Izgleda da ja jedina nisam imala sex u autu 😅🤣🤣
Al sam zato imala u šatoru 😆😆
Ne mogu vjerovat da netko nije hopsao u autu 🤣🤣🤣 kakoooo? 😁
Ni ja se ne sjecam da sam u autu to radila, ima nas. 🤓 Mozda i jesam, al ako se ne mogu sjetit onda je ocito bilo nesto bezveze 🤣🤣
A sadasnji partner (muz) i ja smo uvijek imali slobodan stan pa nismo imali potrebu za nekim egzibicijama, jos smo se nasli takvi mirniji tipovi i eto. Nismo zanimljivi 😂😂
Nekidan u drustvu je jedna doticna izjavila da je zatrudnila kad su slavili nesto, neki rodjendan i spustila se samo nesto s muzem pokupit u podrum, tamo se pofatali i eto ostala trudna s nogu doslovno. Poanta price je da ocito zbilja ne treba lezat i drzat noge u zraku, ako te ide ide te. 🤷🏼♀️
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Sanjarko ja se nebi nista cudila da se vojnik probio, to tako najcesce bude, kad ne zelis eto 👹
A sto se tice auta, moram muza zaskocit,pa necu valjda biti jedina koja se nije u autu😬
To cu pikirat O, pa kad je bal neka bude kako treba 😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Imam ja i more drugih simptoma kao i svaki mj drugaciji su malo bolovi bili, neka bockanja, peckanja, ali sada sve vise lici bas da stize....vidjet cemo ujutro
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Čekam O i idemo isprobati Sex u autu, to još nisam možda i ja ostanem tako trudna 😂😂😂
Hvala na savjetu
ahahhahahahh 😂😂 dobra si! ja sam ko mara5isto jedva cekala da ga se rijesim, e sad mi se opet ne cini losa ideja 😉😉👌👌 samo sad vise nisam toliko luda i mlada pa postavljam pitanja u glavi, sto ako nas netko vidi, prepozna, ako nas policija nade itd itd 😂🙈
Sad sam umrla od smijeha na tvoj komentar i sjetila se svoje situacije kada me policija uhvatila na djelu u autu
Ja nikad više u autu
Hahaha ozbiljno??? Jel bila kakva kazna?
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
I nisam mjerila bazalnu, ali ova temp tijekom dana mi je 36.8-37.0 danima...evo i sada 37.0, ako to ista znaci...
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Ni ja se ne sjecam da sam u autu to radila, ima nas. 🤓 Mozda i jesam, al ako se ne mogu sjetit onda je ocito bilo nesto bezveze 🤣🤣
A sadasnji partner (muz) i ja smo uvijek imali slobodan stan pa nismo imali potrebu za nekim egzibicijama, jos smo se nasli takvi mirniji tipovi i eto. Nismo zanimljivi 😂😂
Nekidan u drustvu je jedna doticna izjavila da je zatrudnila kad su slavili nesto, neki rodjendan i spustila se samo nesto s muzem pokupit u podrum, tamo se pofatali i eto ostala trudna s nogu doslovno. Poanta price je da ocito zbilja ne treba lezat i drzat noge u zraku, ako te ide ide te. 🤷🏼♀️
ima nesto u tom autu....uzbudljivo ✌😂😉 probaj!
no eto! bitno da mi u plodne dane imamo samo 3 najaktualnije poze za zatrudnit i onda nakon khm ja lezim s guzom na jastuku pol vure da malci fino otplivaju dublje.. mozda se ne bi trebalo tako.ogranicavati 🙄
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
ima nesto u tom autu….uzbudljivo ✌😂😉 probaj!
no eto! bitno da mi u plodne dane imamo samo 3 najaktualnije poze za zatrudnit i onda nakon khm ja lezim s guzom na jastuku pol vure da malci fino otplivaju dublje.. mozda se ne bi trebalo tako.ogranicavati 🙄
Ne treba se ogranicavati, u to sam sigurna. Treba planirati i pikirati tu O, a za poze udri misko kako os i di os 😅🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
ja trebam u ned NE dobit, mislim necu dobit posto sam trudna nego imam ta dva testa sto sam kupila pise 4 dana prije M da se koriste
Kolika ta tvoja lutealna traje? 🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja se odmah dignem i idem na terasu zapaliti jednu
A znate da zatrudnim bez problema
Bar je tako bilo prije spontanog
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Heeeej soon mamsitice :)
Kako ste?
E meni jucer krenula plodna sluz ko nenormalna, znaci da ce opet ovulacija biti prije nego inače. Tnx God na trakicama 🙏
Jucer smo obavili akciju..
Moj ritual nakon sesa su noge u zrak na par minuta (neda mi se vise od toga) a muž nad stomakom pjeva Kumbaya My Lord 😂😂😂🤦♀️
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji