Pozzz curke evo da se javim, danas je trebala doći vještica, ali nije još 😀cicke bole, mučnina stoji (Al bojim se da je umišljena 🤣🤭) ako ne dođe sutra u subotu radim testić 🙏
Ista stvar kod mene, M nije dosla, osjetim menga grceve, bolne cicke i muka mi je samo navecer. Ujutro cu piskiti, jer sumnjam da cu izdrzati do subote.
Sretno 🙏 nadam se da ćeš ujutro ugledati svoj plusić!! Javi odmah 💖💖🧸🥰🎈
Hvala draga i tebiii u subotu 🤞🤞🤞🤞
Žene koje uskoro radite testiće sretno, navijam za vas i neka vam padne veliki + da nastavimo ovaj plodonosni mjesec🤞🤞🤞❤💛
Anciooo eto, odgovore si dobila ,muža zaskoču odmah s vrata i ova dva dana iskorisitite, onda odbrojavanje🤞💖💝
Sanjarko možda te neka prehladica samo hvata, odmaraj koliko možeš, čaj i vitamine, sve znaš.
Marty joj grozne su takve M. Ali drago mi je da je gotovo. Strategija mi se sviđa👌😁 naša će biti slična i nadamo se da će uroditi plodom😁🤞🤗💛
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Pardon Mia333 ♥😂👆
😘🤗
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Jao 😊 upravo me mm pitao da li zelim malu macu, a ja PRESRETNA 😍
Odavno zelim kucnog ljubimca o kojem mogu brinuti, kojem mogu pruziti ljubav i dom i koji ce mi odvuci paznju i nasmijat me kad mi je tesko.
U sedmom nebu sam i vec trazim po netu jednu malu tursku angoru 🥰
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Jutro☕
Mia33 bas lijepo od mužića 🤗
Sanjarko danas kad sam mjerila temp bila je puno više nego jučer. Kako je to moguće? A sigurno nije O bila još jer je ful prerano. Mjerila sam ju 25 minuta kasnije nego jučer. Što sve utječe na rezultat bazalne? Jučer sam se puno više budila kroz noć i bila budnija kad sam ju mjerila, a danas sam ju odmah izmjerila čim mi je zazvonio alarm. Jučer je bila 36.23 a danas 36.64.
Žene koje piškite danas sretno🤞🤞🤞
Anciooo ii jeste li se uspjeli keksnuti jučer?🤞🤞🤞sretno na pregledu danas u javi sto kaze dr.
👱 sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
Curee, danas mi je 6DPO kad mogu pocet piskiti na testice??? 😄 jer vec sad polako ludim 🤯
I jaaaa… Ne mogu dočekati 🤞🤞🤞🤞
Mene je ulovila neka virozica, sve me boli osjecam se bolesno hmmmmmm🤫🤫🤫 i imam neki zuti iscjedak a citala sam da bi to mogao biti suncani iscjedak(nekima rani znak T) ali bolje da ne citam😂 danas sam vec kupila ne 1 nego 3 testa 😂😂😂
Hahhah i ja imam osjecaj kao da imam temp a nemam.. Više ništa ne znam mislim da sam pocela umišljat neke stvari a ja cu pisnut za dva dana na rani test 🤞🤞🤞
Danas kao mali grčevi dole ali nista jako na momente
Meni je vec par dana temp 37,1 nadamo se najboljem ❤ joooj onda cu i ja za dva dana 😄😄😄😄
Dobar znak! Želim ti svu sreću.. Skupa piškimoooo ❤️❤️
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Jutro trudilice
Mia prekrasno za macu
Bella jesmo, jadan jedva je stajao na nogama ali uspjeli smo
Hvala vam svima na odgovorima bas ste mi pomogletoliko me od kada sam piskiti isla boli lijevi jajnik, tocno ona bol kad je O
Danas cemo odmah poslije pregleda bacit se opet na posaopa kako Bog da
a vjerujem da ce uspjeti
Meni je tempica jutro malo skocila isto
Bravo, svaka čast mužiću😁😁😄
Meni je baš jako jako skočila. Vjerujem da sam nešto krivo napravila jer ne znam što bi drugo bilo.
Koje lh trakice koristiš?razmišljam da si ih uzmem...
👱 sve ok
Jutro cure. Sretno svima koji piške 🍀
Ja sam danas na papiru konacno vidjela onu rastezljivu lijepu sluz... jedino me brine sto je u njoj bilo malo tamne krvi, smeđkaste. Jel to normalno? Znam da su neke cure pisale da i krvare za vrijeme ovulacije, al dal je ok ta tamnija krv pomjesana sa sluzi... 🤔
Temp mi je 36,2...jucer bila 36... ovo je prvi ciklus da mjerim bazalnu pa ne znam kako mi ide inace...al inace mi je tjelesna temp niza pa mozda ima veze i s ovim
Ja sam danas na papiru konacno vidjela onu rastezljivu lijepu sluz… jedino me brine sto je u njoj bilo malo tamne krvi, smeđkaste. Jel to normalno? Znam da su neke cure pisale da i krvare za vrijeme ovulacije, al dal je ok ta tamnija krv pomjesana sa sluzi… 🤔
Temp mi je 36,2…jucer bila 36… ovo je prvi ciklus da mjerim bazalnu pa ne znam kako mi ide inace…al inace mi je tjelesna temp niza pa mozda ima veze i s ovim
Jutrooo :) koji si dan Ciklusa
14. U srijedu je folikul bio na 17. Rekao je gin ovulacija za 4-5 dana... inace nemam bas tako rastezljivu sluz pa me ovo razveselilo, al me sad strah da to nije to
Ja sam danas na papiru konacno vidjela onu rastezljivu lijepu sluz… jedino me brine sto je u njoj bilo malo tamne krvi, smeđkaste. Jel to normalno? Znam da su neke cure pisale da i krvare za vrijeme ovulacije, al dal je ok ta tamnija krv pomjesana sa sluzi… 🤔
Temp mi je 36,2…jucer bila 36… ovo je prvi ciklus da mjerim bazalnu pa ne znam kako mi ide inace…al inace mi je tjelesna temp niza pa mozda ima veze i s ovim
Jutrooo :) koji si dan Ciklusa
14. U srijedu je folikul bio na 17. Rekao je gin ovulacija za 4-5 dana… inace nemam bas tako rastezljivu sluz pa me ovo razveselilo, al me sad strah da to nije to
Moguce da je, sto da ne, neke cure su od nas imale sukrvicu tijekom ovulacije
Pratis li i trakicama ili? Osjetis li inace O ili?
Nisam sad pratila, kupit cu ih danas da vidim... osjetim inace... jucer sam pocela osjecati desni jajnik (tu je ovaj folikul)...Ali manje nego prosli mjesec
Sortiraj odgovore
Najstariji