Žene koje uskoro radite testiće sretno, navijam za vas i neka vam padne veliki + da nastavimo ovaj plodonosni mjesec🤞🤞🤞❤💛
Anciooo eto, odgovore si dobila ,muža zaskoču odmah s vrata i ova dva dana iskorisitite, onda odbrojavanje🤞💖💝
Sanjarko možda te neka prehladica samo hvata, odmaraj koliko možeš, čaj i vitamine, sve znaš.
Marty joj grozne su takve M. Ali drago mi je da je gotovo. Strategija mi se sviđa👌😁 naša će biti slična i nadamo se da će uroditi plodom😁🤞🤗💛
i ja se nadaaaam ❤❤ onda skupa piskimo! 😁😘🤞🤞🤞 sad bas imamo ogromnu zelju imati bebu, sto do pred pola godine nismo htjeli cuti, e sad se bas pojavio onaj neki unutarnji osjecaj i ta zelja😍
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jutro djevojke ☕️☕️ Ja sam isla sinoc na folikulometriju. Folikule nisu porasle sto upucuje na anovulacijski ciklus. Bas sam se razocarala. Od sinoc sam bas nikakva i nekad se pitam da li ce se ikada desiti. Dobila sam Klomifen da pijem od naredne menst. Da li je neka od vas to koristila? Citala sam da crpi jajnike to jeste ubrzava rad i izaziva ovulacije.. nekako me svega toga strah. Sta biste vi da ste na mom mjestu? Razmisljam potraziti misljenje i drugog doktora. Inace imam 24 godine pa zato me malo strah ici na tu opciju.. a opet nisam ni prva ni posljednja😩
Bok Alma, ja ovako upadam sa druge teme ali ako mogu pomoci zasto ne. Ja sam sad pila klomifen. Ovo mi je prvi ciklus sa njim. Nisam imala O vec zadnja 4 mj. I sada nakon terapije klomifena na uzvu se pojavio folikul na lijevom jajniku i doci ce do Ovulacije, pratim lh trakicama i muzic i ja hopsamo
Nema te cega biti strah, ja sam pila 5 dana, nuspojava nisam imala. Uzv je obavezan na 7 ili 8dc da se vidi jesu li se razvili folikuli i koliko njih.
Dobro jutro drage moje ♥
Moja vjestica je stigla s prvim suncanim zrakama 😩
Oke,udahnula sam i rekla sad se barem mogu narucit na prohodnost.
Maso citam tvoje izvjesce i svasta tu neso ima,vjerujem da ti je tesko palo. Kakvo je to lijecenje za vrijeme menge ? To mi nije jasno. Ali nalaz urina ti je bio super...jooojjjjj Maso sunce mu poljubim. Sto sljedece moras napraviti?
Drzi se, ti si mlada cura ,rijesiti ces problem ♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Watson draga moja ❤️ Kako si ti?
Ma nije mi tesko palo, nije mi to ginekologica prezentirala kao neki ogroman problem . Rekla je rjesit cemo sve , vi opusteno hopsajte i vidit ces kroz par mjeseci doc ce bebica 😌
Sad meni slijede ti hormonski pregledi ( neznam sta je to) hahaha onda ako je meni sve uredu ide M na spermiograf ( valjda se tako zove) i onda ako je njemu sve uredu idem ja na prohodnos jajnika , ali je rekla da nevjeruje da ce do toga doci 😌😌😌🤞🤞🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
A ljecenje za vrijeme menge ili odmah nakon ti je taj jaki antibiotik koji ce mi dat koji je stetan u slucaju trudnoce. Pa moramo bit 100% sigurni da u tom momentu nisam trudna
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Traveller i Sanjarko hvala❤mislim da sam uspjela😅
Watson sad u miru dalje. Neka prođe i nastavi di si stala, odbolovala jesi i sad će biti bolje i željno iščekujem plus ❤🤞🤞
Mašo drži se. 😘
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Traveller i Sanjarko hvala❤mislim da sam uspjela😅
Watsonsad u miru dalje. Neka prođe i nastavi di si stala, odbolovala jesi i sad će biti bolje i željno iščekujem plus ❤🤞🤞
Mašo drži se. 😘
Bravo. Ovo s updateom je bilo i meni, sredilo se samo 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Watson vjerujem da si vec odbolovala minus na testu pa da i nisi toliko razocarana
Koliko ti traje lutealna faza? Kad je bio pik?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure,
Ja sam jutros dala krv za spolne hormone i hormone stitne pa bi veceras trebali biti rezultati.
Jutros me M nervirao i kontam, sigurno ce mi poremtit hormone ako sam pod stresom tako da su upitna ta ocitanja... onda kontam, nije ni cudo sto nemamo bebu ako hormoni tako poremete se zbog stresiranja, koje mi svako malo priredi, a ja osjetljiva skroz
2021 Baby girl 💕
03/25 missed ab 💔
06/25 Baby girl 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji