Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angeleyes
    16. Studeni 2020. 11:20

Sanjarka88 🦋

buhtlica23

Izgleda da ja jedina nisam imala sex u autu 😅🤣🤣
    Al sam zato imala u šatoru 😆😆

Ne mogu vjerovat da netko nije hopsao u autu 🤣🤣🤣 kakoooo? 😁

Ni ja se ne sjecam da sam u autu to radila, ima nas. 🤓 Mozda i jesam, al ako se ne mogu sjetit onda je ocito bilo nesto bezveze 🤣🤣
    A sadasnji partner (muz) i ja smo uvijek imali slobodan stan pa nismo imali potrebu za nekim egzibicijama, jos smo se nasli takvi mirniji tipovi i eto. Nismo zanimljivi 😂😂

Nekidan u drustvu je jedna doticna izjavila da je zatrudnila kad su slavili nesto, neki rodjendan i spustila se samo nesto s muzem pokupit u podrum, tamo se pofatali i eto ostala trudna s nogu doslovno. Poanta price je da ocito zbilja ne treba lezat i drzat noge u zraku, ako te ide ide te. 🤷🏼‍♀️

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

buhtlica23
    16. Studeni 2020. 11:24

Sanjarko ja se nebi nista cudila da se vojnik probio, to tako najcesce bude, kad ne zelis eto 👹

A sto se tice auta, moram muza zaskocit,pa necu valjda biti jedina koja se nije u autu😬
    To cu pikirat O, pa kad je  bal neka bude kako treba 😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lora27621
    16. Studeni 2020. 11:25

Imam ja i more drugih simptoma kao i svaki mj  drugaciji su malo bolovi bili, neka bockanja, peckanja, ali sada sve vise lici bas da stize....vidjet cemo ujutro 

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

marija3998
    16. Studeni 2020. 11:27

joy

▪Marty

marija3998

Čekam O i idemo isprobati Sex u autu, to još nisam možda i ja ostanem tako trudna 😂😂😂
    Hvala na savjetu

ahahhahahahh 😂😂 dobra si! ja sam ko mara5isto jedva cekala da ga se rijesim, e sad mi se opet ne cini losa ideja 😉😉👌👌 samo sad vise nisam toliko luda i mlada pa postavljam pitanja u glavi, sto ako nas netko vidi, prepozna, ako nas policija nade itd itd 😂🙈

Sad sam umrla od smijeha na tvoj komentar i sjetila se svoje situacije kada me policija uhvatila na djelu u autu
    Ja nikad više u autu

Hahaha ozbiljno??? Jel bila kakva kazna? 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Lora27621
    16. Studeni 2020. 11:29

I nisam mjerila bazalnu, ali ova temp tijekom dana mi je 36.8-37.0 danima...evo i sada 37.0, ako to ista znaci...

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

▪Marty
    16. Studeni 2020. 11:30

Angeleyes

Sanjarka88 🦋

buhtlica23

Ni ja se ne sjecam da sam u autu to radila, ima nas. 🤓 Mozda i jesam, al ako se ne mogu sjetit onda je ocito bilo nesto bezveze 🤣🤣
    A sadasnji partner (muz) i ja smo uvijek imali slobodan stan pa nismo imali potrebu za nekim egzibicijama, jos smo se nasli takvi mirniji tipovi i eto. Nismo zanimljivi 😂😂

Nekidan u drustvu je jedna doticna izjavila da je zatrudnila kad su slavili nesto, neki rodjendan i spustila se samo nesto s muzem pokupit u podrum, tamo se pofatali i eto ostala trudna s nogu doslovno. Poanta price je da ocito zbilja ne treba lezat i drzat noge u zraku, ako te ide ide te. 🤷🏼‍♀️

ima nesto u tom autu....uzbudljivo ✌😂😉 probaj! 
    no eto! bitno da mi u plodne dane imamo samo 3 najaktualnije poze za zatrudnit i onda nakon khm ja lezim s guzom na jastuku pol vure da malci fino otplivaju dublje.. mozda se ne bi trebalo tako.ogranicavati 🙄 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

buhtlica23
    16. Studeni 2020. 11:34

▪Marty

Angeleyes

Sanjarka88 🦋

buhtlica23

ima nesto u tom autu….uzbudljivo ✌😂😉 probaj!
    no eto! bitno da mi u plodne dane imamo samo 3 najaktualnije poze za zatrudnit i onda nakon khm ja lezim s guzom na jastuku pol vure da malci fino otplivaju dublje.. mozda se ne bi trebalo tako.ogranicavati 🙄

Ne treba se ogranicavati, u to sam sigurna. Treba planirati i pikirati tu O, a za poze udri misko kako os i di os 😅🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Sanjarka88
    16. Studeni 2020. 11:39

anci000 🌸💞

ja trebam u ned NE dobit, mislim necu dobit posto sam trudna nego imam ta dva testa sto sam kupila pise 4 dana prije M da se koriste

Kolika ta tvoja lutealna traje? 🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    16. Studeni 2020. 11:40

Ja se odmah dignem i idem na terasu zapaliti jednu 
    A znate da zatrudnim bez problema 
    Bar je tako bilo prije spontanog 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tommyfame
    16. Studeni 2020. 11:43

Heeeej soon mamsitice :) 

Kako ste? 
    E meni jucer krenula plodna sluz ko nenormalna, znaci da ce opet ovulacija biti prije nego inače. Tnx God na trakicama 🙏
    Jucer smo obavili akciju..
    Moj ritual nakon sesa su noge u zrak na par minuta (neda mi se vise od toga) a muž nad stomakom pjeva Kumbaya My Lord 😂😂😂🤦‍♀️

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.