Inace i tada u autu dam bila gore
Mislim da cu to probat u 12mj 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Inace i tada u autu dam bila gore
Mislim da cu to probat u 12mj 😁
uzet ću ovo u obzir, mada sam za kraj to izbjegavala kao neće se primiti ako sam gore
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jutro trudilice 😁
Sto se tice vitamina ja sam uzela od twinlaba prenatal, valjda ce biti okej 🤷♀️
Meni je danas 6DC pa cemo se vec bacit na posao, svaki 2 dan i valjda ce biti nesto 😅
Gdje nam je Pupa ❤ kakvo je stanje? Lista nam je ogromna i jedva sve stignem pratit... Mokosh? ❤ gdje ste cure?
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Kakav Novalac, jedino novo je da si trudna. 😂😂😂😍 Pišem se za kumu I ako je u studenom. 😂😁😁😁
Vidim temperatura postojana ko trovremenski Taft. ❤️😊 Morat ću I tebi odijelce naručit. 😍😍😍😂😂
🤣🤣🤣🤣
Zelis me svrstati u onu kategoriju zena koje ne volimo? Žene zvane ne znam kako sam zatrudnila 🥴🤦♀️
Ali ti znaš kako. 😂😂😂
Ne znam, ali stvarno ne znam. Mozda muz zna 🙄
Daj Traveller bjezi tamo. Jos ces me uvjerit da je stvarno moguce da sam trudna 🤦♀️ mene ti je lako navuc na pizdarije 🤣
Kakav Novalac, jedino novo je da si trudna. 😂😂😂😍 Pišem se za kumu I ako je u studenom. 😂😁😁😁
Vidim temperatura postojana ko trovremenski Taft. ❤️😊 Morat ću I tebi odijelce naručit. 😍😍😍😂😂
🤣🤣🤣🤣
Zelis me svrstati u onu kategoriju zena koje ne volimo? Žene zvane ne znam kako sam zatrudnila 🥴🤦♀️
Ali ti znaš kako. 😂😂😂
Ne znam, ali stvarno ne znam. Mozda muz zna 🙄
Pa kažu ljudi koji znaju valjda da se može i tako zatrudniti. Da izađe koji vojnik nekad i prije ejakulacije. 😁 Ništa nije nemoguće tako da ja te smatrati trudnom dok me ne uvjeris u suprotno.
Cure, ja pijem folat od Solgara I nemam te nuspojave. Apetit mi je isti kao prije. Odnosno, oduvijek je bio velik. 😁😂
Nu, sad je nakon silnih godina takvog hopsanja odlucio izac prije vremena dok ja cekam zivotno vazne nalaze 🤣🤣
nema mjesta gdje nismogotovo je sanjarko ako traveller kaze da jesi onda i jesi i tocka
Travller progataj malo i meni
Meni je poceo nos curiti i zima mi je jako, zeludac mi gori, grlo boli e jos mi samo nedostaje da buem pozitivna na koronu glupu
Cuj Anci moras piskit prije nego se krenes lijecit tabletama 😁
nema mjesta gdje nismogotovo je sanjarko ako traveller kaze da jesi onda i jesi i tocka
Travller progataj malo i meni
Meni je poceo nos curiti i zima mi je jako, zeludac mi gori, grlo boli e jos mi samo nedostaje da buem pozitivna na koronu glupu
I ja sam se osjećala malaksalo i bolesno i izmjerila temperaturu mislim 37.1. u dobitnom ciklusu. 😁
Pa tebi su šanse ogromne ovaj mjesec i mislim da stvarno ima mjesta za veliki optimizam. Ja vam svima želim da ste trudne i da mi kuhate jelo što sam dibsala. Ono neću tužiti nijednu od vas ako ne bude ručka da ne dobijem jecmenac, ali sjetite me se nakon što vidite plus. 😁🤣😍
Ja ti nisam dobra s ruckovima, mogu li ti ja desert spremit? 😃
Moj muz? Njega cu morat tjesit i obecavat mu da ce ovaj put sve bit ok i da mozemo bez straha pokusat opet 🤣🤣🤣🤣
Hahahahha 🤣 ispravak, pokrili smo pik i jutro na dan O 😁 savrseno pokrili, necu nikad prezalit taj divni vikend 🥴
Traveller reci, ja kuham sve :)
Lasagne, pizza, tjestenina generalno. Tu nema greške. 😁 Samo ništa s ribom. 😂😂😍
Ti si moj covjek 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji