Watson s jedne strane mi je jako zao da je tako, a s druge strane drago da ste saznali u cemu je problem i dobili najbolje preporuke kojim putem dalje. Znam da je tesko to prihvatiti, nismo ni mi mogli odmah.
Ukratko: u IVF postupku se kao i u ICSI vade jajne stanice, ali za razliku od ICSI gdje biraju jednog spermica i injiciraju ga u jajnu stanicu, se u IVF jajna stanica stavlja u petrijevu zdjelicu na hranjivu podlogu zajedno s prociscenim spermicima i tu se prepusta prirodi da jedan od njih probije stijenku i oplodi jajnu stanicu. U pravilu se nakon 3 do 5 dana, ukoliko je doslo do oplodnje i pravilnog razvoja, tada vec blastica, vraca u maternicu nakon cega nastupa cekanje i nadanje da ce doci do implantacije.
Saljem ti ooogroman zagrljaj i puno snage 🤗❤
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Aha vratila sam se lavanya 🙃🙂 pratimo seeee
Imaš li kakvih simptoma
Ne znam da su simptomi😁 alii..naduta sam, i osjecam desni jajnik...ne boli, nego ga bas samo osjecam... nekako se trudim ne razmisljati o simptomima...sigurna sam da cu ih naci. Ali se jako jakoo nadam 🙏
Ja se isto trudim ne pratit simptome, doslovno mi je muka cijeli dan, bole me leda, naduta sam i tako svasta nesto, a jos nije ni bila O a ja bi vec piskila 😂😂😂 tako da moram razbistrit misli hahah
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlice ti si top!! Piskila bi a još ni O nije bila 😂😅😂
Imam 3 testa 🤣🤣 staalno me mame 😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Bikad nisam mislila da cu to rec al bas volim piskit po testicima 😂😂
Onda sam uzbudena pa se brzo razocaram 🤪
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Aa sta ja da kazem 😂😂
Meni ne da je rano negoo ono 😅😅😅
Aa ja bi pisnila 😝😝😝
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Zenice moje hvala vam ❤
Mia vidim da se kuzis,ovaj ciklus mozemo na IVF prirodno, tu su jakooo male sanse za zacecem,inace te nafilaju s lijekovima i imas sanse do 60%...
Ali rekli smo idemo probati, imamo 3 mjeseca ispred nas borbe i 3 razlicite metode pa valjda ce jedna upaliti.
Ancioo mila i druge curke ma piskite do mile volje, radite ono sto vas volja, ne stvarajte si presing zbog testica u ladici- ali naravno nemojte bacati novce na 6 DPO. Hehhehehhe
Evo veselim se vasim plusicima dok ne vidim svoj 🙌❤
Lindsay u istome smo 😩
Vjerovati cu i dalje da je prosinac mjesec cuda ❤🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Watson, tako je, mjesec cuda je pred vratima, hrabra si ti i snazna zrna!
Ancio, pa zar zbilja i vi? Ja mislila da je to sa 7x dnevno mit! Pa kako stici, nama bi to skupa s predigrom trajalo brat bratu 7 sati. Ja bi se raspala. Meni bi 2x tjedno bilo sasvim dovoljno, ne bih vise. Eto kako nam se razlikuju zelje, cudesna je priroda.
Sortiraj odgovore
Najstariji