Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    12. Studeni 2020. 22:44

Pozdrav cure,
    Pratim vas vec mjesecima, od Pupetinog + 🤭.
    Kod mene zelja za bebom postoji jako dugo, ali evo mm je sad rekao da moze, pa da se i ja upisem na vasu magicnu listu.😂 vidjela sam prije par postova da se pricalo o Hasimotu, pijem euthyrox 50, tsh, ft3, ft4, su u redu jedino su Anti tijela nesto visa 😔.
    Kod mene je vjestica stigla (nadam se zadnja) 🤭 a vama svima zelim da ne dode zbog malog Bozicnog cuda ❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

watson009
    12. Studeni 2020. 22:48

lindsay

Watson hoces li traziti potpunu anesteziju za vadjenje js?

Ne znam jos nista o tome, sve cu pitati dr u subotu.
    Jer nam je rekla da do sutra odlucimo dal cemo sto raditi ovaj ciklus,mi smo odlucili da hocemo.
    Uf, mislis da je to toliko bolno da treba opca anestezija ? Ne plasi me zeno 😅

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Lindsay
    13. Studeni 2020. 00:59

watson009

lindsay

Watson hoces li traziti potpunu anesteziju za vadjenje js?

Ne znam jos nista o tome, sve cu pitati dr u subotu.
    Jer nam je rekla da do sutra odlucimo dal cemo sto raditi ovaj ciklus,mi smo odlucili da hocemo.
    Uf, mislis da je to toliko bolno da treba opca anestezija ? Ne plasi me zeno 😅

Na onako opustenom razgovoru sa dr koja ce mene uzeti u postupak kada se odlucimo sam shvatila da moze biti i ne mora opca an. 
    Cini mi se da cure u grupi potpomognuta pisu da ako se vadi 1js ne treba a ako se nafiluje hormonima da ih bude sto vise onda da. A ako ides privatno i za to masno placas pa skrati si i najmanju mogucu bol, spavaj pola sata i sve rijeseno :)

Lindsay
    13. Studeni 2020. 01:01

Ja bi inzistirala na opcoj jer imam nisku toleranciju na bol, pa sam mislila da bi i ti tako 🤣
    Mislim da je to bolje..ne osjecas bol, ne panicaris, spavas i gotovo. Ali sve smo drugacije, samo kazem, ne plasim te, to neka ti bude olakotna okolnost.

Bella🌟
    13. Studeni 2020. 06:09

Jutro☕
    Watson super da ste odlučili odmah. Probat ćete i ja vjerujem da ćeš ti stvarno jako brzo ugledati svoj +. I brzo ste uspjeli krenuti u postupak što je odlično. Samo hrabro❤ ovo sa svjetlom posle i boli mislim da je potpuno normalno i da inače je nakon takve pretrage.
    Ancioo odlično za simptome, bas lijepo zvuce😁💛❤
    Ja mislim da sam jučer dobila prvi pik😁 ali ga nismo stigli pokriti na kraju 😫😫ali danas i sutra bi još trebalo biti ok za pokriti? Nadam se da su plivaci od proslih dana u zasjedi jos pa da uz ove danas i sutra bude dovoljno😁Bar znam da reagiram na te ovulacijske trakice. Znači ovo je trakica od jučer popodne oko 6:
    https://ibb.co/4ZRMsMX 
    U aplikaciji premom kad uploadam sliku mi navodi pored nje oznaku High 1,02. 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

Bella🌟
    13. Studeni 2020. 06:57

anci000 🌸💞

Jutroooooo trudilice Kiflice ma to je bilo jednom, mladost ludost poslije smo pokusavali tako nekad, par puta stigli do 5x i dosta
    nekada se zalomi dva puta u danu a nekada nista preko tjedna, tako da nema kod nas pravila Watson mila, ti si jedna tako jaka osoba, ja vjerujem da ces iz ove situacije izaci jos jaca, svida mi se vas stav, odlucili ste nastavit neki bi klonuli duhom i ne bise mjesecima oporavili! T i tvoj Muz ste savrsen par, bas radi toga ja vjerujem da cete uspjeti, ma sta vjerujem, ja to znam Bella OHOHO lijepa trakica, cuj draga hopsanje ti ne moze odmoci stoga danas u akciju! Vojnici su prezivjeli i vjerujem da nece problem biti sto sinoc-jucer pokrili niste. Ja apsolutno nemam nijedan simptom, odnosno imam neku bol u ledima dole, ali ja cu to prepisati ovoj mojoj stolici na kojoj provedem citav dan Sise su mi kao malo ali doslovno malo se popunile, kako inace bude ovo nije nista
    Ja nekako vjerujem da ja jesam trudna

Ja isto imam dobar feeling za tebe ovaj mjesec🤭🤭😁🤞🤞

👱 sve ok
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️

mara5
    13. Studeni 2020. 07:16

Jutro trudilice 
    Bella super trakica, piški i danas da vidiš jel prošla ovulacija i popodne odmah zabetonirajte sve :D
    Ancioo i ja za tebe imam baš dobar osjećaj 
    kad dodje plus onda ćeš nam dat recept od ovog ciklusa 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    13. Studeni 2020. 07:21

Jana25 dobro došla!  nadam se da ćeš brzo otići 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    13. Studeni 2020. 07:22

anci000 🌸💞

mara5

Jutro trudiliceBella super trakica, piški i danas da vidiš jel prošla ovulacija i popodne odmah zabetonirajte sve :D
    Ancioo i ja za tebe imam baš dobar osjećaj
    kad dodje plus onda ćeš nam dat recept od ovog ciklusa

Naravno, samo da bude

jel čekaš do zadnjeg dana za piškenje?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bella🌟
    13. Studeni 2020. 07:31

Budem Maro😁😁😁
    Jana dobrodošla 🤗🤗

👱 sve ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.