Mokosh ja te razumim.
I imam osjecaj da nam fali ta jos jedna mala duša i da cemo tek onda bit kompletni 🤷♀️
I nije me sram sta jako zelim trece i sta mi za sada ne ide pa tugujem a vecina cura nema ni jedno.
Svatko ima svoje želje, svoje tuge.... Itd , i istom zelim ovo dijete kao i prethodnu djecu.
Tako da se smatram ravnopravom svim trudulicama ovdje. Cilj nam je isti
Valjda ce te me shvatit 🙂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Usput, danas sam nakon nuzde primjetila obilan iscjedak...doslovno je iscjedak visio jedno 10cm...ispricavam se na opisu...ali danas bi mogao biti BINGO! Uzbudena sam. Bas volim taj period oko ovulacije 😃
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Usput, danas sam nakon nuzde primjetila obilan iscjedak…doslovno je iscjedak visio jedno 10cm…ispricavam se na opisu…ali danas bi mogao biti BINGO! Uzbudena sam. Bas volim taj period oko ovulacije 😃
Uzivaj 😁😁😁😁
Jedva cekam sljedeci ciklus
Mokosh ja te razumim.
I imam osjecaj da nam fali ta jos jedna mala duša i da cemo tek onda bit kompletni 🤷♀️
I nije me sram sta jako zelim trece i sta mi za sada ne ide pa tugujem a vecina cura nema ni jedno.
Svatko ima svoje želje, svoje tuge…. Itd , i istom zelim ovo dijete kao i prethodnu djecu.
Pa da, slazem se, i ja tako gledam, ali opet razumijem i da mozda netko to ne moze shvatiti i ne vidi to tako.
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Mokosh ja te razumim.
Svatko ima svoje želje, svoje tuge…. Itd , i istom zelim ovo dijete kao i prethodnu djecu.
Pa da, slazem se, i ja tako gledam, ali opet razumijem i da mozda netko to ne moze shvatiti i ne vidi to tako.
Naravno
Al iz moje perspektive : ne osjecam se da ne smijem ovdje kukat, plakat, i sta ja znam sta vec ne
Ako netko moju tugu smatra nepotrebnom nek me zaobiđe i prešuti kad vec shvatit ne moze 🙂
Mokosh ja te razumim.
Naravno
Al iz moje perspektive : ne osjecam se da ne smijem ovdje kukat, plakat, i sta ja znam sta vec ne
Ako netko moju tugu smatra nepotrebnom nek me zaobiđe i prešuti kad vec shvatit ne moze 🙂
A i to sto kazes. 😁
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Ancio ja da sam na tvom mjestu bi pisnula. Ja sam
Se prosli mjesec full opustila sta se tice tih testova, tj makla sam si taj glupi strah od testa. Pa pisni ako ti dode sjenica superrr radit ces ga i dalje i gledat ces lijepo kako tamni. Ako se ne vidi nista postoji jakooo velika mogucnost da je jos rano.
Pisni to i amen nemoj si toliko razbijat glavu dal da pisnes ili ne samo gore si radis 😌🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sanjarka I Makosh naravno da imate pravo kukati, pvdje je sve dozvoljeno😊🤗..Zelim vam objema velike plusice I da vam se zelje ispune...❤A isto tako mislim da ako ne uspije,vas zivot opet ima itekakav smisao sa vec klinicimq koje imate...A zene koje nemaju nijedno I toliko ceznu,da je njihova tuga puno veca I opravdanija.Moje misljenje. Bez ikakve uvrede
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Cure moje dok ste vi nama podrska i dok si medusobno pomazemo nije ni bitno tko ima koliko djece iza sebe ❤ ovdje smo sa istim ciljem...a svaka ima svoju pricu👆
Anabela onda si krenula odbrojavati za piskenje ? Hehe drzim palceve!
Desni jajovod nije nista bolio jer je prohodan, osjecaj je jedino nelagodan ali se lako izdrzi.
A lijevi me ubijao,nikada takvu vrstu boli nisam osjetila 😭
Ja cu pokuditi s Ancioo ,opet ona krenula sa ludilom pisanja! Pisaj zeno sutra ti je 9 DPO, imas jos testica u ladici i sama si rekla.
Andela ja sam 8.DC , sutra idemo vidjeti kako napreduju folikuli.
Sretno ti ovaj ciklus,znas da navijam za tebe ❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Jao cure taman da ih imate 5, mate pravo zeljeti jos, ako to zelite i mozete zasto ne?
Da ima nas koje nemamo ni jedno, ali to nije razlog da iko ikoga osuduje radi zelje. Ako do toga dode ovdje prva cu otici sa foruma. Forum bi trebao biti prije svega informativan, ja sam se tu prikljucila i naucila puno toga.
Zalosno je da se o nekim stvarima uopce ne prica i da nema Foruma nebi znala za more toga. Na kraju krajeva je lakse kad vidite da niste sami. Kome bi trebali pricati ako ne ovdje? Ja sam osobno osoba koja o tome ne prica ni sa kim osim sa mm i tu na forumu. Jer ja ne zelim da iko iz obitelji zna da ne mozemo isto tako se ne mogu povjeriti ni prijateljicama jer imamo razlicite poglede na svijet. One gledaju kako da zavrse fakultete, ja gledam koju folnu cu piti. Njima brak i djeca im ne dolaze u obzir. Ja to zelim vise od bilo cega na svijetu.
I zato se nikom ne opravdavajte. I da ih imate 10 i zelite 11 ja Vas podrzavam. Tu smo da se izjadamo, zato gure glavu goree i idemo vise po te +!!!!
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji