Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Studeni 2020. 10:41

Joj blago vam se na tom bezbrižnom Hopsanju 
    Nama se trebaju zvijezde poklopit da se podruzimo 🙄

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bella🌟
    12. Studeni 2020. 10:54

buhtlica23

Traveller

Sanjarka88 🦋

Traveller jesi pocela hopsat? 😁😁😁

Jučer. 😎💪 Danas sam mu već najavila opet akciju. Od svega ovoga šta uzimam i kako se hranim sam prepuna energije i napaljena do daske. 🤷‍♀️😂😂😂 Još se ranije sad smraci pa sam već od popodneva spremna za akciju. 😂 Moram se malo smirit da ga ne iscrpim do ovulacije. Trebala bi pasti idući tjedan za vikend. Ima da samo ležimo, jedemo i seksamo se. 😁😂

Traveller, bogme i ja mog dragog izmucim. Reko mi je neki dan odakle ti snage vise 😂
    Kaze ne moguu, reko sta ne mozes hahah skoro sam ga nalupala 😆
    Sad sma ga pustila 2 dana na miru, ne znam kad ce mi O kad mi se cijeli ciklus poremetio. Ali isto idem u napad ovih dana ima da poludi.

🤣🤣🤣 smijeh . Nema im pomoći kad žena počne brojati plodne dane i kad se odluči na dijete🤭😁😁😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

Sanjarka88
    12. Studeni 2020. 10:55

Ja isto ne odbijam, on jednom samo mene je i požalio 😁 šalim se, vec znam dobro kad je umoran i ne pokusavam 🙄

Bella🌟
    12. Studeni 2020. 10:56

joy

Traveller

Jutro, cure.
    Bella, sretno s hopsanjem. 🍀
    Ancioo, plakanje i meni zvuči obećavajuce. Još malo odbrojavamo. 😍
    Sanjarka, o pa brzo će nalazi, jedva čekam da dobiješ to više pa da ne propustas ove divne pikcine.
    Lullaby, nikakve naputke nisam dobila za dalje, nikakav termin za kontrolu. Ali kad mi dođe kraju prva kutija tableta, onda ću otići privatno izvadit krv. Taman tada mi I pada kraj ovog najstrožeg perioda prehrane. Sad uzimam I taj jod I dodatke pa ćemo vidjet. Nadam se da ću brzo to staviti pod kontrolu u potpunosti.
    Clio 😍😍😍 na idućem pregledu ćeš imati već lijep pogled na bebicu. 😘
    Joy, gdje si ti, je li stigla vještica?

Dobro jutro žene, došla i prošla vještica, imala sam jake bolove pa bila na kontroli, imam cistu 5 cmne znam kad se uspjela ugnjezditi, ovaj mjesec smo trebali počet radit na bebi, ali dobila sam preporuku ginića da odgodimo zbog korone, mojih spontanih i decortina koji moram piti kad vidim plus, a koji mi uništava imunitet…

Još žao mi je. 😔 ne znam što da kažem. Da potraži još jedno mišljenje?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

Sanjarka88
    12. Studeni 2020. 10:56

Traveller

Sanjarka88 🦋

Koristim priliku dok beba ne dođe. A kasnije kako bude. 😁😂

Bit ce dobro jos prve 2-3 godine bebe, posli krece snalazenje haha
    Osim ako ne ustrojis bebu ide spavat u 20:00h
    💪
    Ja svoje nisam ustrojila 🙄 mi zaspemo prije njih dvoje 🥴

Sanjarka88
    12. Studeni 2020. 11:08

Traveller

Sanjarka88 🦋

Traveller

Sanjarka88 🦋

💪

Možemo je mi ustrojit kako hoćeš, ali nema tog djeteta koje će zaspati nakon nas. 😂 Mi jako rano idemo spavati, ko totalni penzici smo. 😁 U krevetu smo već oko 19 h, gledamo tv ili akcijamo i komirani smo oboje do 22 h. 😂

O ma to je super. Mm zna zaspati i oko 20h vec 🙄. Ja izduram do 22h obicno i to je to. Mala nemam pojma kad zaspe, ona je vec cura. A malac nebi zaspao uopce da ga ne utrpam u 22h u krevet i izgasim svitlo.  Zato volim vikende.... Uvik se snađemo 😁 i nadam se da ce i sljedeca o za vikend, jel puno Trazim? 😁

joy
    12. Studeni 2020. 11:13

Bila sam kod još dvije ginekologice, jedna privatnica i jedna iz bolnice, obje su rekle isto što i moj ginić. Odlučili smo za sada odgoditi na sljedeći ciklus, stvarno vjerujem njih troje. Svi su mi rekli isto, s obzirom na moju autoimunu bolest sa kralježnicom te u kombinaciji sa jako lošim imunitetom već je pogubno za moje zdravlje, a kad se to dvoje ukombinira s koronom, vjerujem da ne bih dobro prošla...Rekli su mi da bi mi najidealnije bilo pričekat do proljeća, no da idemo iz ciklusa u ciklus i samo pozitivno. 

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

Sanjarka88
    12. Studeni 2020. 11:20

joy

Bila sam kod još dvije ginekologice, jedna privatnica i jedna iz bolnice, obje su rekle isto što i moj ginić. Odlučili smo za sada odgoditi na sljedeći ciklus, stvarno vjerujem njih troje. Svi su mi rekli isto, s obzirom na moju autoimunu bolest sa kralježnicom te u kombinaciji sa jako lošim imunitetom već je pogubno za moje zdravlje, a kad se to dvoje ukombinira s koronom, vjerujem da ne bih dobro prošla…Rekli su mi da bi mi najidealnije bilo pričekat do proljeća, no da idemo iz ciklusa u ciklus i samo pozitivno.

Samo hrabro 🤗 proljece ce brzo. Najvažnije da si ti dobro, bebica ce doc ❤️ cuvaj se i pazi 🤗

Sanjarka88
    12. Studeni 2020. 11:20

Traveller

Sanjarka88 🦋

Traveller

Sanjarka88 🦋

Traveller

Sanjarka88 🦋

💪

Možemo je mi ustrojit kako hoćeš, ali nema tog djeteta koje će zaspati nakon nas. 😂 Mi jako rano idemo spavati, ko totalni penzici smo. 😁 U krevetu smo već oko 19 h, gledamo tv ili akcijamo i komirani smo oboje do 22 h. 😂

O ma to je super. Mm zna zaspati i oko 20h vec 🙄. Ja izduram do 22h obicno i to je to. Mala nemam pojma kad zaspe, ona je vec cura. A malac nebi zaspao uopce da ga ne utrpam u 22h u krevet i izgasim svitlo. Zato volim vikende…. Uvik se snađemo 😁 i nadam se da ce i sljedeca o za vikend, jel puno Trazim? 😁

Ma mi znamo isto zaspati oko 20 h, muz I prije. On je teški penzic. 😂

Ma bit će, Sanjarko, samo pozitivno misli i bit će sigurno. 😍
    Toliko sam pozitivna da bih ti rekla da mi možeš odmah plus staviti tamo u 12.mjesec.😁😂😂😍🎀🎅🎅🎅🤶🤶

I sebi i tebi? 😁😁🥰🥰🥰🤞🤞🤞

joy
    12. Studeni 2020. 11:24

Okupirana sam kućom, svaki dan generalka  m će popizdit od čišćenja haha, riknula mi pećnica pa kad je stigla nova odvažila sam se prvi puta u životu na kroasane i klipiće, stvarno nisam žena za kolače i peciva, a obožavam kuhat i nikad mi nije problem kuhat, dovoljno je da kažem da već 3. puta jedemo klipiće u roku 10 dana  Dragi me za utjehu počastio sa samostojećim mikserom 

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.