Ja isto ne pricam nikome o ovome. Prijateljice znaju da zelim trece, ali ne pricam o detaljima, niti previse ulazim u tu temu. Prijateljica je jednom imala onako malo bezobrazan komentar koji je proizasao iz frustracije tako da joj ne zelim to uzeti za zlo, ali me bas povrijedila. Nema djece, pokusavaju vec dugo, tj ne paze se, imala je jedan spontani u 5tt. Njezin komentar je bio "a sta da ja kazem, meni je svaki mjesec tako…" Vrlo hladno je to rekla uz jos par hladnih komentara, bez imalo suosjecanja i neke rijeci utjehe, a s obzirom da zna kako je to, nije mi jasno da nije bilo niti malo empatije. No pripisujem to frustracijama. I potpuno je shvacam zasto se tako osjeca. No ja bi u njezinom slucaju presutila…i dalje me to boli, i lagano stvaram zid. Ne volim neiskrene i povrsne odnose. Umara me to. Zato ni nemam bas puno prijateljica. Ugl od tog trenutka izbjegavam pricati o tome, a ona me niti jednom nije pitala nista. To mi govori dovoljno…ugl, ono sto bi vam htjela reci, je to da nikad ne odbacujete i odgurujete prijateljice koje su rodile ili su trudne…ja se cesto znam osjecati jako, jako usamljeno…vjerojatno i ja radim greske jer se ne volim nametati, inonda ispadnem nezainteresirana i hladna..joj svasta sam sad napisala… 😅
Ja te sasvim razumijem, ja sam se jako udaljila od takozvanih prijateljica. Sve je krenilo kad sam se udala🙄
Slusam ih i ne vjerujem sta znaju pricat u njihovom drustvu se osjecam koda sam gubava 😂
U svakom slucaju ni jednoj od njih ne zelim ovakvu muku. Samo eto one jos nisu psihicki sazrjele i ne znaju kakva je ovo muka. Pitat cu ih ja kad dodu do ovog 😔
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Razumijem vas za prijateljice, ja sam se prva udala sa 22 godine i stvarno se nekad osjecam ko da sam im mama , tako da im ni ne govorin za trudnocu . Nezelim to sa nikim djelit osim sa M ja znam da bi mi mozda bilo lakse da podijelim npr sa sestrom koja ima 3 djece ali mi se neda o tome pricat
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Cure koje koriste ove zelene trakice, kako vam izgleda kad je pik? Meni je danas najtamnija crta pa nisam sigurna da li je to to ili treba jos potamnit 🙂
https://ibb.co/gFLSygV
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Lisa i ja bi rekla da je to Pik, jer te zelene su dosta svjetle...sada kreni u akciju 😁😁
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Lisa meni takva bude kad je bas pikcina, mislim da ti nece vise tamnit , u akciju i sretno ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Chloe, Olimpija, Inana1, Maja1102 gdje ste????
Heeeej, javljam da sam jucer ujutro piskila i bio je - ali vjestice jos nema tako da nadamo se i dalje 🙏🏻💪🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Hvala cure, tako sam i mislila 😀 sad akcija do kraja vikenda 😍
anciooo vidiš nije mi palo napamet pogledat youtbe hahah sad ću imat šta gledat 😀😀😀😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Chloe, Olimpija, Inana1, Maja1102 gdje ste????
Heeeej, javljam da sam jucer ujutro piskila i bio je - ali vjestice jos nema tako da nadamo se i dalje 🙏🏻💪🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Majo, samo hrabro naprijed. Ima još vremena da se pokaže ➕. A i ako odluči biti mali bastardo i bojkotirati plus, u najboljoj si ekipi za dočekati Božićno čudo. ❤️
Tako je, vjerujem da sve idemo po Bozicno cudo 😍😍😍
Ancioo zeno odlepiti ces jos od tih videa, cekaj sutra piski pa navijamo za tebe 🙌❤
Majo drzi se draga nije jos gotovo.
Mokosh, Buhtlice i Maša…sve sto ste rekle potpisujem, ja tesko nalazim podrsku izvan ovih okvira! Osim mog m naravno 🙏
Bile bi mi dobre prijateljice u stvarnosti...
Nema mi gorega nego kad mi kazu opusti se biti ce, to bas zvuci da ih boli briga,zar ne ?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Tu je veselje 🤩 vikend nastupa 🥳🥳🥳
Vi koji imate pikcine hopsajte, vi koji nemate hopsajte da ne ispadnete iz forme. 😛
Bozic, Boozic, Boziiic 🎅🤶🎄🎁👶
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji