Ja znam da mj kada sam ostala trudna,12 mj ove god,da,sam bila sa mislima oko priprema za Božic,pa smo imali jedno vjenjcanje u tom mjesecu,pa planirala putovanje za doček nove godine, uopce nisam gledala simptome..trakice sam pratila i kada smo pokrili pik, vise nista nisam..i ostala trudna,da mi je moci opet ne pratit i ne zamarat se sa simptomima,bazalnom i sa svačim sto pijem,al tesko,samo se tjesim ide 12 mj pa cu biti u mome bozicnom raspolozenju,mozda sve drugo zaboravim😉😀
....pokusavamo od 08 2018
Spontani u 9 tj.02 2020
Uzimam gynositol,maca prah,cink
Heeeej soon mamsitice :)
Kako ste?
E meni jucer krenula plodna sluz ko nenormalna, znaci da ce opet ovulacija biti prije nego inače. Tnx God na trakicama 🙏
Jucer smo obavili akciju..
Moj ritual nakon sesa su noge u zrak na par minuta (neda mi se vise od toga) a muž nad stomakom pjeva Kumbaya My Lord 😂😂😂🤦♀️
ahahhaha totalno sam vas zamislila
Hahahhaha na show 😂 i onda psima govori kako je on Poglavica koja je napravila dijete hahaha maah budala.
Ugl da,bas sam hepi zbog te plodne sluzi, tak mi je i u dobitnom ciklusu krenulo tjedan dana prije..nadajmo se istom ishodu 🤞
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
ja trebam u ned NE dobit, mislim necu dobit posto sam trudna nego imam ta dva testa sto sam kupila pise 4 dana prije M da se koriste
Kolika ta tvoja lutealna traje? 🤣
hhaha umrijet cu, 15-16 dana, znas da su moji ciklusi 30
e sama se sebi smijem :D
Onda tribas dobit u petak
Mozes pisat te testove 🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ajmo mi to sumirati.. tko nama piški danas popodne ili sutra ujutro? Anci, Lora.. dalje?😘😘💛🤞🤞💝
beeela vidjet cu tebe kroz koji dan kad te uhvatim zezat za piskenje
🤭🤭🤭🤭 Bellin strah je veći od ijednog nagovaranja trenutno.Ne gledaju mi se prazni testovi ,pogotovo u ovako nesigurnom ciklusu tako da ja piškim tek ohoho 16dpo, znači još 12 dana😅😅
Ali Anci tebi kako god odlučiš sretno i bas se nadam da će plus🤞🤞🤞🤞🤞🤞💝
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
eto pisnula sam kineza i nista
Neeeeeee😫😫😫😫 ali to ništa ne znači. Ja to ne vjerujem dok s digitalcem na dan prije M ili na dan M ne napraviš. Tako da ne prihvaćam ovaj test i ponovi za koji dan.❤❤💝💛
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Ma joj ti kinezi 😖
Moja frendica piskila CB i kineza. CB od 25 jel..i CB je vrištao a kinez sjenica..
I citala da se dosta ljudi zale na njih..teorije su da nikako nisu od 10uml.
Tak da,kinezi su jedino za smece nist drugo..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
raspadam se pa se javim kad budem malo bolje, hvala cure
Žao mi je Anci 😔 Drži se 💕 Ima još nade 🙏
Anci daj ti nama sliku da mi Trazimo sjenicu 🤗
I nema raspadanja, pa dok m ne dođe ti jos mozes bit trudna sto puta
Ajde glavu gore, ti si nasa cura 🤗❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
raspadam se pa se javim kad budem malo bolje, hvala cure
Pa koliko je ostalo do menge,jeli ovo treba ne doci za 5, 6 dana? Ako je ,onda je prerano,da taj kinez pokaze ista...Rijetko si kojima pokaze ,osim ako je bas O bila rano,tipa 10 dan.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Vidim da neke cure pišu kako su ostale trudne, evo mi smo se napili u kafiću jednom, došli doma, ja sam otišla povraćat i istusirat se, muž je bio u boljem stanju nego ja, legli smo u krevet, počela akcija, ja na njemu i samo kad je bio gotov sam se otkotrljala na svoju stranu, a on je onda tek povraćao, nisam imala volje dic se iz kreveta, i taj mjesec uopće nisam razmišljala o trudnoći, dobila sam ugovor za stalno pa sam bila zaokupirana sa time, pa smo putovali za hrvatsku, spremanje kofera i tak to i jedino što sam bila jakooo živčana to mi je bio simptom trudnoće, po putu za hrvatsku je muž reko da idemo prvo kod njega doma ja htijela već izac iz auta baš sam bila jako živčana i ništa mi nije pasalo, kad napravi ono što ja hoću opet nije valjalo 😂😂
I tako sam napravila test i saznala da sam trudna, nažalost nije bilo ništa od toga ali svejedno je bilo zanimljivo
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji