Sanjarka88 nije da ne pratim, ali posto imam PCOS, nekad imam ovulaciju, nekad nemam.. nemam klasicnih simptoma ko drugi, iscjedak, bolove ili tako to.. pratila sam zadnjih par mjeseci trakicama, al sad prosli mjesec nisam jer sam se osjecala psihicki lose, i nisam pratila ovulaciju ni nista..
Onda je sve moguce, drzim 🤞🤞🤞🤞 da bude plusic 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nekad pomislim da jest onda napravim test i negativan je i onda mislim ma nije doc ce M svaki cas.. ni sama ne znam, stvarno mi je mozda sve u glavi zbog velike zelje, al sad bas sve simptome da sam umislila ne znam🙈🙈
Hvala ❤️ Vidjet cemo kroz par dana.. cesto mi kasni, pa mozda nije nista, vidjet cemo..
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA + daljnje konzultacije
Dobro jutro dame moje!!! ☕☕☕🍵🍵🍵
Kako ste mi danas? 🤗
Chloe kakva je situacija? Jesi piskila opet?
Olimpija jesi zvala dr za duphaston, si piskila jutros?
Inana1, Amy, Freya_444, Maja1102 kad piskite? 🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞 Bit ce plusica 😍😍
Andela nije mi tesko pomoc 🥰 nadam se da su grcevi kod tebe dobar znak 🤞🤞 jesi trenutno na kakvoj terapiji? Za ovaj drugi dio ciklusa….
Lisa mogao bi pik skoro, mozda vec danas 😎
Jagoda dobro nam dosla 🤗 nakon toliko godina truda i s takvim spermiogramom molim te da cim prije zatrazis postupak, nemoj vise gubit vrijeme
Merilyn welcom 🤗🤗 16dpo bi vec trebao biti jak plus, kako pratis ovulaciju?
Bella ne otvara mi sliku lh trakice od jucer
Anci to tvoje plakanje oko 7dpo smatram dobrim znakom 😁😁😁
Watson sretno danas na prohodnosti 🤞🤞🤞🤗
Lunamoon dobro nam dosla ❤️Clio ❤️ pregledi u t su ti svima svako 4 tjedna, tako da to ti je normalno 🙂
Sta se temp tice, ne zamarajte se previse. Normalna su mala odstupanja, ja recimo ako se probudim prije sata lipo lezim, ili virkam po mobu, a kad dođe vrijeme za temp izmjerim je i nikad mi to nije utjecalo toliko na temp da ne mogu utvrditi o
Sta se tice ananasa i cikle, ne volim ni jedno ni drugo 🥴
ja ću piškiti tek kad mi izostane M, tako da ako ne dođe sutra, onda u subotu piškim
al imam osjećaj da će doć svaki čas
I ja imam osjecaj kao da cu dobiti svaki tren.. Stalno idem gledat.. Ako ne sutra piškim
da ja imam takav osjećaj još od ponedjeljka, kako su mi se ciklusi malo poremetili, nekad je na 25.dan M, a nekad na 28.dan, mislila sam da će doć, al nema još ništa. isto stalno gledam dal je došla, ali nema je još. imala sam jučer baš neku jaču bol u desnom jajniku, baš čudno, steglo me onako. al prošlo brzo. Cicke i dalje bolne, bradavice svrbe i osjetljive, i gladna sam, al to je meni tako i u PMS-u, tako da čekammm....
Lucija 16.12.2021.💗
Traveller jesi pocela hopsat? 😁😁😁
Jučer. 😎💪 Danas sam mu već najavila opet akciju. Od svega ovoga šta uzimam i kako se hranim sam prepuna energije i napaljena do daske. 🤷♀️😂😂😂 Još se ranije sad smraci pa sam već od popodneva spremna za akciju. 😂 Moram se malo smirit da ga ne iscrpim do ovulacije. Trebala bi pasti idući tjedan za vikend. Ima da samo ležimo, jedemo i seksamo se. 😁😂
Dobar plan😁😁😁 samo vi hopsajte👌👌💖
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Sanjarka,Anciooo,sinoc smo pravili pauzu od hopsanja...😁Trakice vise nisam radila a od jucer vise nemam onaj vodeni iscjedak,sad je nesto gusci I bas bijele boje...temp se pomakla s mrtve tacke 😁jutros je 36,7 moja standardna u drugoj fazi qli bas kasno skocila...Cekamo,malo me bolucka u predjelu jajnika i kao nesto steze a to sem nekako and cini mi se dozivljavala I ranije bez T.🤔Vidjecemo,ne nadam se nesto posebno...mada uvijek negdje postoji mrva da bi moglooo biti🙄
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Idući tjedan ću pojacat sobni bicikl da mi istroši višak energije pa da ostane nešto malaca I do ovulacije. 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣
Sanjarka,Anciooo,sinoc smo pravili pauzu od hopsanja…😁Trakice vise nisam radila a od jucer vise nemam onaj vodeni iscjedak,sad je nesto gusci I bas bijele boje…temp se pomakla s mrtve tacke 😁jutros je 36,7 moja standardna u drugoj fazi qli bas kasno skocila…Cekamo,malo me bolucka u predjelu jajnika i kao nesto steze a to sem nekako and cini mi se dozivljavala I ranije bez T.🤔Vidjecemo,ne nadam se nesto posebno…mada uvijek negdje postoji mrva da bi moglooo biti🙄
Naravno da se nadas, nada nas i drzi u svemu ❤️🤞🤞🤞
Jutro, cure.
Bella, sretno s hopsanjem. 🍀
Ancioo, plakanje i meni zvuči obećavajuce. Još malo odbrojavamo. 😍
Sanjarka, o pa brzo će nalazi, jedva čekam da dobiješ to više pa da ne propustas ove divne pikcine.
Lullaby, nikakve naputke nisam dobila za dalje, nikakav termin za kontrolu. Ali kad mi dođe kraju prva kutija tableta, onda ću otići privatno izvadit krv. Taman tada mi I pada kraj ovog najstrožeg perioda prehrane. Sad uzimam I taj jod I dodatke pa ćemo vidjet. Nadam se da ću brzo to staviti pod kontrolu u potpunosti.
Clio 😍😍😍 na idućem pregledu ćeš imati već lijep pogled na bebicu. 😘
Joy, gdje si ti, je li stigla vještica?
Dobro jutro žene, došla i prošla vještica, imala sam jake bolove pa bila na kontroli, imam cistu 5 cm ne znam kad se uspjela ugnjezditi, ovaj mjesec smo trebali počet radit na bebi, ali dobila sam preporuku ginića da odgodimo zbog korone, mojih spontanih i decortina koji moram piti kad vidim plus, a koji mi uništava imunitet...
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Jutro, cure.
Bella, sretno s hopsanjem. 🍀
Ancioo, plakanje i meni zvuči obećavajuce. Još malo odbrojavamo. 😍
Sanjarka, o pa brzo će nalazi, jedva čekam da dobiješ to više pa da ne propustas ove divne pikcine.
Lullaby, nikakve naputke nisam dobila za dalje, nikakav termin za kontrolu. Ali kad mi dođe kraju prva kutija tableta, onda ću otići privatno izvadit krv. Taman tada mi I pada kraj ovog najstrožeg perioda prehrane. Sad uzimam I taj jod I dodatke pa ćemo vidjet. Nadam se da ću brzo to staviti pod kontrolu u potpunosti.
Clio 😍😍😍 na idućem pregledu ćeš imati već lijep pogled na bebicu. 😘
Joy, gdje si ti, je li stigla vještica?
Dobro jutro žene, došla i prošla vještica, imala sam jake bolove pa bila na kontroli, imam cistu 5 cmne znam kad se uspjela ugnjezditi, ovaj mjesec smo trebali počet radit na bebi, ali dobila sam preporuku ginića da odgodimo zbog korone, mojih spontanih i decortina koji moram piti kad vidim plus, a koji mi uništava imunitet…
Uh 🙁 Hocete ga poslusati?
Traveller jesi pocela hopsat? 😁😁😁
Jučer. 😎💪 Danas sam mu već najavila opet akciju. Od svega ovoga šta uzimam i kako se hranim sam prepuna energije i napaljena do daske. 🤷♀️😂😂😂 Još se ranije sad smraci pa sam već od popodneva spremna za akciju. 😂 Moram se malo smirit da ga ne iscrpim do ovulacije. Trebala bi pasti idući tjedan za vikend. Ima da samo ležimo, jedemo i seksamo se. 😁😂
Traveller, bogme i ja mog dragog izmucim. Reko mi je neki dan odakle ti snage vise 😂
Kaze ne moguu, reko sta ne mozes hahah skoro sam ga nalupala 😆
Sad sma ga pustila 2 dana na miru, ne znam kad ce mi O kad mi se cijeli ciklus poremetio. Ali isto idem u napad ovih dana ima da poludi.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji