Watson s jedne strane mi je jako zao da je tako, a s druge strane drago da ste saznali u cemu je problem i dobili najbolje preporuke kojim putem dalje. Znam da je tesko to prihvatiti, nismo ni mi mogli odmah.
Ukratko: u IVF postupku se kao i u ICSI vade jajne stanice, ali za razliku od ICSI gdje biraju jednog spermica i injiciraju ga u jajnu stanicu, se u IVF jajna stanica stavlja u petrijevu zdjelicu na hranjivu podlogu zajedno s prociscenim spermicima i tu se prepusta prirodi da jedan od njih probije stijenku i oplodi jajnu stanicu. U pravilu se nakon 3 do 5 dana, ukoliko je doslo do oplodnje i pravilnog razvoja, tada vec blastica, vraca u maternicu nakon cega nastupa cekanje i nadanje da ce doci do implantacije.
Saljem ti ooogroman zagrljaj i puno snage 🤗❤
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Aha vratila sam se lavanya 🙃🙂 pratimo seeee
Imaš li kakvih simptoma
Ne znam da su simptomi😁 alii..naduta sam, i osjecam desni jajnik...ne boli, nego ga bas samo osjecam... nekako se trudim ne razmisljati o simptomima...sigurna sam da cu ih naci. Ali se jako jakoo nadam 🙏
Ja se isto trudim ne pratit simptome, doslovno mi je muka cijeli dan, bole me leda, naduta sam i tako svasta nesto, a jos nije ni bila O a ja bi vec piskila 😂😂😂 tako da moram razbistrit misli hahah

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlice ti si top!! Piskila bi a još ni O nije bila 😂😅😂
Imam 3 testa 🤣🤣 staalno me mame 😅

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Bikad nisam mislila da cu to rec al bas volim piskit po testicima 😂😂
Onda sam uzbudena pa se brzo razocaram 🤪

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Aa sta ja da kazem 😂😂
Meni ne da je rano negoo ono 😅😅😅
Aa ja bi pisnila 😝😝😝

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Zenice moje hvala vam ❤
Mia vidim da se kuzis,ovaj ciklus mozemo na IVF prirodno, tu su jakooo male sanse za zacecem,inace te nafilaju s lijekovima i imas sanse do 60%...
Ali rekli smo idemo probati, imamo 3 mjeseca ispred nas borbe i 3 razlicite metode pa valjda ce jedna upaliti.
Ancioo mila i druge curke ma piskite do mile volje, radite ono sto vas volja, ne stvarajte si presing zbog testica u ladici- ali naravno nemojte bacati novce na 6 DPO. Hehhehehhe
Evo veselim se vasim plusicima dok ne vidim svoj 🙌❤
Lindsay u istome smo 😩
Vjerovati cu i dalje da je prosinac mjesec cuda ❤🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Watson, tako je, mjesec cuda je pred vratima, hrabra si ti i snazna zrna!
Ancio, pa zar zbilja i vi? Ja mislila da je to sa 7x dnevno mit! Pa kako stici, nama bi to skupa s predigrom trajalo brat bratu 7 sati. Ja bi se raspala. Meni bi 2x tjedno bilo sasvim dovoljno, ne bih vise. Eto kako nam se razlikuju zelje, cudesna je priroda.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji