Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    12. Studeni 2020. 17:28

Znate sta mi kad smo se prvi put keksnili je bilo ludilo 😂😂 i to nas je drzalo sigurno godinu dana, jednom smo 7x u danu 😂😂😂
    E a sad je problem sto se uljenio aa ja i dalje luda ko struja 😅
    I uvijek bude dobro ne mogu rec uvijek se potrudi,ali nikak da ga natjeram. Bas ga pati to sto nam ne ide sa 👶 samo nece priznat i onda nastaju takve blokade predpostavljam. Ja bi mogla svaki drugi dan to bi mi bilo okej😁
    A on je ljencina i neda mu se a uvijek bude predobro

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Kiflica
    12. Studeni 2020. 17:38

E da, te blokade... mi kad smo poceli razmisljati o djeci, on se prvo malo prepao pa je libido spao na nulu. Onda kad se malo prilagodio i sam poceo zeljeti bebu se postepeno vraca libido. E da, u pocetku veze je to druga prica, nego nakon 10, 15 godina. Uf, i nama je bilo vatreno, ali ne bas toliko ko vama, kud 7 puta na dan! Hehe, pa kako brate mili?  

buhtlica23
    12. Studeni 2020. 17:40

Pa ko 🐇🐇
    Ma mi smo zajedno 10 godina, kako bi se reklo prva ljubav 😂
    Al kod mene libido nije pao jos je narasto 🤣
    A zato on ko deda neki, sta ce bit za 10 godina sve se bojim pomislit 😆

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

watson009
    12. Studeni 2020. 17:46

Lijevi jajnik mi je skroz neprohodan,preporucena nam je IVF metoda za zacece...prvi puta sam danas dozivjela napad panike 😭 grozno mi je i uzasno se osjecam.
    Boljelo me za poluditi, cak sam vrisnula od bolova,sestru gurnula nehotice...ispricavala sam se pola sata kasnije, eto cure moje,sada znamo gdje je problem doista 😩🙌

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Kiflica
    12. Studeni 2020. 17:49

Joj lijepo, bas ste se mladi nasli... e tad hormoni rade ko ludi . Mi smo kao vi, samo deset godina stariji i umorniji. A zenama je kao maksimum sexualne zelje oko 30 godine, a muskima s 18. Naravno da ih moramo nagovarati.  Bitno da se slazemo odlicno i u svemu ostalom u zivotu, a da se napraviti i kompromis u tome koliko cesto cemo hopsati, napol izmedju njegovog i mog libida. 

buhtlica23
    12. Studeni 2020. 17:49

watson009

Lijevi jajnik mi je skroz neprohodan,preporucena nam je IVF metoda za zacece…prvi puta sam danas dozivjela napad panike 😭 grozno mi je i uzasno se osjecam.
    Boljelo me za poluditi, cak sam vrisnula od bolova,sestru gurnula nehotice…ispricavala sam se pola sata kasnije, eto cure moje,sada znamo gdje je problem doista 😩🙌

Ajmee 😔😔
    Jako mi je zao, ne mogu vjerovati bas sam mislila da ce sve biti okej 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Kiflica
    12. Studeni 2020. 17:52

Ajoj Watson, zao mi je zbog bolnog iskustva! Hoce li sada taj jajnik biti prohodan nakon tog postupka? Mislila sam da ce sve biti ok... 

Kiflica
    12. Studeni 2020. 17:55

Drzi se, mila, s IVF metodom cete doci do zeljene bebice, sada znate kako dalje... saljem puno zagrljaja za utjehu 

Mokosh
    12. Studeni 2020. 17:56

watson009

Lijevi jajnik mi je skroz neprohodan,preporucena nam je IVF metoda za zacece…prvi puta sam danas dozivjela napad panike 😭 grozno mi je i uzasno se osjecam.
    Boljelo me za poluditi, cak sam vrisnula od bolova,sestru gurnula nehotice…ispricavala sam se pola sata kasnije, eto cure moje,sada znamo gdje je problem doista 😩🙌

Draga, bas mi je zao. 😞 Ne znam kako bi te utjesila. Moras vjerovati da ce to sve na kraju biti dobro. ❤ Saljem ti zagrljaj. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Maša🤰🏼
    12. Studeni 2020. 17:58

Watson jako mi je zao da te bolilo 😏 sta sad dalje?? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.