Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    16. Studeni 2020. 10:14

Inace i tada u autu dam bila gore 
    Mislim da cu to probat u 12mj 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mara5
    16. Studeni 2020. 10:17

Sanjarka88 🦋

Inace i tada u autu dam bila gore
    Mislim da cu to probat u 12mj 😁

uzet ću ovo u obzir, mada sam za kraj to izbjegavala  kao neće se primiti ako sam gore 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Jana25
    16. Studeni 2020. 10:18

Jutro trudilice 😁
    Sto se tice vitamina ja sam uzela od twinlaba prenatal, valjda ce biti okej 🤷‍♀️ 
    Meni je danas 6DC pa cemo se vec bacit na posao, svaki 2 dan i valjda ce biti nesto 😅
    Gdje nam je Pupa ❤ kakvo je stanje? Lista nam je ogromna i jedva sve stignem pratit... Mokosh? ❤ gdje ste cure?

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Sanjarka88
    16. Studeni 2020. 10:23

Traveller

Sanjarka88 🦋

Traveller

Kakav Novalac, jedino novo je da si trudna. 😂😂😂😍 Pišem se za kumu I ako je u studenom. 😂😁😁😁

Vidim temperatura postojana ko trovremenski Taft. ❤️😊 Morat ću I tebi odijelce naručit. 😍😍😍😂😂

🤣🤣🤣🤣
    Zelis me svrstati u onu kategoriju zena koje ne volimo? Žene zvane ne znam kako sam zatrudnila 🥴🤦‍♀️

Ali ti znaš kako. 😂😂😂

Ne znam, ali stvarno ne znam. Mozda muz zna 🙄

Sanjarka88
    16. Studeni 2020. 10:25

Daj Traveller bjezi tamo. Jos ces me uvjerit da je stvarno moguce da sam trudna 🤦‍♀️ mene ti je lako navuc na pizdarije 🤣

Sanjarka88
    16. Studeni 2020. 10:32

Traveller

Sanjarka88 🦋

Traveller

Sanjarka88 🦋

Traveller

Kakav Novalac, jedino novo je da si trudna. 😂😂😂😍 Pišem se za kumu I ako je u studenom. 😂😁😁😁

Vidim temperatura postojana ko trovremenski Taft. ❤️😊 Morat ću I tebi odijelce naručit. 😍😍😍😂😂

🤣🤣🤣🤣
    Zelis me svrstati u onu kategoriju zena koje ne volimo? Žene zvane ne znam kako sam zatrudnila 🥴🤦‍♀️

Ali ti znaš kako. 😂😂😂

Ne znam, ali stvarno ne znam. Mozda muz zna 🙄

Pa kažu ljudi koji znaju valjda da se može i tako zatrudniti. Da izađe koji vojnik nekad i prije ejakulacije. 😁 Ništa nije nemoguće tako da ja te smatrati trudnom dok me ne uvjeris u suprotno.

Cure, ja pijem folat od Solgara I nemam te nuspojave. Apetit mi je isti kao prije. Odnosno, oduvijek je bio velik. 😁😂

Nu, sad je nakon silnih godina takvog hopsanja odlucio izac prije vremena dok ja cekam zivotno vazne nalaze 🤣🤣

Sanjarka88
    16. Studeni 2020. 10:33

anci000 🌸💞

nema mjesta gdje nismo gotovo je sanjarko ako traveller kaze da jesi onda i jesi i tocka
    Travller progataj malo i meni
    Meni je poceo nos curiti i zima mi je jako, zeludac mi gori, grlo boli e jos mi samo nedostaje da buem pozitivna na koronu glupu

Cuj Anci moras piskit prije nego se krenes lijecit tabletama 😁

Sanjarka88
    16. Studeni 2020. 10:34

Traveller

anci000 🌸💞

nema mjesta gdje nismo gotovo je sanjarko ako traveller kaze da jesi onda i jesi i tocka
    Travller progataj malo i meni
    Meni je poceo nos curiti i zima mi je jako, zeludac mi gori, grlo boli e jos mi samo nedostaje da buem pozitivna na koronu glupu

I ja sam se osjećala malaksalo i bolesno i izmjerila temperaturu mislim 37.1. u dobitnom ciklusu. 😁
    Pa tebi su šanse ogromne ovaj mjesec i mislim da stvarno ima mjesta za veliki optimizam. Ja vam svima želim da ste trudne i da mi kuhate jelo što sam dibsala. Ono neću tužiti nijednu od vas ako ne bude ručka da ne dobijem jecmenac, ali sjetite me se nakon što vidite plus. 😁🤣😍

Ja ti nisam dobra s ruckovima, mogu li ti ja desert spremit? 😃

Sanjarka88
    16. Studeni 2020. 10:45

Moj muz? Njega cu morat tjesit i obecavat mu da ce ovaj put sve bit ok i da mozemo bez straha pokusat opet 🤣🤣🤣🤣
    Hahahahha 🤣 ispravak, pokrili smo pik i jutro na dan O 😁 savrseno pokrili, necu nikad prezalit taj divni vikend 🥴

Sanjarka88
    16. Studeni 2020. 10:46

Traveller

anci000 🌸💞

Traveller reci, ja kuham sve :)

Lasagne, pizza, tjestenina generalno. Tu nema greške. 😁 Samo ništa s ribom. 😂😂😍

Ti si moj covjek 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.