Mislim, bar se nadam da ako brisevi nisu ok da bi zvali da odmah krenem s terapijom 🥴
ja isto vjerujem da je sve okda nije, oni odmah zovu
I ja mislim
Jos papa nek bude ok 🤞🤞🤞
Javit ce mi svakako nalaze, tako da budem sve znala sljedeći tjedan
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Anabelaa garant hopsa pa nema vremena tipkati
Jagoda samo ti budi s nama i sve ce bit OK
Bella mozda O tek dolazi, ali kako kaze nasa Sanjarka ti hopsaj i daljedrzim fige na najjace
Joj hvala ti 😊 ne sumnjam ni najmanje da je uz vasu podrsku lakse hehe
I zelim svakoj od vas da vam se sve poslozi kako ste si zamislile, da plusici dodju sto prije 😍
🙋♀️ 22god
🙋♂️ 30god
Mislim, bar se nadam da ako brisevi nisu ok da bi zvali da odmah krenem s terapijom 🥴
ja isto vjerujem da je sve okda nije, oni odmah zovu
I ja mislim
Jos papa nek bude ok 🤞🤞🤞
Javit ce mi svakako nalaze, tako da budem sve znala sljedeći tjedan
Super. Makar vjerujem ja da je sve ok. 🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Dobro jutro! 💕
Menga sluzbeno kasni dva dana, jucer radila test(negativan), nekako jos uvijek mislim da nije gotovo (nadam se), pa cu sacekat jos par dana..
jako se cudno osjecam, muka mi je, struze me dolje malo, sise me bole, od sveg mi se povraca, jucer sam imala proliv, ne znam hocu li bit bolesna haha ili se nesto drugo dogadja.. jel moguce da sam si to sve umislila samo? Jel kome jos tako bilo, posto sve puno zelimo bebicu..
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA + daljnje konzultacije
Dobro jutro! 💕
Menga sluzbeno kasni dva dana, jucer radila test(negativan), nekako jos uvijek mislim da nije gotovo (nadam se), pa cu sacekat jos par dana..
jako se cudno osjecam, muka mi je, struze me dolje malo, sise me bole, od sveg mi se povraca, jucer sam imala proliv, ne znam hocu li bit bolesna haha ili se nesto drugo dogadja.. jel moguce da sam si to sve umislila samo? Jel kome jos tako bilo, posto sve puno zelimo bebicu..
Pa ovo sa priljevom sam ja imala🤭 2 dana prije testa,odnosno jedan dan prije M. Test sam radila dan poslije M i bio je plus.
Pričekaj i napravi opet za 2 dana i drzimo🤞🤞🤞🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Bella mozda je bila kasnija ovulacija ne znam, al svakako za PMS mi je cudno.. ili sam pokupila nesto pa se tako osjecam, ne znam haha, ali bas cudno sve..
s mozda samo M kasni, pa ce doc kroz par dana😏 ionako nemam redovite cikluse uvijek..
AMH 5.39
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Bellamozda je bila kasnija ovulacija ne znam, al svakako za PMS mi je cudno.. ili sam pokupila nesto pa se tako osjecam, ne znam haha, ali bas cudno sve..
s mozda samo M kasni, pa ce doc kroz par dana😏 ionako nemam redovite cikluse uvijek..
A ne pratis ovulacija kad ti je?
Traveller jesi pocela hopsat? 😁😁😁
Sanjarka88 nije da ne pratim, ali posto imam PCOS, nekad imam ovulaciju, nekad nemam.. nemam klasicnih simptoma ko drugi, iscjedak, bolove ili tako to.. pratila sam zadnjih par mjeseci trakicama, al sad prosli mjesec nisam jer sam se osjecala psihicki lose, i nisam pratila ovulaciju ni nista..
AMH 5.39
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Traveller jesi pocela hopsat? 😁😁😁
Jučer. 😎💪 Danas sam mu već najavila opet akciju. Od svega ovoga šta uzimam i kako se hranim sam prepuna energije i napaljena do daske. 🤷♀️😂😂😂 Još se ranije sad smraci pa sam već od popodneva spremna za akciju. 😂 Moram se malo smirit da ga ne iscrpim do ovulacije. Trebala bi pasti idući tjedan za vikend. Ima da samo ležimo, jedemo i seksamo se. 😁😂
🤣🤣🤣🤣 Go Girl 😁😁
Samo daj malo vremena tim jadnim spermicima da se obnove 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji