Pa svako debljane pogotovo naglo moze utjecati na sve tjelesne funkcije, ukljucivsi hormone
Svakako mislim da bi te dr trebao prvo poslati na pretragu hormona prije nego krene ciljanom terapijom
A ti ako te smetaju kg zbog sebe i zdravlja znas i sama da se moras pokrenut
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro svima,cestitam na trudnoci curama koje su uspile ..
Ja san se dogovorila s deckom radit test ipak u sridu ujutro (tako mi je reka ginic kao nakon 13 dana od ovulacije).
Naravno da san nestrpljiva,ali iskreno nemam filing da san trudna.Niti malo,sise su mi iste samo bradavice ispucene i to sve pripisujen utrogestanu kojeg stavljam,tako da ono nemam osjecaj al dobro nesmim biti negativna.
Ugl eto cekan sridu …
Ps jedno pitanje,znan da me ceka brdo pretraga ukoliko nakon nekog vremena ne uspijemo.(prvi korak ce bit klomifen)
Medutim ima jedna stvarcica,imam 171 cmi trenutno 74 kile,znaci cili zivot sam bila mrsava znaci imala bi do maksimalno 62 kila.i zadnjih godinu ipo dana bas kad smo odlucili radit bebu ja san se toliko udebljala ko svinja.Mislim mozda nekome to nije puno kila al ja se sebi gadin,jel moguce da su mi se zbog toga malo poremetile ovulacije,hormoni opcenito psiha ?kao od danas sam odlucila izbacit slatkise i naravno smanjit skroz ugljikohidrate
Draga, ja sam isto od kako smo počeli raditi na bebi jedem ko luda ☹ neznam da li se nešto poremetilo ali sve mi se čini da je to od onih prenatalnih vitamina i sve se mislim da uzmem samo folnu..
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
hvala Vam uzet cu u obzir sve , i da deifinitivno krecem radi sebe,nekako sam upalu u neku depru u zadnje vrime i lijecim se hranom :/
al moram pocet mislit pozitivno inace nece bit nista dobro
1.8.2021 Curetak stigao 💗
Jutro☕🥐
Anci, kupi neki digitalac, pa piski sutra ujutro, drzim fige 🤞🤞
Ima li iko da nam piski jos?
Ja sinoc opet probala lh trakicu, svijetla jos uvijek. 🤷♀️
Danas idem na papa test i briseve, nadam se da ce sve biti ok.
Od veceras akcija, ako dragi ne bude puno umoran 😅🤩🤩
Sretno sa pregledima!!! ❤
A nema druge nego akcijanje hehehe
Ja svoje divne zelene LH trakice cuvam za iduci mjesec kada su nam velike sanse za T, ima da dragoga izludim 😎
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
mislim da je to sve psiha,ja nepijem nista
Jutro svima,cestitam na trudnoci curama koje su uspile ..
Ja san se dogovorila s deckom radit test ipak u sridu ujutro (tako mi je reka ginic kao nakon 13 dana od ovulacije).
Naravno da san nestrpljiva,ali iskreno nemam filing da san trudna.Niti malo,sise su mi iste samo bradavice ispucene i to sve pripisujen utrogestanu kojeg stavljam,tako da ono nemam osjecaj al dobro nesmim biti negativna.
Ugl eto cekan sridu …
Ps jedno pitanje,znan da me ceka brdo pretraga ukoliko nakon nekog vremena ne uspijemo.(prvi korak ce bit klomifen)
Medutim ima jedna stvarcica,imam 171 cmi trenutno 74 kile,znaci cili zivot sam bila mrsava znaci imala bi do maksimalno 62 kila.i zadnjih godinu ipo dana bas kad smo odlucili radit bebu ja san se toliko udebljala ko svinja.Mislim mozda nekome to nije puno kila al ja se sebi gadin,jel moguce da su mi se zbog toga malo poremetile ovulacije,hormoni opcenito psiha ?kao od danas sam odlucila izbacit slatkise i naravno smanjit skroz ugljikohidrate
Draga, ja sam isto od kako smo počeli raditi na bebi jedem ko luda ☹ neznam da li se nešto poremetilo ali sve mi se čini da je to od onih prenatalnih vitamina i sve se mislim da uzmem samo folnu..
Vrlo moguce. Vitamin b je krivac za to
I meni je zadnjih dana apetit strasan
Iako ja vitamine pijem vec 5mj, ne znam kako su mi tek sad otvorile apetit 🙄
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure savjet, uzimala sam 6mj folnu kiselinu...
Tocno to jela sam nenormalno.
Sada pijem Novalac zadnja 2-3 mj, preporodila sam se. Tek skroz umjeren kao i prije a i vise se krecem...
Dakle, folna vam otvara apetit i trazi jos- o tome sam i istrazivala. Svakako obratite paznju na to i probajte se kontrolirati jer apetit ludiii dok to pijemo...
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
eto na,jos da i to pocnem piti ,doc co ko gorila. :)
zekim se,treba glavu stavit na misto i kontrolirat se. Ako toliko zelimo biti majcice onda mozemo i to.
Ja sad od doktora, vec obavila. Uzeti brisovi, za 7 dana rezulati.
Kaze moj ginic, ocekujem da ce se trudnoca ostvariti u naredna 3, 4 mjeseca, pa kada vam izostane menstruacija, 10 dana nakon izostanka uradite test ?! 😂😂😂 ja se pocela smijati, mi radimo skoro 10 dana prije 😂
Kao nema potrebe ranije, jer se cesto desavaju biohemijske trudnoce, zene se tada vise razocaraju, a u stvari je to normalno, cak i bolje jer se tijelo ocisti od loseg ploda na vrijeme.
Na kraju ja njemu kazem, ja cu urafiti cim mi izostane a onda cu ponoviti 10 dana nakon izostanka i nazvati da se narucim 😅
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Ugl eto cekan sridu …
Vrlo moguce. Vitamin b je krivac za to
I meni je zadnjih dana apetit strasan
Iako ja vitamine pijem vec 5mj, ne znam kako su mi tek sad otvorile apetit 🙄
Točno to! Nije ni meni počelo odmah.. nekih mj dana nakon početka izimanja tableta.. neznam ni sama da li prestati piti ili uzeti neke sa manje folne i vitamina b 😑 jednostavno to je stalno takva glad da se ne mogu kontrolirati ☹
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji