Uh ja isto mislim kako cu muzu stavit plus pod bor 🤣🤣🤣 i razmisljam u sto cu stavit test 😅🤦♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Šteta što nisam odmah kupila, nadam se da će me dočekati.. uska je i nekako se povuče kao mala ladica.
baš za test
🙅♀️30, 🙋♂️29
Uh ja isto mislim kako cu muzu stavit plus pod bor 🤣🤣🤣 i razmisljam u sto cu stavit test 😅🤦♀️
Ja cu ih svome stavit u neki seksi novi kompletic. Unutra će biti umotan test uz poruku: uživaj dok traje, dok jos stanem unutra. 😂😂
🤣🤣🤣🤣💪👍👍👍 Odlicna ideja 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja cu ih svome stavit u neki seksi novi kompletic. Unutra će biti umotan test uz poruku: uživaj dok traje, dok jos stanem unutra. 😂😂
top!
🙅♀️30, 🙋♂️29
jao jao vidi veselja na temiJoy drži se, proljeće će brzo :) kod tebe bi onda mogao zekonja doći sa testićem
Klopa! sve me strah kako ću jesti, obožavam hranu!
pola godine se hranim kaoTommyfame, a drugu polovicu se opet navučem na bijele otrove
naručila sam ukrase sa Alija, dio moram još izraditi i napraviti adventski (to će mi biti zabava da ne mislim previše)
našla sam u tediju savršenu malu božićnu kutijicu taman za test, i to moram kupiti.
Pišite me kod djedice
Hahahhaha ja isto obozavam hranu,zato i jesam morama nesto poduzet jer sam 'malo' prečerala..
Muz danas radi pizzu,tijesto je od mozzarele i jos nesto. Od brasna koristimo samo bademovo i kokosovo za slastice. Ubiti kad se naviknes okej je..no naravno priustim si tu i tamo neki cheat day 🙈
Joj ja sam isto narucila hrpu tog sa Alija,nadam se da ce stici 🤞
Bila sam za vikend u Tediju,Pepcu i Kiku..ajme pola plaće sam ostavila na božićnim pizdarijama 🤣🤣
A nist,posaljem djedici cijelu listu hahaha pa nek nam pobaca bozicne kuglice u materinice 🤣🤣
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
jao jao vidi veselja na temiJoy drži se, proljeće će brzo :) kod tebe bi onda mogao zekonja doći sa testićem
Klopa! sve me strah kako ću jesti, obožavam hranu!
pola godine se hranim kaoTommyfame, a drugu polovicu se opet navučem na bijele otrove
naručila sam ukrase sa Alija, dio moram još izraditi i napraviti adventski (to će mi biti zabava da ne mislim previše)
našla sam u tediju savršenu malu božićnu kutijicu taman za test, i to moram kupiti.
Pišite me kod djedice
Hahahhaha ja isto obozavam hranu,zato i jesam morama nesto poduzet jer sam 'malo' prečerala..
Muz danas radi pizzu,tijesto je od mozzarele i jos nesto. Od brasna koristimo samo bademovo i kokosovo za slastice. Ubiti kad se naviknes okej je..no naravno priustim si tu i tamo neki cheat day 🙈
Joj ja sam isto narucila hrpu tog sa Alija,nadam se da ce stici 🤞
Bila sam za vikend u Tediju,Pepcu i Kiku..ajme pola plaće sam ostavila na božićnim pizdarijama 🤣🤣
A nist,posaljem djedici cijelu listu hahaha pa nek nam pobaca bozicne kuglice u materinice 🤣🤣
znam, no najbolje mi je bez cheat-a jer onda sve krene k vragu
a kad napravim pizzu od mozzarele i cvjetače muž mi bježi iz stana
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ja sam naručila majicu ovako izgleda najbolji tata na Svijetu.. 😂
Al plusa nigdje.. Piškim sutra ujutro i nadam se... Ako ne iduci mj mora bitiii... Pokloni su tu 😘❤️🙏🤞
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Drage moje sve ću vas pozvat na gozbu dizanog i prhkog tijesta uz proslavu plusića
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Traveller jesi pocela hopsat? 😁😁😁
Jučer. 😎💪 Danas sam mu već najavila opet akciju. Od svega ovoga šta uzimam i kako se hranim sam prepuna energije i napaljena do daske. 🤷♀️😂😂😂 Još se ranije sad smraci pa sam već od popodneva spremna za akciju. 😂 Moram se malo smirit da ga ne iscrpim do ovulacije. Trebala bi pasti idući tjedan za vikend. Ima da samo ležimo, jedemo i seksamo se. 😁😂
Traveller, bogme i ja mog dragog izmucim. Reko mi je neki dan odakle ti snage vise 😂
Kaze ne moguu, reko sta ne mozes hahah skoro sam ga nalupala 😆
Sad sma ga pustila 2 dana na miru, ne znam kad ce mi O kad mi se cijeli ciklus poremetio. Ali isto idem u napad ovih dana ima da poludi.
😂😂😂😂😂
Uvijek pričaju kako su muški napaljeni i žene odbijaju seks. Mene je moj odbio dalekoooo više puta jer je bio umoran, a ja bih skakala po njemu. 😂😂 Ja sam njega možda jednom samo 🤷♀️😂
Tako je i kod mene, ja uvijek za, a on je umoran pa ne moze 😂😂
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Umirem vam od smijeha,kraljice ste najjace 👆❤😂
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji