Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marija3998
    16. Studeni 2020. 08:52

Sanjarka88 🦋

marija3998

Jutro evo danas sam išla vaditi krv da vidim kakva mi je štitnjača, sutra dolaze rezultati, držite fige da bude uredu ❤️🤞

🤞🤞🤞🤞
    Si pitala dr za glavobolju?

Hej, jesam i rekla je da je od vremena, to dođe skupa sa niskim tlakom i da ako se nastavi da odem na hitnu, ali evo od jučer je nema više, pocela sam pit magnezij i prošla je 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Sanjarka88
    16. Studeni 2020. 08:53

marija3998

Sanjarka88 🦋

marija3998

Jutro evo danas sam išla vaditi krv da vidim kakva mi je štitnjača, sutra dolaze rezultati, držite fige da bude uredu ❤️🤞

🤞🤞🤞🤞
    Si pitala dr za glavobolju?

Hej, jesam i rekla je da je od vremena, to dođe skupa sa niskim tlakom i da ako se nastavi da odem na hitnu, ali evo od jučer je nema više, pocela sam pit magnezij i prošla je

Super, nek tako i ostane 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Maša🤰🏼
    16. Studeni 2020. 08:53

Pise mi kontrolni ultrazvuk radi procjene horm. St. ??? 🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sanjarka88
    16. Studeni 2020. 08:54

Nego Traveller Podobnik ha? 😁

Sanjarka88
    16. Studeni 2020. 08:54

maša25

Pise mi kontrolni ultrazvuk radi procjene horm. St. ??? 🙈

Prvi put cujem 😅

• Toncica24
    16. Studeni 2020. 09:00

Jutro svima,cestitam na trudnoci curama koje su uspile ..
    Ja san se dogovorila s deckom radit test ipak u sridu ujutro (tako mi je reka ginic kao nakon 13 dana od ovulacije).
    Naravno da san nestrpljiva,ali iskreno nemam filing da san trudna.Niti malo,sise su mi iste samo bradavice ispucene i to sve pripisujen utrogestanu kojeg stavljam,tako da ono nemam osjecaj al dobro nesmim biti negativna.
    Ugl eto cekan sridu ...
    Ps jedno pitanje,znan da me ceka brdo pretraga ukoliko nakon nekog vremena ne uspijemo.(prvi korak ce bit klomifen)
    Medutim ima jedna stvarcica,imam 171 cm i trenutno 74 kile,znaci cili zivot sam bila mrsava znaci imala bi do maksimalno 62 kila.i zadnjih godinu ipo dana bas kad smo odlucili radit bebu ja san se toliko udebljala ko svinja.Mislim mozda nekome to nije puno kila al ja se sebi gadin,jel moguce da su mi se zbog toga malo poremetile ovulacije,hormoni opcenito psiha ?kao od danas sam odlucila izbacit slatkise i naravno smanjit skroz ugljikohidrate

1.8.2021 Curetak stigao 💗

Sanjarka88
    16. Studeni 2020. 09:04

Stormy kako temp?

Sanjarka88
    16. Studeni 2020. 09:04

toncica24

Jutro svima,cestitam na trudnoci curama koje su uspile ..
    Ja san se dogovorila s deckom radit test ipak u sridu ujutro (tako mi je reka ginic kao nakon 13 dana od ovulacije).
    Naravno da san nestrpljiva,ali iskreno nemam filing da san trudna.Niti malo,sise su mi iste samo bradavice ispucene i to sve pripisujen utrogestanu kojeg stavljam,tako da ono nemam osjecaj al dobro nesmim biti negativna.
    Ugl eto cekan sridu …
    Ps jedno pitanje,znan da me ceka brdo pretraga ukoliko nakon nekog vremena ne uspijemo.(prvi korak ce bit klomifen)
    Medutim ima jedna stvarcica,imam 171 cmi trenutno 74 kile,znaci cili zivot sam bila mrsava znaci imala bi do maksimalno 62 kila.i zadnjih godinu ipo dana bas kad smo odlucili radit bebu ja san se toliko udebljala ko svinja.Mislim mozda nekome to nije puno kila al ja se sebi gadin,jel moguce da su mi se zbog toga malo poremetile ovulacije,hormoni opcenito psiha ?kao od danas sam odlucila izbacit slatkise i naravno smanjit skroz ugljikohidrate

Bas puno kg si dobila 
    Jesi stitnjacu provjerila? 

• Toncica24
    16. Studeni 2020. 09:07

nisan nista provjerila,kao doktor nije krenia s tin pretragama.Sad neznan koliko mi se isplati na svoju ruku radit preglede ako ce mi dat klomifene za dalje.(ukoliko ne budem trudna ovaj mjesec )
    Al slusaj nemogu ja krivit stitnjacu ako realno svjesno jedem ko svinja i nekrecen se.znaci ono bila bi lazljivica kad bi rekla neznan odakle su ,realno zderen i nekrecen se pa ono ,automatski s debljinom vjerovatno se tijelo nalazi u stanju soka.neznan tako ja to mislim

1.8.2021 Curetak stigao 💗

watson009
    16. Studeni 2020. 09:10

Jutro curke drage 🙌
    Andela uf, dobro ,ionako smo bili spremni na to...nedaj Boze da se to oduzi pa cemo radije za Osijek nego cekati u Zgu😅
    Ancioo piskilice jedna nemoj si raditi nervozu bezveze, pojesti ces se zeno od iscekivanja. 
    Drzi se ! Probaj se zaokupirati s necime da se ne izludis...
    Maso nadam se da ces uspjeti dobiti drugi termin, malo me zbuno na sto tocno ides ali hormoni se svakako ne provjeravaju ultrazvukom, ali znati ces sve na pregledu. Odmaraj doma i razvijaj strategije hopsanja-ako imate snage naravno.
    Bella mila moja stiscem te palceve najjace da bude sve ok,odbrojavam s tobom 👆❤
    Toncica ja sam niza s toliko kg pa se ne osjecam kao prasac jer imam jakooo izrazene misice, genetika na tatu! A iskreno znam i doista punasne zene koje su iznosile trudnocu bez obzira na kg.
    Svakako provjeri status hormona, stitnjaca pa spolni po potrebi...korak po korak ,nema druge.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.