Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia333
    12. Studeni 2020. 20:28

Watson s jedne strane mi je jako zao da je tako, a s druge strane drago da ste saznali u cemu je problem i dobili najbolje preporuke kojim putem dalje. Znam da je tesko to prihvatiti, nismo ni mi mogli odmah.
    Ukratko: u IVF postupku se kao i u ICSI vade jajne stanice, ali za razliku od ICSI gdje biraju jednog spermica i injiciraju ga u jajnu stanicu, se u IVF jajna stanica stavlja u petrijevu zdjelicu na hranjivu podlogu zajedno s prociscenim spermicima i tu se prepusta prirodi da jedan od njih probije stijenku i oplodi jajnu stanicu. U pravilu se nakon 3 do 5 dana, ukoliko je doslo do oplodnje i pravilnog razvoja, tada vec blastica, vraca u maternicu nakon cega nastupa cekanje i nadanje da ce doci do implantacije.
    Saljem ti ooogroman zagrljaj i puno snage 🤗❤

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

12. Studeni 2020. 20:30

anci000

Aha vratila sam se lavanya 🙃🙂 pratimo seeee
    Imaš li kakvih simptoma

Ne znam da su simptomi😁 alii..naduta sam, i osjecam desni jajnik...ne boli, nego ga bas samo osjecam...  nekako se trudim ne razmisljati o simptomima...sigurna sam da cu ih naci. Ali se jako jakoo nadam 🙏

buhtlica23
    12. Studeni 2020. 20:34

Ja se isto trudim ne pratit simptome, doslovno mi je muka cijeli dan, bole me leda, naduta sam i tako svasta nesto, a jos nije ni bila O a ja bi vec piskila 😂😂😂 tako da moram razbistrit misli hahah 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    12. Studeni 2020. 20:53

anci000

Buhtlice ti si top!! Piskila bi a još ni O nije bila 😂😅😂

Imam 3 testa 🤣🤣 staalno me mame 😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    12. Studeni 2020. 20:55

Bikad nisam mislila da cu to rec  al bas volim piskit po testicima 😂😂
    Onda sam uzbudena pa se brzo razocaram 🤪

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

12. Studeni 2020. 21:14

I ja imam jedan spreman, ali nadam se da cu izdrzati do kraja😄

buhtlica23
    12. Studeni 2020. 21:15

Aa sta ja da kazem 😂😂
    Meni ne da je rano negoo ono 😅😅😅
    Aa ja bi pisnila 😝😝😝

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

watson009
    12. Studeni 2020. 21:27

Zenice moje hvala vam ❤ 
    Mia vidim da se kuzis,ovaj ciklus mozemo na IVF prirodno, tu su jakooo male sanse za zacecem,inace te nafilaju s lijekovima i imas sanse do 60%...
    Ali rekli smo idemo probati, imamo 3 mjeseca ispred nas borbe i 3 razlicite metode pa valjda ce jedna upaliti.

Ancioo mila i druge curke ma piskite do mile volje, radite ono sto vas volja, ne stvarajte si presing zbog testica u ladici- ali naravno nemojte bacati novce na 6 DPO. Hehhehehhe
    Evo veselim se vasim plusicima dok ne vidim svoj 🙌❤
    Lindsay u istome smo 😩 
    Vjerovati cu i dalje da je prosinac mjesec cuda ❤🙏

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Lindsay
    12. Studeni 2020. 22:23

Watson hoces li traziti potpunu anesteziju za vadjenje js?

Kiflica
    12. Studeni 2020. 22:35

Watson, tako je, mjesec cuda je pred vratima, hrabra si ti i snazna zrna! 
    Ancio, pa zar zbilja i vi? Ja mislila da je to sa 7x dnevno mit! Pa kako stici, nama bi to skupa s predigrom trajalo brat bratu 7 sati. Ja bi se raspala.  Meni bi 2x tjedno bilo sasvim dovoljno, ne bih vise. Eto kako nam se razlikuju zelje, cudesna je priroda.  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.