Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Studeni 2020. 12:02

Uh ja isto mislim kako cu muzu stavit plus pod bor 🤣🤣🤣 i razmisljam u sto cu stavit test 😅🤦‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mara5
    12. Studeni 2020. 12:03

Šteta što nisam odmah kupila, nadam se da će me dočekati.. uska je i nekako se povuče kao mala ladica.
    baš za test 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Sanjarka88
    12. Studeni 2020. 12:05

Traveller

Sanjarka88 🦋

Uh ja isto mislim kako cu muzu stavit plus pod bor 🤣🤣🤣 i razmisljam u sto cu stavit test 😅🤦‍♀️

Ja cu ih svome stavit u neki seksi novi kompletic. Unutra će biti umotan test uz poruku: uživaj dok traje, dok jos stanem unutra. 😂😂

🤣🤣🤣🤣💪👍👍👍 Odlicna ideja 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mara5
    12. Studeni 2020. 12:06

Traveller

Sanjarka88 🦋

Ja cu ih svome stavit u neki seksi novi kompletic. Unutra će biti umotan test uz poruku: uživaj dok traje, dok jos stanem unutra. 😂😂

top!

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Tommyfame
    12. Studeni 2020. 12:07

mara5

jao jao vidi veselja na temiJoy drži se, proljeće će brzo :) kod tebe bi onda mogao zekonja doći sa testićem
    Klopa! sve me strah kako ću jesti, obožavam hranu!
    pola godine se hranim kaoTommyfame, a drugu polovicu se opet navučem na bijele otrove

naručila sam ukrase sa Alija, dio moram još izraditi i napraviti adventski (to će mi biti zabava da ne mislim previše)
    našla sam u tediju savršenu malu božićnu kutijicu taman za test, i to moram kupiti.
    Pišite me kod djedice

Hahahhaha ja isto obozavam hranu,zato i jesam morama nesto poduzet jer sam 'malo' prečerala..
    Muz danas radi pizzu,tijesto je od mozzarele i jos nesto. Od brasna koristimo samo bademovo i kokosovo za slastice. Ubiti kad se naviknes okej je..no naravno priustim si tu i tamo neki cheat day 🙈

Joj ja sam isto narucila hrpu tog sa Alija,nadam se da ce stici 🤞
    Bila sam za vikend u Tediju,Pepcu i Kiku..ajme pola plaće sam ostavila na božićnim pizdarijama 🤣🤣 

A nist,posaljem djedici cijelu listu hahaha pa nek nam pobaca bozicne kuglice u materinice 🤣🤣

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

mara5
    12. Studeni 2020. 12:12

Tommyfame

mara5

jao jao vidi veselja na temiJoy drži se, proljeće će brzo :) kod tebe bi onda mogao zekonja doći sa testićem
    Klopa! sve me strah kako ću jesti, obožavam hranu!
    pola godine se hranim kaoTommyfame, a drugu polovicu se opet navučem na bijele otrove

naručila sam ukrase sa Alija, dio moram još izraditi i napraviti adventski (to će mi biti zabava da ne mislim previše)
    našla sam u tediju savršenu malu božićnu kutijicu taman za test, i to moram kupiti.
    Pišite me kod djedice

Hahahhaha ja isto obozavam hranu,zato i jesam morama nesto poduzet jer sam 'malo' prečerala..
    Muz danas radi pizzu,tijesto je od mozzarele i jos nesto. Od brasna koristimo samo bademovo i kokosovo za slastice. Ubiti kad se naviknes okej je..no naravno priustim si tu i tamo neki cheat day 🙈

Joj ja sam isto narucila hrpu tog sa Alija,nadam se da ce stici 🤞
    Bila sam za vikend u Tediju,Pepcu i Kiku..ajme pola plaće sam ostavila na božićnim pizdarijama 🤣🤣

A nist,posaljem djedici cijelu listu hahaha pa nek nam pobaca bozicne kuglice u materinice 🤣🤣

znam, no najbolje mi je bez cheat-a  jer onda sve krene k vragu 
    a kad napravim pizzu od mozzarele i cvjetače muž mi bježi iz stana 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Amy_94
    12. Studeni 2020. 12:25

Ja sam naručila majicu ovako izgleda najbolji tata na Svijetu.. 😂
    Al plusa nigdje.. Piškim sutra ujutro i nadam se... Ako ne iduci mj mora bitiii... Pokloni su tu 😘❤️🙏🤞

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

joy
    12. Studeni 2020. 12:43

Drage moje sve ću vas pozvat na gozbu dizanog i prhkog tijesta uz proslavu plusića 

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

buhtlica23
    12. Studeni 2020. 13:05

Traveller

buhtlica23

Traveller

Sanjarka88 🦋

Traveller jesi pocela hopsat? 😁😁😁

Jučer. 😎💪 Danas sam mu već najavila opet akciju. Od svega ovoga šta uzimam i kako se hranim sam prepuna energije i napaljena do daske. 🤷‍♀️😂😂😂 Još se ranije sad smraci pa sam već od popodneva spremna za akciju. 😂 Moram se malo smirit da ga ne iscrpim do ovulacije. Trebala bi pasti idući tjedan za vikend. Ima da samo ležimo, jedemo i seksamo se. 😁😂

Traveller, bogme i ja mog dragog izmucim. Reko mi je neki dan odakle ti snage vise 😂
    Kaze ne moguu, reko sta ne mozes hahah skoro sam ga nalupala 😆
    Sad sma ga pustila 2 dana na miru, ne znam kad ce mi O kad mi se cijeli ciklus poremetio. Ali isto idem u napad ovih dana ima da poludi.

😂😂😂😂😂
    Uvijek pričaju kako su muški napaljeni i žene odbijaju seks. Mene je moj odbio dalekoooo više puta jer je bio umoran, a ja bih skakala po njemu. 😂😂 Ja sam njega možda jednom samo 🤷‍♀️😂

Tako je i kod mene, ja uvijek za, a on je umoran pa ne moze 😂😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

watson009
    12. Studeni 2020. 13:07

Umirem vam od smijeha,kraljice ste najjace 👆❤😂

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.