Znate sta mi kad smo se prvi put keksnili je bilo ludilo 😂😂 i to nas je drzalo sigurno godinu dana, jednom smo 7x u danu 😂😂😂
E a sad je problem sto se uljenio aa ja i dalje luda ko struja 😅
I uvijek bude dobro ne mogu rec uvijek se potrudi,ali nikak da ga natjeram. Bas ga pati to sto nam ne ide sa 👶 samo nece priznat i onda nastaju takve blokade predpostavljam. Ja bi mogla svaki drugi dan to bi mi bilo okej😁
A on je ljencina i neda mu se a uvijek bude predobro
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
E da, te blokade... mi kad smo poceli razmisljati o djeci, on se prvo malo prepao pa je libido spao na nulu. Onda kad se malo prilagodio i sam poceo zeljeti bebu se postepeno vraca libido. E da, u pocetku veze je to druga prica, nego nakon 10, 15 godina. Uf, i nama je bilo vatreno, ali ne bas toliko ko vama, kud 7 puta na dan! Hehe, pa kako brate mili?
Pa ko 🐇🐇
Ma mi smo zajedno 10 godina, kako bi se reklo prva ljubav 😂
Al kod mene libido nije pao jos je narasto 🤣
A zato on ko deda neki, sta ce bit za 10 godina sve se bojim pomislit 😆
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Lijevi jajnik mi je skroz neprohodan,preporucena nam je IVF metoda za zacece...prvi puta sam danas dozivjela napad panike 😭 grozno mi je i uzasno se osjecam.
Boljelo me za poluditi, cak sam vrisnula od bolova,sestru gurnula nehotice...ispricavala sam se pola sata kasnije, eto cure moje,sada znamo gdje je problem doista 😩🙌
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Joj lijepo, bas ste se mladi nasli... e tad hormoni rade ko ludi . Mi smo kao vi, samo deset godina stariji i umorniji
. A zenama je kao maksimum sexualne zelje oko 30 godine, a muskima s 18. Naravno da ih moramo nagovarati.
Bitno da se slazemo odlicno i u svemu ostalom u zivotu, a da se napraviti i kompromis u tome koliko cesto cemo hopsati, napol izmedju njegovog i mog libida.
Lijevi jajnik mi je skroz neprohodan,preporucena nam je IVF metoda za zacece…prvi puta sam danas dozivjela napad panike 😭 grozno mi je i uzasno se osjecam.
Boljelo me za poluditi, cak sam vrisnula od bolova,sestru gurnula nehotice…ispricavala sam se pola sata kasnije, eto cure moje,sada znamo gdje je problem doista 😩🙌
Ajmee 😔😔
Jako mi je zao, ne mogu vjerovati bas sam mislila da ce sve biti okej
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ajoj Watson, zao mi je zbog bolnog iskustva! Hoce li sada taj jajnik biti prohodan nakon tog postupka? Mislila sam da ce sve biti ok...
Drzi se, mila, s IVF metodom cete doci do zeljene bebice, sada znate kako dalje... saljem puno zagrljaja za utjehu
Lijevi jajnik mi je skroz neprohodan,preporucena nam je IVF metoda za zacece…prvi puta sam danas dozivjela napad panike 😭 grozno mi je i uzasno se osjecam.
Boljelo me za poluditi, cak sam vrisnula od bolova,sestru gurnula nehotice…ispricavala sam se pola sata kasnije, eto cure moje,sada znamo gdje je problem doista 😩🙌
Draga, bas mi je zao. 😞 Ne znam kako bi te utjesila. Moras vjerovati da ce to sve na kraju biti dobro. ❤ Saljem ti zagrljaj.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Watson jako mi je zao da te bolilo 😏 sta sad dalje??
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji