Amy zao mi je 🙁 ides s nama po Bozicno čudo ❤️
Koliko se ono dugo trudite?
Zuzuzujalica ja trakice koristim zbog fin isplativosti a jednako su jednostavne i pouzdane kao i ove skupe 🤷♀️
Meni o šeta od 11 do 17dc, mogla bi 200kn mjesecno potrosit dok je ne uhvatim 🤷♀️
Od 7/20
Ja bi se strpila jos mjesec, dva pa bi onda krenula na pretrage
Tako cu i napraviti.. Uvijek me je toga bilo strah da možda necu nikada zatrudnit nezz jel tako vi?
Ja sam zatrudnila sa 18, nisam imala kad taj strah razviti 🤦♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
fuck postaje mi vrucevani je 20skoro a ja u puloveru, joj boze samo da nije uobicajeno aaaaaaaaa
Ajdeeee ne razmisljaj o tomeeeeee
Sunny hvala ti, i ja se nadam da ce sada ici brze❤
Spermiogram puno govori o situaciji a to se najcesce zanemari...sretno i tebi! Javi obavezno nalaze ❤
Anabela jesi zbrisala na face s drugim curkama i sad ste nas zapostavile ? Di ste ?
Andela sto se dogada kod tebe (osim sto si u guzvi) koji si DPO?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Mi isto pokusavamo od 7 mj i mene je vec pocelo bit jako jako strah da necemo uspit pritodno 😢
Iskreno danas sam bas ukomirana bas sam tuzna da smo vj ovaj mjesec propustili priliku i znam da M nije kriv ali bas ga nemogu ni pogledat trenutno koliko me zivcira 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
mara I lavanya kakvo je stanje danas kod vas
Watson ljubim tema andela je u nekim akcijama sigurno
Imam osjecaj kao da ce doc menga...i to me bas bedira jer treba doci tek krajem iduceg tjedna... cini mi se da od kad radimo na bebi ti neki simptomi da dolazi menga traju puno duze...prije max 2 dana prije...
Beskrajno se nadam🙏
Netko je pitao za strah...znaci, kod mene je strah da necu biti mama najizrazeniji strah koji poznajem, oduvijek...mogla bi rec da od kad znam za sebe znam da zelim biti mama..
Watson lavice
cure svi idemo na Božićno čudo
Odlučila sam zaokupiti se ukrasima i pripremama za božić, pa će doći i vrijeme kolačića i svega.
družiti se koliko nam covid mjere dozvole
U nadi da će pozitivni duh itekako pomoći
🙅♀️30, 🙋♂️29
mara I lavanya kakvo je stanje danas kod vas
Watson ljubim tema andela je u nekim akcijama sigurno
Ja osjetim da ću dobiti 10 dana prije neg trebam dobiti, znači krene lagano i sad sam već na jačim bolovima
(već sam jednom napisala, osjećaaj kao da se maternica raspada).
tako da ovaj mjesec dolazi M.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Watson hvala ❤ javim nalaze obavezno
maša mene isto neke dane ulovi panika pa istražujem sve moguće pripravke i trošim pare pa se onda opet skuliram i objasnim sebi da tek par mjeseci pokušavamo i tako u krug
jel tvoj M radio spermiogram? i nemoj se ljutit na njega, mi bar imamo forum gdje se možemo ispuhati i naše strahove nekome iznijeti, a oni to sve u sebi drže pa nije ni čudo da ponekad ne mogu akcijat
zamislite da oni imaju svoj forum na kojem raspravljaju o tome na šta bi to ličilo haha
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Pozdrav cure
Zao mi je zbog minusa, sama sam jutros imala jedan, i evo upravo procurila 😔
Juce sam zvala doktora zbog duphastona, rekao je da pijem dok M ne dodje, i eto dosla je...
Idemo dalje
Pišite me za 10.12
+ 19.05.2022 nakon Embriotransfera 05.05.2022
Pozdrav cure
Zao mi je zbog minusa, sama sam jutros imala jedan, i evo upravo procurila 😔
Juce sam zvala doktora zbog duphastona, rekao je da pijem dok M ne dodje, i eto dosla je…
Idemo dalje
Pišite me za 10.12
Doktor zna nabolje 👍
Zao mi je zbog m, ides i ti s nama po božićno čudo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji