Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    14. Studeni 2020. 07:28

Moji nećaci isto imaju sve, brokula je čak i meni bila najdraža :D
    Traveller šogica isto mrzi banane, a moj brat stalno jede banane...kad vidi banane neće ni da se približi isto kaže miris 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Sanjarka88
    14. Studeni 2020. 07:32

Mi imamo samo jednog Zdravoljupca, i sad jednog zumića i to je to 🤔 dijete ce me mrzit 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mara5
    14. Studeni 2020. 07:37

Traveller

Sanjarka88 🦋

Mi imamo samo jednog Zdravoljupca, i sad jednog zumića i to je to 🤔 dijete ce me mrzit 😅

Totalno to podržavam, i sama bih tako sa svojim djetetom. Necacima pokušavam usaditi da konzumerizam nije dobar, međutim isto kao da sviram onoj stvari, oprostite na izrazu.

slažem se, potpuno!

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    14. Studeni 2020. 07:42

Ancio jel ima kakvih simptoma,kak leđa?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Sanjarka88
    14. Studeni 2020. 07:47

Slazem se s vama. I tako ih pokusavam odgojit. 
    Naravno da sam nekad slaba pa im priustim neku glupost koja im realno i nije bila potrebna Al to mi je ok. Ne mogu imati sve niti im sve treba, i sta prije to nauce bit ce im lakse.
    Mala je sad ono u fazi te "markirane " robe. Ok. Mogu razumit utjecaj društva..
    No ajmo ovako. Evo ti npr 1500kn za robu za jesen /zimu. Apsolutno me ne zanima hoces li ti za to kupiti 2 adidas trenerke, ili hrpuuuu divne jeftinije robe.
    Za sad je ono prvo 🙄 Al mislim da ce doc na moje 😁
    Mali isto dobije igracku ono ako jednom u 2-3mjeseca, obicno kad ga nagradim zbog necega. Za rođendan i Bozic sam van kontrole i tu si dopustim oduska 😁 sta se muza tice nebi im nista kupio 🙄
    Al imam jednu slabost. A tu je roba za maloga. E tu bas bas pretjerujem i za sad dok je sve tako malo i divno ne mogu si pomoc 🤦‍♀️

Sanjarka88
    14. Studeni 2020. 07:52

Anci kako si danas? 🤗

buhtlica23
    14. Studeni 2020. 07:52

Jutro cure, nikad mi se nije bilo teze dici za posao, nego danas. Bas sam umorna, oci koda imaju 5 tona ne mogu gledat. 

Na redu je jedna jaka ☕

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

mara5
    14. Studeni 2020. 07:53

Sviđa mi se tvoj stav, vidim se u nekom tom smjeru. 
    Odjeća da, pogotovo kad su mali.. čak sam pretjerivala i sa nećacima i kupovinom..

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Sanjarka88
    14. Studeni 2020. 07:56

Lucky🍀

Sanjarka88 🦋

Lisa to ti je na zelenima 100%-tan pik. Ugodan vikend zelim 😁
    Lucky ja i ti smo stalno na nekoj čeki 😁 pisi nam i ovdje 🤗
    Maja nadam se da ce se minus pretvorit u plus 🤗🤞🤞🤞

Ma vec mi je tog cekanja preko glave, taman upali klomifen nakon 100 ciklusa duphastona pa je vec iduci ciklus opet kaos i tako u krug, i samo cekaj cekaj 🥴

Znam.... 
    Ja sad brijem da ce mi pronac neku bakteriju ili tako nesto pa cu jos cekat 🤦‍♀️
    Vidim pala ti je temp, mogla bi m skoro 🤞🤞

Sanjarka88
    14. Studeni 2020. 08:00

Traveller

mara5

Sviđa mi se tvoj stav, vidim se u nekom tom smjeru.
    Odjeća da, pogotovo kad su mali.. čak sam pretjerivala i sa nećacima i kupovinom..

O na to sam i sama slaba. S puta u Amsterdam sam se vratila s 200 eur robe Iz Primarka za njih, a sebi ništa. 😂😂 Ma koja žena nije slaba na tu slatku robicu ❤️

Hoces biti nasa teta, ujna, strina..? 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.