Jutro trudilice moje :)
jedva čekam cure koje danas piške da se jave
Ancio bravo!
Sad će Sanjarka da riješi probleme sa temperaturom
p.s nadam se da si riješila prehladu
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jutro cure. Sretno svima koji piške 🍀
Ja sam danas na papiru konacno vidjela onu rastezljivu lijepu sluz… jedino me brine sto je u njoj bilo malo tamne krvi, smeđkaste. Jel to normalno? Znam da su neke cure pisale da i krvare za vrijeme ovulacije, al dal je ok ta tamnija krv pomjesana sa sluzi… 🤔
Temp mi je 36,2…jucer bila 36… ovo je prvi ciklus da mjerim bazalnu pa ne znam kako mi ide inace…al inace mi je tjelesna temp niza pa mozda ima veze i s ovim
Mislim da nje kod nas s endo češća ta sukrvica tijekom O. Ne čini mi se nešto alarmantno ali ako će biti jače krvarenje možeš provjeriti s ginekologicom.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Jutro trudilice
Mia prekrasno za macu
Bella jesmo, jadan jedva je stajao na nogama ali uspjeli smo
Hvala vam svima na odgovorima bas ste mi pomogletoliko me od kada sam piskiti isla boli lijevi jajnik, tocno ona bol kad je O
Danas cemo odmah poslije pregleda bacit se opet na posaopa kako Bog da
a vjerujem da ce uspjeti
Meni je tempica jutro malo skocila isto
Bravo, svaka čast mužiću😁😁😄
Meni je baš jako jako skočila. Vjerujem da sam nešto krivo napravila jer ne znam što bi drugo bilo.
Koje lh trakice koristiš?razmišljam da si ih uzmem…
Hvala, bas mi ga zao bilo dakle premoren je i jos jaDanas ima samo sastanak i dolazi kuci ranije pa mozemo hopsat cijeli dan
moram ga iskoristiti dok ne pocne bjezati od mene
Narucila sam bila preko interneta, femometer 20 trakica i 5 HCG, nekih 100 kn
Vidim da sada imaju na ponudi 20 trakica u ponudi za 50-60kn, ja sam bila na njih naisla i uzela, imam jos nekih 10-tak ako mi ne budu trebale saljem ti postom
Meni je prvi dan tempica bila visoka, drugi dan je pala i onda mi je stajala na istome i jutros je skocila, sanjarka ce nam znati malo vise reci, ona je zena stvarno PROFI u tome
Hvala na info🤗 daj mi još reći kako staviš ovaj graf s temp u potpis?😁
👱 sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
Jutro cure. Sretno svima koji piške 🍀
Ja sam danas na papiru konacno vidjela onu rastezljivu lijepu sluz… jedino me brine sto je u njoj bilo malo tamne krvi, smeđkaste. Jel to normalno? Znam da su neke cure pisale da i krvare za vrijeme ovulacije, al dal je ok ta tamnija krv pomjesana sa sluzi… 🤔
Temp mi je 36,2…jucer bila 36… ovo je prvi ciklus da mjerim bazalnu pa ne znam kako mi ide inace…al inace mi je tjelesna temp niza pa mozda ima veze i s ovim
Mislim da nje kod nas s endo češća ta sukrvica tijekom O. Ne čini mi se nešto alarmantno ali ako će biti jače krvarenje možeš provjeriti s ginekologicom.
Sad mi je prvi put ikada tako 🤷♀️
Morate bbcode kopirat 😁 da imate lipu sličicu 😁
Dobro jutro ☕ citam nakon jutarnjih obveza na poslu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro svima! :)
Vidim da ima dosta cura iz Istre. Zanima me ako znate gdje se u Istri može napraviti spermiogram u nekoj privatnoj klinici?
Hvalaaa
Lucija 16.12.2021.💗
Ancio po tvojoj temp mozda ti je ovulacija bila sinoc u toku noci.Ali posto nisi mjerila do sad mozda ti bude visa jos u drugoj fazi.Kako god sinoc ste hopsali,ako he bila,mora se primit🤞🤞❤ A vidjeces danas na pregledu.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Jutro trudilice
Mia prekrasno za macu
Bella jesmo, jadan jedva je stajao na nogama ali uspjeli smo
Hvala vam svima na odgovorima bas ste mi pomogletoliko me od kada sam piskiti isla boli lijevi jajnik, tocno ona bol kad je O
Danas cemo odmah poslije pregleda bacit se opet na posaopa kako Bog da
a vjerujem da ce uspjeti
Meni je tempica jutro malo skocila isto
Bravo, svaka čast mužiću😁😁😄
Meni je baš jako jako skočila. Vjerujem da sam nešto krivo napravila jer ne znam što bi drugo bilo.
Koje lh trakice koristiš?razmišljam da si ih uzmem…
Hvala, bas mi ga zao bilo dakle premoren je i jos jaDanas ima samo sastanak i dolazi kuci ranije pa mozemo hopsat cijeli dan
moram ga iskoristiti dok ne pocne bjezati od mene
Narucila sam bila preko interneta, femometer 20 trakica i 5 HCG, nekih 100 kn
Vidim da sada imaju na ponudi 20 trakica u ponudi za 50-60kn, ja sam bila na njih naisla i uzela, imam jos nekih 10-tak ako mi ne budu trebale saljem ti postom
Meni je prvi dan tempica bila visoka, drugi dan je pala i onda mi je stajala na istome i jutros je skocila, sanjarka ce nam znati malo vise reci, ona je zena stvarno PROFI u tome
Hvala na info🤗 daj mi još reći kako staviš ovaj graf s temp u potpis?😁
Vidis da ni moja nije bas nekako tocna,kad udes u app, odes u charts i tamo ima share your Chart-create&chare graphical tracker-i tu kopiras link (ja sam kopirala ovaj HTML Code)
Neće mi. Ne znam kaj krivo radim nema veze budem još isprobavala😫😁
👱 sve ok
Ja jucer u tri apoteke, u dm nigdje trakica za ovulaciju,skoro dehidrirala u uscekivanju da pisnem I nista..Jos nakon zubara I lijecenja zuba kontam da se pocastim kojom lh...sipak..😁
Imama onaj mikroskop ili je ne znam nanijeti pljuvacku ili nesto nije ok s njim...samo pretptosli ciklus sam uhvatila paprat a tad smo bili na antibioticima I nismo hopsali.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Mucim se već neko vrijeme s postavljanjem grafa . Pliz help ,dajte mi korak po korak napišite.😫🙈 sad mi piše da nije updateano pa ne znam što sad to.
👱 sve ok
Sortiraj odgovore
Najstariji