Mene ki da malo cicke bole 😁 prvi put nakon spontanog. Budim seee 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja danas imala kontrolu, mjesec dana nakon op, doktor kaze sve u najboljem redu, na oba jajnika vec se vide po jedan povecii folikul, i da vjeruje da ce ubrzo desiti trudnoca ( iz njegovih usta u Bozije usi) 🤞🤞🙌🙌
Za ponedjeljak sam se kod privatnog ginica narucila na Papu i briseve i nakon toga startamo. Jedva cekam da piskim LH trakice i da napastvujem muza 😅😅
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
ja se borim s lh trakicama, sve mi se cini da samo propustili ovulaciju. Nisam ni mislila radit prije 10. dc jer sam ocekivala o za vikend, znaci 13.-15. dc. A ocito je bila 8. ili 9., s tim da sam do 7. dc jos imala m. Ajde nesto smo pokrili i onda ali da smo znali bi to zabetonirali. Pojest cu se. 😑 Danas je 3. dan i crtica se skoro ne vidi, tek se pojavila jedva nakon sat vremena. Ma bas sam ljuta i ruzna i sveee...😯
Evo trakica:
https://ibb.co/58TyYHQ
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sanjarka hvala
Evo i nalaza,citajuci forum svacan da pojma nemam ni osnove ovih pojmova al dobro.vidin da pisete neke datume jel to kad ocekujete mjesecnicu ili ?
Ps doktor mi je rekao ako sad ne upali da odma krecemo s tim nekim klomifenom pa neznan mene odma strah od toga :(
Ps moran napisat predzadnji posjet folikuliometrije i zadnji
17 dan ciklusa : endiometrij 12 . D20 i D20
19 dan ciklusa :endiometrij sekrecijski 12 mm.Desno Zuto tijelo i LUF
1.8.2021 Curetak stigao 💗
Zene, mi smo se keksnili dva puta. Djecu sam nekim cudom uspavala u 20h! Obje! 🥳🥳🥳 Sad cemo pogledat neki filmic i opustanje. Znaci stvarno je tesko nekad uhvatit vrijeme za nas dvoje. Ugodnu vecer vam zelim. 🙂
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Pozdrav 🤗
ja se borim s lh trakicama, sve mi se cini da samo propustili ovulaciju. Nisam ni mislila radit prije 10. dc jer sam ocekivala o za vikend, znaci 13.-15. dc. A ocito je bila 8. ili 9., s tim da sam do 7. dc jos imala m. Ajde nesto smo pokrili i onda ali da smo znali bi to zabetonirali. Pojest cu se. 😑 Danas je 3. dan i crtica se skoro ne vidi, tek se pojavila jedva nakon sat vremena. Ma bas sam ljuta i ruzna i sveee…😯
Evo trakica:
https://ibb.co/58TyYHQ
*tuzna 🙂 a mozda sam i ruzna 🙄😜
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Marty ja bi na tvom mjestu nastavila testirat mozda ti O jos nije bila nego ce tek bit
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Masa to sam i ja pomislila, nekih 3-4 dana cu jos svakako testirati, jedino se pitam kolika je mogucnost da trakice ipak pokazu lh ako ne bi bila ovulacija u pitanju 🤔
Ancio, e da s tim se isto tjesim da nije sve izgubljeno..🙂 stvarno bi se trebale kolektivno opustiti 😂
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ja sam isto očekivala da će moji testovi pokazati tamniju crtu...Sva tri dana mi je ista.
https://ibb.co/nz1cfGq
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Cure drage,
Ja sam danas sve nekako procitala na preskokce, ludnica od posla ovaj vikend ( da, svaki je radni)... 😒
divna ste podrska jedna drugoj, svaku vasu srecu dozivljavam s velikim osmjehom❤, svaki vas - ili ne tako dobar nalaz, boli me kao da je moj. 😔 posto mi tek krecemo s planiranjem, nekako uz vase price i iskustva pripremila sam se na to da svoj + necu ugledati odmah kad sam si ja to zamislila, ali dobro. Zelim vam svima da ugledate svpje pluseve sto prije!!! Puse velike saljem ❤❤❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji