno je rano i ovaj kinez ništa ne mora značiti. Kupi ti lijepo sebi jedan digitalac i za 2 dana ponovi🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Anci grlim 🤗🤗🤗🤗 placi ako ti se place, drzim fige do neba da minus postane plus ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Anci navijam za tebe… bit ce to plus na kraju 🙏 Drzi se..
Kad ti piskis? 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ancice drzim ti fige, nije jos gotovo, rano je mozda je tek implantacija bila. Nadam se plusu kod tebe kroz par dana, drzi se
Sortiraj odgovore
Najstariji