Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Divna 🎀
    16. Studeni 2020. 09:25

watson009

Cure savjet, uzimala sam 6mj folnu kiselinu…
    Tocno to jela sam nenormalno.
    Sada pijem Novalac zadnja 2-3 mj, preporodila sam se. Tek skroz umjeren kao i prije a i vise se krecem…
    Dakle, folna vam otvara apetit i trazi jos- o tome sam i istrazivala. Svakako obratite paznju na to i probajte se kontrolirati jer apetit ludiii dok to pijemo…

Ja pila inofolic i od njega se stvarno nisam debljala, to mi preporucila prva ginekologica, jer sam joj rekla da sam se malo udebljala u zadnje vrijeme. A u stvari on je vise za PCOS, tako da cu prestati s njim. A i poprilicno je skup. Dok neke tablete mogu kupiti za mjesec za istu cijenu bi on bude 15 dana.

Razmisljam i ja o obicom folacinu ili nekom prenatalnom, mozda Premama duo ili Novalac...

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Bella🌟
    16. Studeni 2020. 09:26

Ja pijem prenatale s folnom već od 7 mjeseca s tim da sam sad zadnje uzela elenatal koji ima 800ug folne i nemam još nešto extra apetita🤔a voljela bih da imam. 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

• Toncica24
    16. Studeni 2020. 09:29

kako se vezem za neciji post

1.8.2021 Curetak stigao 💗

Lisa27 👶🧸🎀
    16. Studeni 2020. 09:31

Ja uzimam Prenatal od Natural Weltha i ovo je užasno, morati ću uzeti nešto drugo.. dosta vas govori da je Novlac ok

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

joy
    16. Studeni 2020. 09:31

▪Marty

marija3998

Čekam O i idemo isprobati Sex u autu, to još nisam možda i ja ostanem tako trudna 😂😂😂
    Hvala na savjetu

ahahhahahahh 😂😂 dobra si! ja sam ko mara5isto jedva cekala da ga se rijesim, e sad mi se opet ne cini losa ideja 😉😉👌👌 samo sad vise nisam toliko luda i mlada pa postavljam pitanja u glavi, sto ako nas netko vidi, prepozna, ako nas policija nade itd itd 😂🙈

Sad sam umrla od smijeha na tvoj komentar i sjetila se svoje situacije kada me policija uhvatila na djelu u autu 
    Ja nikad više u autu 

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

Divna 🎀
    16. Studeni 2020. 09:33

Bella🍁

Ja pijem prenatale s folnom već od 7 mjeseca s tim da sam sad zadnje uzela elenatal koji ima 800ug folne i nemam još nešto extra apetita🤔a voljela bih da imam.

B vitamin i folna bi trebalo da ti otvore apetit. Probaj neke kisele salate, paprike, krastavice 😁 to je svakako dobro za Ph vrijednost vagine 😁

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

vjera
    16. Studeni 2020. 09:34

watson009

Sada pijem Novalac zadnja 2-3 mj, preporodila sam se. Tek skroz umjeren kao i prije a i vise se krecem…
    Dakle, folna vam otvara apetit i trazi jos- o tome sam i istrazivala. Svakako obratite paznju na to i probajte se kontrolirati jer apetit ludiii dok to pijemo…

I meni je tako bilo,uff užas,a sada pijem folacin i super,nista ne otvara apetit..

....pokusavamo od 08 2018
    Spontani u 9 tj.02 2020
    Uzimam gynositol,maca prah,cink

• Toncica24
    16. Studeni 2020. 09:35

anci000 🌸💞

toncica24

kliknes na citiraj i tu pises odgovor

anci000 🌸💞

toncica24

kliknes na citiraj i tu pises odgovor

tenk ju

▪Marty
    16. Studeni 2020. 09:36

watson009

da se nadovezem.. ja sam pila samo folnu od 6. do 9. mj, s 54 dosla na 60 kg! a vec dobrih 15 god se vrtim tu oko 55, kila dvije gore dolje stalno, nikad na dijeti, jedem sve sto hocu i kad hocu. sad 2 mjeseca vec pijem elevit elenatal i eto dosla na 57 kg. 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Toncica24
    16. Studeni 2020. 09:36

vjera

watson009

I meni je tako bilo,uff užas,a sada pijem folacin i super,nista ne otvara apetit..

vjera

watson009

folacin -jel to od solgara 400

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.