Anci draga mi cemo procjenit jel ima sjene ili nema 😅
Ajde glavu gore, nista jos nije gotovo. Uostalom ako ne bude ovaj ciklus ides s nama po Bozicno cudo
Cure opcenito rana piskenja vam moraju biti zabava a ne opterećenje. Jednostavno biti svjestan da to sta je minus na ranom piskenju ne znaci bas nista
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
https://ibb.co/j6TYdXZ Jeli ovo znaci da je pik vrlo blizu? Pomalo i imam prozirne sluzi i osjecam u lijevom jajniku male sitne grcice.. 16dc je danas 🙈 mislim da je kandida rijesena, sinoc i preksinoc sam stavila po jednu vaginaletu, prala se u kamilici, i mazala iz vana sa kremicom i aloe verom.. 🙈
https://ibb.co/j6TYdXZJeli ovo znaci da je pik vrlo blizu? Pomalo i imam prozirne sluzi i osjecam u lijevom jajniku male sitne grcice.. 16dc je danas 🙈 mislim da je kandida rijesena, sinoc i preksinoc sam stavila po jednu vaginaletu, prala se u kamilici, i mazala iz vana sa kremicom i aloe verom.. 🙈
Blizuuuu je, pisni opet veceras jednu
Sve je to meni jasno, ali realno da je pa pokazala bi se makar sjenica zar ne?
Ne znam sto bi vam rekla, kad pogledaš Graf točno znaš kad je o bila tako da 😢🥺😢
Ne mora biti
Implantacija je 6-12dpo
Da je npr jucer bila implantacija nebi se danas jos vidilo a pitanje i sutra
Sve je to meni jasno, ali realno da je pa pokazala bi se makar sjenica zar ne?
Ne znam sto bi vam rekla, kad pogledaš Graf točno znaš kad je o bila tako da 😢🥺😢
Ja nisam sigurna za sjenicu iskreno. Zato što implantacija ide od 6-12 dpo. Moja je recimo u prošloj T bila 11 i 12 dpo i da sam pišnula taj dan bio bi bijel ko snijeg. Zato još ništa nije izgubljeno💛
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Zao mi je Ancio, pola nas je u takvoj situaciji i nema predaje, borba se nastavlja dok ne pobjedimo.💪🏻
Htjela sam rec da sam ja od pokusaja trudnoce napravila matematicku jednadzbu i evo jos je nisam uspila rijesit. Jer zasto jednostavno kad moze komplicirano. Lijepo mi je ginic rekao, ne treba ti glava za to. Previse kombinacija stvaramo, to je glavni problem.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Ancio žao mi je, ali dok M ne dođe nije gotovo. Kao što cure kažu, implantacija može biti kasnije pa da test još ne može očitati. Glavu gore i optimistično naprijed 💪🏻
Angeleyes vidim da koristite svježu matičnu mliječ. Naša treba stići sutra pa krećemo piti . Kako je vi pijete? ujutro odmah ili nakon obroka? i koliko količinski, jedna mala žlica ili manje?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ancio žao mi je, ali dok M ne dođe nije gotovo. Kao što cure kažu, implantacija može biti kasnije pa da test još ne može očitati. Glavu gore i optimistično naprijed💪🏻
Angeleyes vidim da koristite svježu matičnu mliječ. Naša treba stići sutra pa krećemo piti. Kako je vi pijete? ujutro odmah ili nakon obroka? i koliko količinski, jedna mala žlica ili manje?
Ancio žao mi je, ali dok M ne dođe nije gotovo. Kao što cure kažu, implantacija može biti kasnije pa da test još ne može očitati. Glavu gore i optimistično naprijed💪🏻
Angeleyes vidim da koristite svježu matičnu mliječ. Naša treba stići sutra pa krećemo piti. Kako je vi pijete? ujutro odmah ili nakon obroka? i koliko količinski, jedna mala žlica ili manje?
moze preporuke za maticnu mliječ iz ljekarne
1.8.2021 Curetak stigao 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji