Imam osecaj da ni sada nije uspelo i ako smo se trudili i odradili sve po PS-u…. ne osecam da cu biti trudna🤭🤪🤪🤪😁😁😁
Ma joj ja isto tako, kao da mi je trudnoca nedostizna. Ali nada uvijek postoji...bar tracak... drzim ti fige 😊
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Ajme zene konacno malo odmora. Dakle danas mi je 17 dan ciklusa , drugi dan posle O valjda….. nemam nikakvih promena, nista neki sitni grcici su bili dva dana konstantno ali sve je drugo normalno…. bez simptoma ikakvih a niti razmisljam o tome…. jer sam u haosu…🤪….ali dobro Watsoon !!!! Koji je tebi dan Ciklusa???
2dpo i ne trebas imat simptome i ne mozes jos
Ja polazem nade u tebe ovaj ciklus 🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I ako pisnem test a nema ništa prolupat ću jer je rano i prolupat jer nema plusica
Ancioo nikakvo pisanje još. Nista, zaboravi.😁 tek smiješ za 5 dana pišnuti🤭🤭 nemoj slučajno da te prije vidim da pišaš po testovima😂😂❤❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Ancio, nemoj jos...
Andela nadam se da si u svoj toj guzvi uspjela popit koju kavicu u miru ☕
🙅♀️30, 🙋♂️29
Hahha znaš kako me vuče da pisnem
Sjedim i trpim već 2h 😅
Pa pisaj
Sta ima veze
Ako je plus bit ces sretna ako je minus kazes si pa rano je 😁
Tako sam ja....
E obecajte mi da se necete smijati 😂😅
Naisla sam na stranicu koja predvida plodni dan prema zvijezdama i poziciji mjeseca 😅😅😅 unesete datum, sat i mjesto rodenja. Ne poklapa se bas sa plodnim danima, ipak, kako bi mogli znati kakav je ciklus na temelju datuma rodenja. Ali mozda je zabavan nacin da pratimo, da hopsamo taj dan, pa mozda dobijemo horoskop bebu. 😂 meni zvijezde kazu da hopsam 21.11. sto je tek 12DC, ali vrijedi pokusati. 🤣https://horoscopes.astro-seek.com/pregnancy-fertility-days-calculator-astrology-online-prediction
Meni je ispalo da trebamo hopsat sutra, sutra mi je 15 dan ciklusa, blizi se O sve je moguce, jadaan moj muz 😅🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Bok curkee, noova sam! Pokusavamo 2 mjeeseca :) sad sam krenula pratiti lh trakice pa se ispostavilo da trenutno ovuliram s dvotjednim kasnjenjem (nepravilni ciklusi, nije pcos).
Za 2 tjedna cu radit test iako mislim da necu docekat predvideni dan menge 🤣
Dobro dosla i cim prije otisla na trudnice 🙂
Ajme Mokosh pa ti imas djecu vidim!!!! Blago tebi!!!! I svaka cast za trece! Ja bi bila sretna i jedno da dobijem🤰
A znam, nekad se osjecam malo blesavo jer dosta vas nema trenutno ni jedno dijete, a ja tugujem pored dvije curke. Ali ne mogu to objasniti, kao da mi treba jos jedna dusa da budemo cjelina. U pocetku sam mislila da nema sanse da cemo ici na trece. Ni u ludilu...i onda je dosao 4mj 2020 i nesto se skroz promijenilo u meni. Ne mogu to objasniti. Dogadali su se sinkroniciteti i gorila sam od zelje...doslovno kao da je to ispunjenje moje svrhe...jako cudno...vjerojatno zvucim kao cudakinja...ali sve mi to tako ima smisla...
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sanjarkice ma znaaaaam , ali ono bar neki osecaj🤭…. hrhehe…. jesam upravo ispila kafuuuu❤️😁
Ma ne mozeeeee 🤣 cekam te za 3-4 dana 😁 bas sam optimist 🤞🤞🤞🤞
Pregled prohodnosti nazalost boli kad je jadovod neprohodan 🙁
Anabelaaaa ja bi rekla da je O bila
Da ,pretpostavila sam da je ta bol zbog toga..Mogu ce da je bila,Ali nisam sigurna jeli 10 ilo 14..Od 11 dana sam radila trakice,nista...Ako je bila 10 moguce,tad nisam pratila a nesto mi to bas prerano.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji