Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Studeni 2020. 16:17

Kiflica

Mah, ja sam sad sretna da se hopsnemo 2 puta mjesecno, prije vise od 10 godina, u dvadesetima, smo 2 puta tjedno, a sad smo malo ostarili (tj vise on nego ja). Zato ga ni nisam tjerala u neplodne dane, samo pokrit plodni dan neki i ovulaciju i to je to. Ali kada se hopsnemo je jos uvijek jako, jako dobro.

2 puta mjeseco? Aaaaa pa ja bi izgorila od želje 🤣🤣🤣🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Studeni 2020. 16:19

Tommyfame

Sanjarka88 🦋

Joj pa sta vi napravite njim kad ni svrsit ne mogu 🤣🤣 ne dozivjeh to 🤣

Ja mu napravim griznju savjesti hahahah
    Inace mm je u pocetku imao jako velik problem sa tim..ja sam mu prva kojoj je pustio putnike u vlak 🤣 pa smo prvih mjeseci imali pokriven 1 ili 2 dana u plodnim danima

Ono udara po meni pol sata i nista. To me je bas znalo izluditi!
    Pa su nam svaki plodni dani bili lagani nadrkanitis..
    Sad si je otkrio dobitnu pozu hahah pa udara ko veliki

Hahahhah, 
    Joj
    Znaci, nadam se da me nece zadesit ta sudbina pa da mi nemre svrsit 🥴

Sanjarka88
    12. Studeni 2020. 16:21

Traveller

Kiflica

Hahaha, Traveler, bas me nasmijesSuper su ove ideje s fake utz s cetvorkama, mozda podvalim mm. A Kiflica pojma nema kako napraviti kiflice, samo neke zdrave splacine i variva znam raditi.Od jucer mi je mucno cijelo vrijeme, manje jedem nego inace. Ali nikad se nisam toliko veselila mucninama, umiruju me da je sve ok.Super su mi ove Bozicne ideje, bit ce veselja ovaj Bozic s plusicima!!!

A ništa od tebe onda, morat ću se pristekat nekoj drugoj trudnici. 😂😂 Clio, draga, šta ti jedeš, znaš li napraviti dobre lazanje? 🤣😍

TommyFame, hahahahaha ovo je nešto najlude šta sam pročitala tu, nasmijala si me do suza. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sanjarko, još bi I birali, a? 😆 Ajde, ajde, povući ću veze do Djeda Mraza. 😂 I ja preferiram muško, ali sad sam već u fazi daj šta daš. Samo nek je živo i zdravo. 😁

Birala jasta 😁😁😁
    A i ja sam daj sta das, nije uopce bitno
    Al necu lagat, mislim da svatko ima neku željicu u sebi 
    Decki su takve mamine maze da je to predivno nesto 😍😍😍 volim ih jednako da nebi bilo 😁

Tommyfame
    12. Studeni 2020. 16:29

Kiflica

Mah, ja sam sad sretna da se hopsnemo 2 puta mjesecno, prije vise od 10 godina, u dvadesetima, smo 2 puta tjedno, a sad smo malo ostarili (tj vise on nego ja). Zato ga ni nisam tjerala u neplodne dane, samo pokrit plodni dan neki i ovulaciju i to je to. Ali kada se hopsnemo je jos uvijek jako, jako dobro.

Hahahahha ista shema je i kod nas.
    Sad samo u plodnim danina..zna se nekad desiti ovaj izvan plodnih al rijetko.

Mi kad krenemo ne mozemo stat,pa onda kreneno u plodnim danina inace je do ovulacije smokva 🤣

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    12. Studeni 2020. 16:33

lucijaa117

Curee, jedno pitanjce, kolko vas se susrelo s biokemijskom i kak je to izgledalo? Citam ko luda o tome od jucer i kad pomislim da bi to i mene moglo zadesit jos, glava mi puca 🤦 danas je 1 dan od kad je M trebala doci, a 3 testa su se pokazala pozitivna, po kalendaru bi bilo 4t+3d, gin mi je rekla da se javim pocetkom slj tj da dogovorimo pregled.

Ima nas dosta biokemicara tu no nemoj si razbijat glavu sa tim :) 

Opusti se i samo pozitivne misli :)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

marija3998
    12. Studeni 2020. 16:58

lucijaa117

Curee, jedno pitanjce, kolko vas se susrelo s biokemijskom i kak je to izgledalo? Citam ko luda o tome od jucer i kad pomislim da bi to i mene moglo zadesit jos, glava mi puca 🤦 danas je 1 dan od kad je M trebala doci, a 3 testa su se pokazala pozitivna, po kalendaru bi bilo 4t+3d, gin mi je rekla da se javim pocetkom slj tj da dogovorimo pregled.

Meni je bilo užasno mučno, stalno sam po vraćala i glava me je boljela ko nikad, mislila sam da sam doživjela moždani kolko me je glava boljela, vrtilo mi se u glavi i dan nakon te glavobolje sam prokrvarila

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

marija3998
    12. Studeni 2020. 17:01

lucijaa117

Ali nemojte uopće razmišljati o tome, samo si stres stvarate, trudna si i gotovo nema biokemijske sve će bit super, glavu gore, bolje si na internetu gledajte stvarčice za bebu i neke lijepe stvari❤️

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Kiflica
    12. Studeni 2020. 17:08

Lucija, cestitam na plusicuu!! Nemoj misliti o losim scenarijima, samo si otezavas bez razloga. Znam da je lakse reci nego uciniti, ali zato smo tu da jedna drugu dizemo kad treba. Uzivaj u sreci

buhtlica23
    12. Studeni 2020. 17:09

Sanjarka88 🦋

Tommyfame

Sanjarka88 🦋

Joj pa sta vi napravite njim kad ni svrsit ne mogu 🤣🤣 ne dozivjeh to 🤣

Ja mu napravim griznju savjesti hahahah
    Inace mm je u pocetku imao jako velik problem sa tim..ja sam mu prva kojoj je pustio putnike u vlak 🤣 pa smo prvih mjeseci imali pokriven 1 ili 2 dana u plodnim danima

Ono udara po meni pol sata i nista. To me je bas znalo izluditi!
    Pa su nam svaki plodni dani bili lagani nadrkanitis..
    Sad si je otkrio dobitnu pozu hahah pa udara ko veliki

Hahahhah,
    Joj
    Znaci, nadam se da me nece zadesit ta sudbina pa da mi nemre svrsit 🥴

Hah i mi u zadnje vrijeme imamo problem s tim. Kad krenemo  on jadan ili mora nakon 2 sec zavrsit pa se trudi da ne bude bas za 2 sec jer zna da cu bit nadrndana i onda mu ugine 😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Kiflica
    12. Studeni 2020. 17:22

kazete smrkom bi vas hladili s 2x mjesecno hopsanja... hehe, ma i ja bi rado da je malo cesce, ali ne sad svaki dan. Lijen je, moram ga nagovorit, ali onda je odlicno, fino izdrzi 20-ak minuta koliko meni treba, pa se uvijek lijepo sinkroniziramo s orgazmicima. A kad on nece, onda su tu kegel loptice i druga cuda tehnologije 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.