Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    05. Studeni 2020. 18:18

Traveller

Mia333

Traveller

Mia čitam ovo sve I svaka čast na strpljenju i živcima! Ja sam svom mužu rekla taman par dana prije nego smo saznali za trudnoću da mi je dosta I ako ovaj mjesec ne bude ništa, da idemo u laboratorij da nam smiksaju nešto. 😁😁😁 Mene muči i to što silno želim promijeniti posao, a ovako sam blokirana skroz.

Hvala vam cure! Vase rijeci djeluju tako ohrabrujuce da mi je nekako lakse i toplije oko srca 😊
    Traveller ako posao smatras dodatnim problemom, ja bih na tvom mjestu trazila novi i nakon potpisanog ugovora dala otkaz na starom. Je li ti ta opcija dolazi u obzir?

Ne dolazi jer ne znam kad cu ostati trudna. Ovdje imam siguran ugovor na neodređeno, a bilo gdje drugo da prijeđem u pravilu ima minimum 3 mjeseca probnog roka. I zamisli desi mi se truudnoća u probnom roku, moram na čuvanje ili imam mučnine i skuze me pa mi daju pedalu prije nego prođe probni rok. Ne bih si priuštila taj stres. Na ovom poslu rijetko vidam kolege. Mogla bih povraćati dan i noć u uredu i ne bi me nitko vidio. I mogu raditi od doma itd.

Evo samo da se nadovežem na ovo tvoje pitanje. Skroz te razumjem jer sam ja eto sad i toj situaciji. Na probnom roku sam na 6 mjeseci, sad sam evo 4 mj. na poslu. Pocele su mi mucnine i iskreno tesko skrivam jer me strah da ne skuže a jos sam na probnom roku. Tako da sam i zbog toga nervozna jer neznam sto ce biti ako kazem da sam trudna. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

mara5
    05. Studeni 2020. 18:35

Ancio ma sam udri! 💪💪💪🤞🤞🤞

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Maja1102
    05. Studeni 2020. 18:40

Amy_94

Maja1102

Curee, danas mi je 6DPO kad mogu pocet piskiti na testice??? 😄 jer vec sad polako ludim 🤯

I jaaaa… Ne mogu dočekati 🤞🤞🤞🤞

Mene je ulovila neka virozica, sve me boli osjecam se bolesno hmmmmmm🤫🤫🤫 i imam neki zuti iscjedak a citala sam da bi to mogao biti suncani iscjedak(nekima rani znak T) ali bolje da ne citam😂 danas sam vec kupila ne 1 nego 3 testa 😂😂😂

lucijaa117
    05. Studeni 2020. 18:53

Pozz curke, nova sam i pridruzujem vam se 🤣 nisam citala  sve od pocetka jer dosta toga ima, moje pitanje je jel se koja od vas orjentira po tj.temperaturi? Moj dragi i ja smo ovaj mj dosta radili na bebici i evo od jucer imam ceste bolove u donjem djelu trbuha, nekakvo probadanje, pikanje, ugl ko menstrualni bolovi (M treba stici za cca 6,7,8 dana). Ugl jedino sta sam uz te bolove primjetila je da mi je temperatura 36,9 cijeli dan prakticki (par puta mjerila 🤦) a normalno mi je uvijek bila 36,3/4. Pa eto,zanima me ako slucjano ima koja ovdje kojoj je je za vrijeme rane trudnoce temperatura malo narasla  🤗

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 19:19

anci000

https://ibb.co/44wz2mv

😬😬😬 m radi još uvijek, odnosno radi do 11, ako slučajno ne padne keks večeras, jer sutra i kontrolu imam 🤷🏻‍♀️ nije mi kasno hopsat naredna 4 dana jel? 🙏😆

Koja pikcina 😍
    Draga Ancioo, ti ces ovulirat sutra, mozda vec nocas 
    Tako da nemoj da ne padne keks veceras, i jos jednom sutra 
    Nakon toga ti puno ne vrijedi 
    Mozes jedino hopsat iz gušta 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 19:21

Bella🍁

anci000

Moram uputnicu uzet i razgovor obavit, pa sam mislila da me pregleda papu i folikul makar
    Ali sam našla nalaz od pape početak 6mj pa mislim da neće htjeti 🤷🏻‍♀️ Nadam se samo da neće bit preumoran

Ako ćeš raditi papu možda bolje onda ne večeras,jer koliko znam 24h prije se ne preporuča odnos .
    Sanjarko? Šta ti kažeš??😁

Ja kazem da se ostavi pape nakon 6mj, nego nek dograbi muza veceras i sutra 😁😁😁

Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 19:45

lucijaa117

Pozz curke, nova sam i pridruzujem vam se 🤣 nisam citala sve od pocetka jer dosta toga ima, moje pitanje je jel se koja od vas orjentira po tj.temperaturi? Moj dragi i ja smo ovaj mj dosta radili na bebici i evo od jucer imam ceste bolove u donjem djelu trbuha, nekakvo probadanje, pikanje, ugl ko menstrualni bolovi (M treba stici za cca 6,7,8 dana). Ugl jedino sta sam uz te bolove primjetila je da mi je temperatura 36,9 cijeli dan prakticki (par puta mjerila 🤦) a normalno mi je uvijek bila 36,3/4. Pa eto,zanima me ako slucjano ima koja ovdje kojoj je je za vrijeme rane trudnoce temperatura malo narasla 🤗

Dobro dosla 🙂
    Povisena temp je normalno stanje u t
    Ako ti je inace puno manja, moguce da nesto znaci. No za biti sigurna i ravnat se prema temp trebala bi mjeriti bazalnu 🙂

Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 19:46

Mene grlo boli, i glava 🥴

lucijaa117
    05. Studeni 2020. 19:48

Sanjarka88 🦋

lucijaa117

Pozz curke, nova sam i pridruzujem vam se 🤣 nisam citala sve od pocetka jer dosta toga ima, moje pitanje je jel se koja od vas orjentira po tj.temperaturi? Moj dragi i ja smo ovaj mj dosta radili na bebici i evo od jucer imam ceste bolove u donjem djelu trbuha, nekakvo probadanje, pikanje, ugl ko menstrualni bolovi (M treba stici za cca 6,7,8 dana). Ugl jedino sta sam uz te bolove primjetila je da mi je temperatura 36,9 cijeli dan prakticki (par puta mjerila 🤦) a normalno mi je uvijek bila 36,3/4. Pa eto,zanima me ako slucjano ima koja ovdje kojoj je je za vrijeme rane trudnoce temperatura malo narasla 🤗

Dobro dosla 🙂
    Ako ti je inace puno manja, moguce da nesto znaci. No za biti sigurna i ravnat se prema temp trebala bi mjeriti bazalnu 🙂

Ma znam to za bazalnu, no međutim nisam prakticirala  to mjerenje 😅 Čisto me informativno zanimalo ako se koja od vas susrela s tim, hvala na informacijama curke 🤗

👸 24g
    🤴 26g
    11.11.2020. ➕

Sanjarka88
    05. Studeni 2020. 19:51

lucijaa117

Sanjarka88 🦋

lucijaa117

Dobro dosla 🙂

Ma znam to za bazalnu, no međutim nisam prakticirala to mjerenje 😅 Čisto me informativno zanimalo ako se koja od vas susrela s tim, hvala na informacijama curke 🤗

Sretno i javi nam jel to bio znak t 🤞🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.