može ići privatno košta 500kn i rezultati budu isti dan ili može preko HZZO-a, samo treba tražiti uputnicu od doktor opće prakse, tako je meni ginekolog rekao
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
E obecajte mi da se necete smijati 😂😅
Naisla sam na stranicu koja predvida plodni dan prema zvijezdama i poziciji mjeseca 😅😅😅 unesete datum, sat i mjesto rodenja. Ne poklapa se bas sa plodnim danima, ipak, kako bi mogli znati kakav je ciklus na temelju datuma rodenja. Ali mozda je zabavan nacin da pratimo, da hopsamo taj dan, pa mozda dobijemo horoskop bebu. 😂 meni zvijezde kazu da hopsam 21.11. sto je tek 12DC, ali vrijedi pokusati. 🤣https://horoscopes.astro-seek.com/pregnancy-fertility-days-calculator-astrology-online-prediction
🤣
Meni kaze 23.11. I 23.12. Oba dva puta kad trebam dobit m 🤦♀️
Nista od mene za ovu godinu 🤣
Haha Sanjarka meni isto izbacilo kao i tebi 😂😂
Da nismo rođene u isti sat ili dan? 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ne mogu citirati na mobu 🤨
Sanjarka, mozda budes jedna od onih koje zatrudne bas kad trebaju dobiti! 😋 iskreno, i meni je to cudno, ali par mojih frendica su uvjerene da su zatrudnile ili za vrijeme ili dan prije M, svejedno je imale, a bile trudne
Svasta je moguce, zene svakako ovuliraju
Al uvik mi je O u tocno intervalu
Pa sumnjam
Tada sa 18 sam bila uvjerena za taj jedan nezasticeni odnos sto se desio na 11dc da je prerano za ista
I eto cura vec 14 godina a sad i znam vise nego onda 🤦♀️
Daj mi molim te reci kakve su danas pubertetlije? 😅 Ja se jezim toga, pogotovo starija cura kad ude u pubertet. Mala je zivac 😅
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
E ok, znaci - hopsamo prema DC, prema horoskopu… postoji li i neka metoda da se grah baca? 😂😂😅 ili iz salice kave gleda? SVE CU PROBAT 😂
Ja si znam pogledat tarot pa se samo izbediram. Bolje ne 🤣
➕ 01.01.2021. 💙🤰
E obecajte mi da se necete smijati 😂😅
Naisla sam na stranicu koja predvida plodni dan prema zvijezdama i poziciji mjeseca 😅😅😅 unesete datum, sat i mjesto rodenja. Ne poklapa se bas sa plodnim danima, ipak, kako bi mogli znati kakav je ciklus na temelju datuma rodenja. Ali mozda je zabavan nacin da pratimo, da hopsamo taj dan, pa mozda dobijemo horoskop bebu. 😂 meni zvijezde kazu da hopsam 21.11. sto je tek 12DC, ali vrijedi pokusati. 🤣https://horoscopes.astro-seek.com/pregnancy-fertility-days-calculator-astrology-online-prediction
🤣
Meni kaze 23.11. I 23.12. Oba dva puta kad trebam dobit m 🤦♀️
Nista od mene za ovu godinu 🤣
Haha Sanjarka meni isto izbacilo kao i tebi 😂😂
Da nismo rođene u isti sat ili dan? 😁
Hehe lako moguce, ja sam rakica 🦀
Ja sam blizancica, ponoc ipo sam rođena
Sanjarka, mozda budes jedna od onih koje zatrudne bas kad trebaju dobiti! 😋 iskreno, i meni je to cudno, ali par mojih frendica su uvjerene da su zatrudnile ili za vrijeme ili dan prije M, svejedno je imale, a bile trudne
Pa sumnjam
Tada sa 18 sam bila uvjerena za taj jedan nezasticeni odnos sto se desio na 11dc da je prerano za ista
Daj mi molim te reci kakve su danas pubertetlije? 😅 Ja se jezim toga, pogotovo starija cura kad ude u pubertet. Mala je zivac 😅
Ne zelis znat 🤣🤣🤣
Ona je meni dobra ali U principu neka danasnja klasika
Puno mobitela, drustvo, markirana roba....
I uzasno je vec opsjednuta svojom izgledom. Jako pazi sta jede i stalno brije da je debela a nije ni blizu. Toga me strah najvise
Izlasci za sada nista. Pustim je ljeti ono do 22:30h u ulicu s društvom i to je to
Tek cu vidit sta mi nosi srednja škola, i ježim se toga da 🤦♀️
Pa sumnjam
Ne zelis znat 🤣🤣🤣
Ona je meni dobra ali U principu neka danasnja klasika
Puno mobitela, drustvo, markirana roba….
I uzasno je vec opsjednuta svojom izgledom. Jako pazi sta jede i stalno brije da je debela a nije ni blizu. Toga me strah najvise
Izlasci za sada nista. Pustim je ljeti ono do 22:30h u ulicu s društvom i to je to
Tek cu vidit sta mi nosi srednja škola, i ježim se toga da 🤦♀️
Svjesna sam ja da ce biti tesko i pakleno. Nije ni njima lako s obzirom sto im je sve servirano i cemu su sve izlozeni. I mi padamo pod utjecaj tehnologije, drustvenih mreza i tome sl. Kako nebi i oni...ja svaki put kazem da mi je neizmjerno drago sto sam svoj pubertet i cijelu srednju skolu prozivjela bez fb.
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sunny hvala ti, i ja se nadam da ce sada ici brze❤
Spermiogram puno govori o situaciji a to se najcesce zanemari…sretno i tebi! Javi obavezno nalaze ❤
Anabela jesi zbrisala na face s drugim curkama i sad ste nas zapostavile ? Di ste ?
Andela sto se dogada kod tebe (osim sto si u guzvi) koji si DPO?
Tu sam ja😊Ne znam ni sta da pisem,nista znacajno .
17 dan sam ciklusa,trakicama nisam uhvatila pik,po temp nisam ni sigurna kad je bila I da li je...Cudno neki porasti 🙄Jedino sam se narucila sutra na progesteron,ne znam ni da li je rano...a kako god.Vec sam pisala, sljedece sed radimo pretrage neke...I na konsultacije da vidimo sta I kako.Ja sam spremna I na ivf,samo da otpocnem pa sta nam god de predlozi.Sad saam u strahu nakon tvog pregleda jajovoda.Andela kazd nikakva posebna bol,sad ne znam da li je ta bol zbog neprohodnosti,pretpostavlajm da je.Zao mi je sto moras sve to prolaziti a nisi sama,vidis ima nas ..Preguracemo mi sve to ❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Mokosh slazem se s tobom. Mi smo bili blagoslovljeni. To je danas jednostavno strasno.
Sta si rekla i mi smo pali pod to a kamoli ne oni koji za drugo i ne znaju.
Ja uvijek kazem da najvažnije dolazi iz kuce
Nekako sam mirna i virujem da cu joj pomoc da se formira u pametnu mladu ženu
Pregled prohodnosti nazalost boli kad je jadovod neprohodan 🙁
Anabelaaaa ja bi rekla da je O bila
Sortiraj odgovore
Najstariji