Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Studeni 2020. 15:40

Ja zelim decka jos jednog, ja cu morat pucat na dan jer posto su oni brzi, ali i brze umiru 🤣🤣🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Studeni 2020. 15:40

Na dan o*

Sanjarka88
    12. Studeni 2020. 15:41

Joj pa sta vi napravite njim kad ni svrsit ne mogu 🤣🤣 ne dozivjeh to 🤣

Tommyfame
    12. Studeni 2020. 15:44

Traveller

Tommyfame

Traveller

Tommyfame

Joj cure svaka vam čast na idejama za iznenadit muža,no ja sam jedna od onih koja bi na dupe progovorila 🤣
    Tako da,kad sam ugledala plus odmah sam otisla mužu i dala test da vidi jel ga i on vidi hahaha

Toliko o iznenadenju hahah
    No od bozicne ideje,imam ideju stavit test u neku kutijicu i stavit ispod bora i napisat mu Dragi Damire,poslusao sam tvoju želju! Žena ti je trudna ❤ Sretan Božić,Djed Mraz

No posto je 16.12 daleko od 25.12 hahaha nebu nist bilo od toga 🤣🤣

Ma ovo moje su samo puste želje, nema šanse da mu ne nabijem taj test pod nos još dok se i urin nije osušio. 😂😂
    Ali mogla bih ga malo sprcati pa mu napisati isto takvo pismo. Reci dan prije da idem kod ginekologa, skinuti uzv nekih četvorki s interneta i stavit mu pod bor. Možda i bi da sam sigurna da mi neće srce otkazat. 🤣🤣🤣

Hahahaahahahahhahaha omg!!!! Kakoooo je ovo dobra ideja!!!
    Ja sad gledala kalendar..jesi skuzila da bi božićni tjedan isle na prvi 'otkucaj srca' pregled? Znaci vrh!!

Nisam, sad si me baš razveselila. Nema boljeg od širiti noge kod ginekologa u božićnom tjednu. 😂😍😍
    Samo sam skuzila da bi mi taman za tatin rođendan krajem siječnja bilo 12 tjedana kad bi obznanili familiji da čekamo bebonju. 😍

A ono mogla bi minđi neku frizuricu onda sredit 🤣🤣 oblik bora ili tak nest hahah 

E i mojoj mami je rodendan sredinom 1.og mjeseca..nooo moja familija je vinogradarska,tako da se mi svaki božić svi oblocemo ko da sutra ne postoji 🙈🤣🤣  tako da cu ipak morat mami i tati reci za Božić..
    Mislila sam im uzeti kuglice sa Najbolji djed i Najbolja baka..tak nest

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Kiflica
    12. Studeni 2020. 15:48

Hahaha, Traveler, bas me nasmijes  Super su ove ideje s fake utz s cetvorkama, mozda podvalim mm. A Kiflica pojma nema kako napraviti kiflice, samo neke zdrave splacine i variva znam raditi.  Od jucer mi je mucno cijelo vrijeme, manje jedem nego inace. Ali nikad se nisam toliko veselila mucninama, umiruju me da je sve ok.  Super su mi ove Bozicne ideje, bit ce veselja ovaj Bozic s plusicima!!! 

Tommyfame
    12. Studeni 2020. 15:48

Sanjarka88 🦋

Joj pa sta vi napravite njim kad ni svrsit ne mogu 🤣🤣 ne dozivjeh to 🤣

Ja mu napravim griznju savjesti hahahah
    Inace mm je u pocetku imao jako velik problem sa tim..ja sam mu prva kojoj je pustio putnike u vlak 🤣 pa smo prvih mjeseci imali pokriven 1 ili 2 dana u plodnim danima

Ono udara po meni pol sata i nista. To me je bas znalo izluditi!
    Pa su nam svaki plodni dani bili lagani nadrkanitis..
    Sad si je otkrio dobitnu pozu hahah pa udara ko veliki

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Kiflica
    12. Studeni 2020. 15:59

Mah, ja sam sad sretna da se hopsnemo 2 puta mjesecno, prije vise od 10 godina, u dvadesetima, smo 2 puta tjedno, a sad smo malo ostarili (tj vise on nego ja ). Zato ga ni nisam tjerala u neplodne dane, samo pokrit plodni dan neki i ovulaciju i to je to. Ali kada se hopsnemo je jos uvijek jako, jako dobro. 

Kiflica
    12. Studeni 2020. 16:02

Haha Traveller, kod mene bi lako na tu svoju dijetu, ali ne bi si bas nepce usrecila . Ajde nabacite neki recept dobar za kiflice, pa da i to naucim pred Bozic. 

• Amy_94
    12. Studeni 2020. 16:04

Joojj sutraaa piškim. 🤞🙏🤞🙏
    Imam osjecaj kao da mi je pritisak dole stalno mi se piški a ništa

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

lucijaa117
    12. Studeni 2020. 16:16

Curee, jedno pitanjce, kolko vas se susrelo s biokemijskom i kak je to izgledalo? Citam ko luda o tome od jucer i kad pomislim da bi to i mene moglo zadesit jos, glava mi puca 🤦 danas je 1 dan od kad je M trebala doci, a 3 testa su se pokazala pozitivna, po kalendaru bi bilo 4t+3d, gin mi je rekla da se javim pocetkom slj tj da dogovorimo pregled. 

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.