Haha zakon ste zenske! Jako me veseli citati ovu pozitivu!I ja skacem po mom m, puno vise nego sto bi on htio.
Ajde bar za ovulaciju me ne smije odbit. Srecom pa znam kad je, inace ne bi nikad uboli. Joy, ove kiflice mi divno izgledaju!
Pricekaj do proljeca, bit ce i cjepiva za koronu.
A di su tvoje kiflice, Kiflice? 😂 Ti si trudna već, pa samo da najavim da od idućeg četvrtka smijem ubaciti ponešto što nije na listi dozvoljene hrane. 😎
Kako se veselim vikendu idući tjedan. I ovulacija i lazanje. 😍😂 Smazem I muža i hranu s takvim gustom da će pucati plus nakon dva tjedna. 💣
🤣🤣🤣🤣🤣 Ti si show od žene 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bas ste super s ovim idejama kako reci muzu za plus 🥰🥰🥰Mislila sam da sam jedina smislila kako🙈 Ja bi mu poklonila dudu u kutijici s velikooom masnom🙈🙈🥰🥰
Nadam se da cemo jako brzo to realizirati🙏
Meni je danas 5dan nakon ovulacije...iduci tjedan imam termin na humanoj...a tako se nadam da necu ni morat ici😏😏
Joj cure svaka vam čast na idejama za iznenadit muža,no ja sam jedna od onih koja bi na dupe progovorila 🤣
Tako da,kad sam ugledala plus odmah sam otisla mužu i dala test da vidi jel ga i on vidi hahaha
Toliko o iznenadenju hahah
No od bozicne ideje,imam ideju stavit test u neku kutijicu i stavit ispod bora i napisat mu Dragi Damire,poslusao sam tvoju želju! Žena ti je trudna ❤ Sretan Božić,Djed Mraz
No posto je 16.12 daleko od 25.12 hahaha nebu nist bilo od toga 🤣🤣
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Traveller na kakvom si rezimu sto se tice hrane i kakve to veze ima s zacecem? Pitam jer sam intolerantna na gluten i sve mljecno, a dosta varam po tom pitanju, pa me sad brine da je to povezano sa zacecem.
Ja sam malo ljuta jer mi je O bila jucer ili mozda cak i danas a M nije mogao svrsit 😂😂😂😂😂 kaze da mu je previse 🙈🙈🙈🙈🙈🙈 tako da nismo pokrili nista
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Joj cure svaka vam čast na idejama za iznenadit muža,no ja sam jedna od onih koja bi na dupe progovorila 🤣
Tako da,kad sam ugledala plus odmah sam otisla mužu i dala test da vidi jel ga i on vidi hahaha
No od bozicne ideje,imam ideju stavit test u neku kutijicu i stavit ispod bora i napisat mu Dragi Damire,poslusao sam tvoju želju! Žena ti je trudna ❤ Sretan Božić,Djed Mraz
Ma ovo moje su samo puste želje, nema šanse da mu ne nabijem taj test pod nos još dok se i urin nije osušio. 😂😂
Ali mogla bih ga malo sprcati pa mu napisati isto takvo pismo. Reci dan prije da idem kod ginekologa, skinuti uzv nekih četvorki s interneta i stavit mu pod bor. Možda i bi da sam sigurna da mi neće srce otkazat. 🤣🤣🤣
Hahahaahahahahhahaha omg!!!! Kakoooo je ovo dobra ideja!!!
Ja sad gledala kalendar..jesi skuzila da bi božićni tjedan isle na prvi 'otkucaj srca' pregled? Znaci vrh!!
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Hahahahaha pa normalno da jesam 😂😂😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ma ovo moje su samo puste želje, nema šanse da mu ne nabijem taj test pod nos još dok se i urin nije osušio. 😂😂
Ali mogla bih ga malo sprcati pa mu napisati isto takvo pismo. Reci dan prije da idem kod ginekologa, skinuti uzv nekih četvorki s interneta i stavit mu pod bor. Možda i bi da sam sigurna da mi neće srce otkazat. 🤣🤣🤣
Hahahaahahahahhahaha omg!!!! Kakoooo je ovo dobra ideja!!!
Ja sad gledala kalendar..jesi skuzila da bi božićni tjedan isle na prvi 'otkucaj srca' pregled? Znaci vrh!!
Nisam, sad si me baš razveselila. Nema boljeg od širiti noge kod ginekologa u božićnom tjednu. 😂😍😍
🤣🤣🤣🤣
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Hahahahaha pa normalno da jesam 😂😂😂
Izmrcvarila si ga skroz😁 ma ako ste i koji dan prije O to se može primiti isto tako da ne gubi nadu.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Ja sam malo ljuta jer mi je O bila jucer ili mozda cak i danas a M nije mogao svrsit 😂😂😂😂😂 kaze da mu je previse 🙈🙈🙈🙈🙈🙈 tako da nismo pokrili nista
Citala sam negdje da je veca mogućnost da ostanes trudna ako se seksate prije ovulacije. Plivaci (zenski) znaju biti zivi i do 4 dana tako daaa..
No da,ja sam svog isto prerano isjedila pa sirotan nije mogao..a bome je i meni bilo dosta. Kak je Bajo napisala u potpisu,nije mi vise ni bio privlačan 🤣🤣
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Sortiraj odgovore
Najstariji