Cure savjet, uzimala sam 6mj folnu kiselinu…
Tocno to jela sam nenormalno.
Sada pijem Novalac zadnja 2-3 mj, preporodila sam se. Tek skroz umjeren kao i prije a i vise se krecem…
Dakle, folna vam otvara apetit i trazi jos- o tome sam i istrazivala. Svakako obratite paznju na to i probajte se kontrolirati jer apetit ludiii dok to pijemo…
Ja pila inofolic i od njega se stvarno nisam debljala, to mi preporucila prva ginekologica, jer sam joj rekla da sam se malo udebljala u zadnje vrijeme. A u stvari on je vise za PCOS, tako da cu prestati s njim. A i poprilicno je skup. Dok neke tablete mogu kupiti za mjesec za istu cijenu bi on bude 15 dana.
Razmisljam i ja o obicom folacinu ili nekom prenatalnom, mozda Premama duo ili Novalac...
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Ja uzimam Prenatal od Natural Weltha i ovo je užasno, morati ću uzeti nešto drugo.. dosta vas govori da je Novlac ok
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Čekam O i idemo isprobati Sex u autu, to još nisam možda i ja ostanem tako trudna 😂😂😂
Hvala na savjetu
ahahhahahahh 😂😂 dobra si! ja sam ko mara5isto jedva cekala da ga se rijesim, e sad mi se opet ne cini losa ideja 😉😉👌👌 samo sad vise nisam toliko luda i mlada pa postavljam pitanja u glavi, sto ako nas netko vidi, prepozna, ako nas policija nade itd itd 😂🙈
Sad sam umrla od smijeha na tvoj komentar i sjetila se svoje situacije kada me policija uhvatila na djelu u autu
Ja nikad više u autu
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Ja pijem prenatale s folnom već od 7 mjeseca s tim da sam sad zadnje uzela elenatal koji ima 800ug folne i nemam još nešto extra apetita🤔a voljela bih da imam.
B vitamin i folna bi trebalo da ti otvore apetit. Probaj neke kisele salate, paprike, krastavice 😁 to je svakako dobro za Ph vrijednost vagine 😁
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Sada pijem Novalac zadnja 2-3 mj, preporodila sam se. Tek skroz umjeren kao i prije a i vise se krecem…
Dakle, folna vam otvara apetit i trazi jos- o tome sam i istrazivala. Svakako obratite paznju na to i probajte se kontrolirati jer apetit ludiii dok to pijemo…
I meni je tako bilo,uff užas,a sada pijem folacin i super,nista ne otvara apetit..
....pokusavamo od 08 2018
Spontani u 9 tj.02 2020
Uzimam gynositol,maca prah,cink
kako se vezem za neciji post
kliknes na citiraj i tu pises odgovor
kako se vezem za neciji post
kliknes na citiraj i tu pises odgovor
tenk ju
1.8.2021 Curetak stigao 💗
da se nadovezem.. ja sam pila samo folnu od 6. do 9. mj, s 54 dosla na 60 kg! a vec dobrih 15 god se vrtim tu oko 55, kila dvije gore dolje stalno, nikad na dijeti, jedem sve sto hocu i kad hocu. sad 2 mjeseca vec pijem elevit elenatal i eto dosla na 57 kg.
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
I meni je tako bilo,uff užas,a sada pijem folacin i super,nista ne otvara apetit..
folacin -jel to od solgara 400
1.8.2021 Curetak stigao 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji