Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    joy
    16. Studeni 2020. 09:41

Traveller

joy

▪Marty

marija3998

Čekam O i idemo isprobati Sex u autu, to još nisam možda i ja ostanem tako trudna 😂😂😂
    Hvala na savjetu

ahahhahahahh 😂😂 dobra si! ja sam ko mara5isto jedva cekala da ga se rijesim, e sad mi se opet ne cini losa ideja 😉😉👌👌 samo sad vise nisam toliko luda i mlada pa postavljam pitanja u glavi, sto ako nas netko vidi, prepozna, ako nas policija nade itd itd 😂🙈

Sad sam umrla od smijeha na tvoj komentar i sjetila se svoje situacije kada me policija uhvatila na djelu u autu
    Ja nikad više u autu

Reci nam detalje, kako je završilo? Ne mislim na vas dvoje nego to s policijom 😁🤣🤣🤣

Sramota života 
    Ali još gore jer nismo bili u autu nego na autu haha, jel na haubi, u sekundi smo vidjeli svjetla, od šoka ni jedan od nas se nije pomaknuo, no to nije sve (kao u reklami top shopa) poznanik-policajac je znao za to "mjesto" zato smo bili uhvaćeni i dobili pismene opomene !! 

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

Bella🌟
    16. Studeni 2020. 09:44

Divna_Sa

Bella🍁

Ja pijem prenatale s folnom već od 7 mjeseca s tim da sam sad zadnje uzela elenatal koji ima 800ug folne i nemam još nešto extra apetita🤔a voljela bih da imam.

B vitamin i folna bi trebalo da ti otvore apetit. Probaj neke kisele salate, paprike, krastavice 😁 to je svakako dobro za Ph vrijednost vagine 😁

Hoću probat ću te kiseliše😁
    Muku mucim s nespecificiranim upalama. I već me to brine. Sad mi je dr dala na zadnjem pregledu geonistin. I razmišljam da uzmem neke probiotike tipa lactogyn tablete jer imam dojam da je meni ph dolje katastrofa i često neke "lose"bakterije prevladaju pogotovo poslije M.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

▪Marty
    16. Studeni 2020. 09:46

joy

▪Marty

marija3998

Čekam O i idemo isprobati Sex u autu, to još nisam možda i ja ostanem tako trudna 😂😂😂
    Hvala na savjetu

ahahhahahahh 😂😂 dobra si! ja sam ko mara5isto jedva cekala da ga se rijesim, e sad mi se opet ne cini losa ideja 😉😉👌👌 samo sad vise nisam toliko luda i mlada pa postavljam pitanja u glavi, sto ako nas netko vidi, prepozna, ako nas policija nade itd itd 😂🙈

Sad sam umrla od smijeha na tvoj komentar i sjetila se svoje situacije kada me policija uhvatila na djelu u autu
    Ja nikad više u autu

ahahhaha🤣 evo moje cakovcanke 😊😊 ja sam imala nekoliko bliskih susreta s policijom 🙈🙈🤣🤣🤣 uvijek smo se nekako izvukli- jednom je bilo za valentinovo i mislili su da smo krivolovci, pretresli i nas i cijeli auto i kasnije su nas jos slijedili.. bili smo na srecu samo malo otkopcani, predigra. drugi put bili skrooooz goli, i akcija zesca, kad odjednom svijetle nam u auto baterijama onim ful jakim svijetlom s nekih 15ak metara.. vidli sigurno sto se odigrava i na nasu ooogromnu srecu otisli, nisu dosli do auta... nema teorije da bi uopce nesto od odjece nasli a kamoli stavili na sebe🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 treci put isto akcijanje al bili smo.dosta dalje na nekom puteljku a oni s ceste ocito nesto ili nekog trazili dobra 2 sata 🤣 strava hahaha... jos da napomenem da mi dvije jako bliske osobe rade u policiji a dobrih 50% sluzbenika me sigurno.pozna.. sta ces. zena od akcije i rizika 😎

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Bella🌟
    16. Studeni 2020. 09:47

joy

Sramota života
    Ali još gore jer nismo bili u autu nego na autu haha, jel na haubi, u sekundi smo vidjeli svjetla, od šoka ni jedan od nas se nije pomaknuo, no to nije sve (kao u reklami top shopa) poznanik-policajac je znao za to "mjesto" zato smo bili uhvaćeni i dobili pismene opomene !!

😂😂😂😂😂 presmijesno🤣 naughty naughty Joy🤭😘😘💛

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

Sanjarka88
    16. Studeni 2020. 09:54

Ja isto pijem Novalac, i nisam primjetila nista do zadnjih par dana
    Ali sad je Novalac dodao jos folne i vitamina pa mozda je to 🤔 ili sam trudna, ha Traveller? 🤣🤣🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

joy
    16. Studeni 2020. 10:00

▪Marty

joy

▪Marty

marija3998

Hvala na savjetu

Ja nikad više u autu

ahahhaha🤣 evo moje cakovcanke 😊😊 ja sam imala nekoliko bliskih susreta s policijom 🙈🙈🤣🤣🤣 uvijek smo se nekako izvukli- jednom je bilo za valentinovo i mislili su da smo krivolovci, pretresli i nas i cijeli auto i kasnije su nas jos slijedili.. bili smo na srecu samo malo otkopcani, predigra. drugi put bili skrooooz goli, i akcija zesca, kad odjednom svijetle nam u auto baterijama onim ful jakim svijetlom s nekih 15ak metara.. vidli sigurno sto se odigrava i na nasu ooogromnu srecu otisli, nisu dosli do auta… nema teorije da bi uopce nesto od odjece nasli a kamoli stavili na sebe🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 treci put isto akcijanje al bili smo.dosta dalje na nekom puteljku a oni s ceste ocito nesto ili nekog trazili dobra 2 sata 🤣 strava hahaha… jos da napomenem da mi dvije jako bliske osobe rade u policiji a dobrih 50% sluzbenika me sigurno.pozna.. sta ces. zena od akcije i rizika 😎

Znači sjever rastura 

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

mara5
    16. Studeni 2020. 10:03

Ja mislim da mi je više otvoren bio od premama duo, nego solgar folna... ali sve u svemu fino papam 

Ako ne osvane plus oko Božića, poslije nove godine vraćam se u teretanu.

Joy, Marty 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

buhtlica23
    16. Studeni 2020. 10:04

Izgleda da ja jedina nisam imala sex u autu 😅🤣🤣
    Al sam zato imala u šatoru 😆😆

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Sanjarka88
    16. Studeni 2020. 10:10

Traveller

Kakav Novalac, jedino novo je da si trudna. 😂😂😂😍 Pišem se za kumu I ako je u studenom. 😂😁😁😁

Vidim temperatura postojana ko trovremenski Taft. ❤️😊 Morat ću I tebi odijelce naručit. 😍😍😍😂😂

🤣🤣🤣🤣
    Zelis me svrstati u onu kategoriju zena koje ne volimo? Žene zvane ne znam kako sam zatrudnila 🥴🤦‍♀️

Sanjarka88
    16. Studeni 2020. 10:13

buhtlica23

Izgleda da ja jedina nisam imala sex u autu 😅🤣🤣
    Al sam zato imala u šatoru 😆😆

Ne mogu vjerovat da netko nije hopsao u autu 🤣🤣🤣 kakoooo? 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.