Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    13. Studeni 2020. 16:58

Lisa27 ja mislim da je to pik samo takav 🙌
    Traveller moram ti priznati da mi se toliko svida tvoj smisao za humor da me oraspolozis svaki put kad dodemm ovdje👆😂😂😂

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

buhtlica23
    13. Studeni 2020. 17:01

watson009

Ancioo zeno odlepiti ces jos od tih videa, cekaj sutra piski pa navijamo za tebe 🙌❤
    Majo drzi se draga nije jos gotovo.
    Mokosh, Buhtlice i Maša…sve sto ste rekle potpisujem, ja tesko nalazim podrsku izvan ovih okvira! Osim mog m naravno 🙏
    Bile bi mi dobre prijateljice u stvarnosti…
    Nema mi gorega nego kad mi kazu opusti se biti ce, to bas zvuci da ih boli briga,zar ne ?

Definitvno bi bile dobre frendice 🙃

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

mara5
    13. Studeni 2020. 17:04

watson009

Ancioo zeno odlepiti ces jos od tih videa, cekaj sutra piski pa navijamo za tebe 🙌❤
    Majo drzi se draga nije jos gotovo.
    Mokosh, Buhtlice i Maša…sve sto ste rekle potpisujem, ja tesko nalazim podrsku izvan ovih okvira! Osim mog m naravno 🙏
    Bile bi mi dobre prijateljice u stvarnosti…
    Nema mi gorega nego kad mi kazu opusti se biti ce, to bas zvuci da ih boli briga,zar ne ?

Pa moji u okolini znaju da se trudimo, nitko ne zna za forun lh trakice vrkutu marulju ulje nocurka i ostale moje prijateljice 😅
    Muz zna za sve. 🤩
    Opusti se je nesto najsmjesnije sto cujem... a u jednom drustvu nedavno kad sam bila dobila sam savjet brini se na kakav ces porod ici, najlakse ga napraviti 🙄 tu sam odlucila da sutim...
    Drago mi je sto je tad bila jedna mama koja je prosla umjetnu pa je samo dodala meni je bilo lakse rodit nego napraviti.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

watson009
    13. Studeni 2020. 17:23

Mara5 eto slazem se s tobom, ali znas sto ljudi nisu ni svjesni sto govore, niti su svjesni da bi nekoga mogli povrijediti. Nisam ni u ludilu mislila da ce nama trebati potpomognuta ali eto...spremni smo na sve opcije i borbe. Samo znam da cu od sada svakome zacepiti usta kad kazu opusti se,smiri se,biti ce...👆😂😂😂😂
    Lucky samo ti uleti,drago mi je 😊

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

marija3998
    13. Studeni 2020. 17:48

Najgore je kad neka mama koja je teško ostala trudna kaže samo se opusti, doći će kad se najmanje nadas, ja sam jedno vrijeme razgovarala o tome sa prijateljicama ali vidim da me svi gledaju ko da sam pala sa Marsa kad pričam o tome pa sam odustala,pričam o tome samo sa svojim muzicem  jer savjeti od drugih me samo nazivciraju

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Ivo& Ivana💙♥️
    13. Studeni 2020. 18:17

Curke moje najdraže evo da vam se javim, jučer nisam stigla čitati pa me danas dočekalo brdo stranica pa mi je trebalo vremena da sve pročitam.
    Traveller draga pravim super lazanje, ali moj ti je recept malo drugačiji, i kad ga, probaš više se ne vraćaš na standardno. Umjesto tjestenine pravim slane palačinke i njih slažem. Baš budu sočne i fine. Tako da si pozvana na ručak😀
    Watson žao mi je zbog pregleda ali mislim da te to neće spriječiti da dođe tvoje Božićno čudo. Moja prijateljica je imala vanmateričnu, odstranili joj jajovod i evo nakon toga dobila zdravog dečkića i to prirodnim putem. Zato ne gubi nadu. Ti si lavica!!!
    Anciooo srećo tvoja temp. je jaaako obečavajuća, držim fige da ostane visoko i da nas razveseliš plusićem🥰♥️.
    Ostale cure sretno u lovljenju pika a vi koje ste ga uhvatile samo hopsanje
    Volim vas sve♥️🥰♥️🥰

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

mara5
    13. Studeni 2020. 18:27

Clio takve pravi i moja sveki. 😁

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Ivo& Ivana💙♥️
    13. Studeni 2020. 18:29

mara5

Clio takve pravi i moja sveki. 😁

Jel da da su zakon??!!

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

watson009
    13. Studeni 2020. 18:34

Clio mila moja ljubim te ❤ zelim ti svu snagu za pikanje i borbu, u potpunosti te razumijem kroz sto prolazis ❤🙏 
    Jaooo s palacinkama ? Njamii njami, sutra cu ja to raditi ,bas ste mi dale ideju za rucak 😂👆

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

buhtlica23
    13. Studeni 2020. 18:38

Jesam li ja jedina koja ne voli palavinke ? 😆

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.