Sanjarka I Makosh naravno da imate pravo kukati, pvdje je sve dozvoljeno😊🤗..Zelim vam objema velike plusice I da vam se zelje ispune…❤A isto tako mislim da ako ne uspije,vas zivot opet ima itekakav smisao sa vec klinicimq koje imate…A zene koje nemaju nijedno I toliko ceznu,da je njihova tuga puno veca I opravdanija.Moje misljenje. Bez ikakve uvrede
Tu si naravno u pravu sta se tice životnog smisla. Manji mi je pritisak svakako. I npr da nam ne ide nebi se odlucila na potpomognutu oplodnju.
Ja vam svima od ❤️ zelim da se ostvarite u majcinstvu. To je zaista najdivnija uloga u životu ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Watson, Buhtlica23 🤗🤗❤️❤️
Jebi ga dok sam ponovno došla na forum ja piskila bez testica
Bella me odvratila 😬😂😂
E jbg 🤣
Cure moje dok ste vi nama podrska i dok si medusobno pomazemo nije ni bitno tko ima koliko djece iza sebe ❤ ovdje smo sa istim ciljem…a svaka ima svoju pricu👆
Anabela onda si krenula odbrojavati za piskenje ? Hehe drzim palceve!
Desni jajovod nije nista bolio jer je prohodan, osjecaj je jedino nelagodan ali se lako izdrzi.
A lijevi me ubijao,nikada takvu vrstu boli nisam osjetila 😭
Ja cu pokuditi s Ancioo ,opet ona krenula sa ludilom pisanja! Pisaj zeno sutra ti je 9 DPO, imas jos testica u ladici i sama si rekla.
Andela ja sam 8.DC , sutra idemo vidjeti kako napreduju folikuli.
Sretno ti ovaj ciklus,znas da navijam za tebe ❤
Sretno u svemu sto se bude dalje dogadjalo 🤞🤞
Odbrojavam ,mada nikakvih simptoma.Vec drugi ciklus ne bole ni grudi, a uvijek od O bas boljele.Malo nesto u predjelu jajnika,a to ce biti prije neka upala.🙄
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Stignes jos danas 😁
Ajmo curee piskitee sta se cekaa, uljepsajte nam vikeend 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sanjarka I Makosh naravno da imate pravo kukati, pvdje je sve dozvoljeno😊🤗..Zelim vam objema velike plusice I da vam se zelje ispune…❤A isto tako mislim da ako ne uspije,vas zivot opet ima itekakav smisao sa vec klinicimq koje imate…A zene koje nemaju nijedno I toliko ceznu,da je njihova tuga puno veca I opravdanija.Moje misljenje. Bez ikakve uvrede
Tu si naravno u pravu sta se tice životnog smisla. Manji mi je pritisak svakako. I npr da nam ne ide nebi se odlucila na potpomognutu oplodnju.
Ja vam svima od ❤️ zelim da se ostvarite u majcinstvu. To je zaista najdivnija uloga u životu
Da,o tome pricam. A naravno svi imamo pravo na zelje,I svako zna kako ce njegov zivot biti potpun.
Ja vjerujem da cemo mi sve u narednoj god.biti na drugim temama i sa drugim brigicama I slatkim okupacijama ❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ja vam svima od ❤️ zelim da se ostvarite u majcinstvu. To je zaista najdivnija uloga u životu ❤️
Istina, po tom pitanju je pritisak tisucu puta manji jer sam vec ostvarena kao majka. Nemamo se sto uvrijediti. To je cinjenica.
Ni ja nebi isla na potpomognutu oplodnju bas iz razloga jer imam vec dvoje. Ali da nemam niti jedno, e to bi vec bila druga prica. Mislim da bi digla planine i bila bi spremna proci apsolutno sve da to ostvarim.
Divne ste cure. Zelim vam svima plusice! ❤😘
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Ja isto ne pricam nikome o ovome. Prijateljice znaju da zelim trece, ali ne pricam o detaljima, niti previse ulazim u tu temu. Prijateljica je jednom imala onako malo bezobrazan komentar koji je proizasao iz frustracije tako da joj ne zelim to uzeti za zlo, ali me bas povrijedila. Nema djece, pokusavaju vec dugo, tj ne paze se, imala je jedan spontani u 5tt. Njezin komentar je bio "a sta da ja kazem, meni je svaki mjesec tako..." Vrlo hladno je to rekla uz jos par hladnih komentara, bez imalo suosjecanja i neke rijeci utjehe, a s obzirom da zna kako je to, nije mi jasno da nije bilo niti malo empatije. No pripisujem to frustracijama. I potpuno je shvacam zasto se tako osjeca. No ja bi u njezinom slucaju presutila...i dalje me to boli, i lagano stvaram zid. Ne volim neiskrene i povrsne odnose. Umara me to. Zato ni nemam bas puno prijateljica. Ugl od tog trenutka izbjegavam pricati o tome, a ona me niti jednom nije pitala nista. To mi govori dovoljno...ugl, ono sto bi vam htjela reci, je to da nikad ne odbacujete i odgurujete prijateljice koje su rodile ili su trudne...ja se cesto znam osjecati jako, jako usamljeno...vjerojatno i ja radim greske jer se ne volim nametati, inonda ispadnem nezainteresirana i hladna..joj svasta sam sad napisala... 😅
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Hej curee,kako ste?
E da vam ispricam sta mi je danas bilo.
Napokooon su mi dosle LH trakice i sad narucila sam i za frendicu koja pokusava na bebi skoro 3 godine,isla na laparoskopiju i napokon joj dali zeleno svijetlo za radit na bebi 🤞
I sad dosla ona kod mene,sirota nist nezna i pokaze mi Moj kalendar i ustanovimo da joj je danas 1.plodni dan. Reko aj ti piski jednu trakicu danas cisto da vidis kak funkcioniraju..i piski ona kad ono pik ko iz topa!
Reko dobro pa si piskila inace bi fulala ovulaciju.
Poanta: trakice su zakon 💪
A sto se tice ananasa,mm mi je kupio konzervu sa kriskama,jbg nije nasao svježi. Pa svaki dan pojedem jedan kolutic.
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji