Bok cure, zanima me jel ikoja od vas radila test za trudnocu 5 dana prije izostale M? Ja sam pre nestrpljiva da bi cekla😂
Bok. Mislim da je bolje pitati ima li koja da ga nije radila tako rano., 😂
Hahaha nekako me strah da se ne razocaram 😅 Vec imam neke od simptoma😏 A nista mogla bi probat sutra ujutro🤷♀️ Wish me luck🤞
Sretnoooo. Javi nam rezultat 🙂🤞🤞🤞
Hocuu, jooj samo se nadam vidit taj +😁😇
Traveller, Sassy, Ancioo i ostale ljubim vas ...
Ja cu svakako ostati jos koji dan doma, bas mi treba da "ojacam" ! Moram to nekako sutra i doktorici priopciti 😂👆
Andela ma cekam da krene menga pa cu si ja lijepo vinceka skuhati, eno ceka me iz prikrajka 🍷😛
Nema takvog lijeka do vruceg vina sa klincicima i cimetom, mmmmm
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Traveller, Sassy, Ancioo i ostale ljubim vas …
Ja cu svakako ostati jos koji dan doma, bas mi treba da "ojacam" ! Moram to nekako sutra i doktorici priopciti 😂👆
Andela ma cekam da krene menga pa cu si ja lijepo vinceka skuhati, eno ceka me iz prikrajka 🍷😛
Nema takvog lijeka do vruceg vina sa klincicima i cimetom, mmmmm
Jako dobar plan i prefino zvuči😘🍷 dobro je što si sad covid riješila i sad miru možeš dalje.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
https://ibb.co/44wz2mv
😬😬😬 m radi još uvijek, odnosno radi do 11, ako slučajno ne padne keks večeras, jer sutra i kontrolu imam 🤷🏻♀️ nije mi kasno hopsat naredna 4 dana jel? 🙏😆
Ma hopsaj bolje da da nego da ne.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Kad je pregled, i kad se muz sutra vraca 😅 pisale su cure da nije dobro prije pregleda hopsati.. ali nek se jave one koje vise znaju o tome.
Sutra kreni i do kraja vikenda nema stajanja 🤪
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mara muž je sinoć stigao, pa smo odmah jedan obavili
Sad mi je aplikacija na osnovu slika prebacila O sutra
Vidjet ću ako jadan bude preumoran kakva je situacija a doktorici ću reci da ako padne keks da jesam, uhvatila PIK pa kako ona hoće 🤣🤣
🤣🤣
Hmmm.. možda bolje da i danas i sutra još. Kakav pregled imaš, u smislu jel ti radi papa test ili samo ultrazvuk?
Ma mislila sam ako sutta isto ide raditi da te ceka odmah poslije pregleda pa da navalite cim prije 😅
🙅♀️30, 🙋♂️29
Moram uputnicu uzet i razgovor obavit, pa sam mislila da me pregleda papu i folikul makar
Ali sam našla nalaz od pape početak 6mj pa mislim da neće htjeti 🤷🏻♀️ Nadam se samo da neće bit preumoran
Ako ćeš raditi papu možda bolje onda ne večeras,jer koliko znam 24h prije se ne preporuča odnos .
Sanjarko? Šta ti kažeš??😁
Mia čitam ovo sve I svaka čast na strpljenju i živcima! Ja sam svom mužu rekla taman par dana prije nego smo saznali za trudnoću da mi je dosta I ako ovaj mjesec ne bude ništa, da idemo u laboratorij da nam smiksaju nešto. 😁😁😁 Mene muči i to što silno želim promijeniti posao, a ovako sam blokirana skroz.
Hvala vam cure! Vase rijeci djeluju tako ohrabrujuce da mi je nekako lakse i toplije oko srca 😊
Traveller ako posao smatras dodatnim problemom, ja bih na tvom mjestu trazila novi i nakon potpisanog ugovora dala otkaz na starom. Je li ti ta opcija dolazi u obzir?
Ne dolazi jer ne znam kad cu ostati trudna. Ovdje imam siguran ugovor na neodređeno, a bilo gdje drugo da prijeđem u pravilu ima minimum 3 mjeseca probnog roka. I zamisli desi mi se truudnoća u probnom roku, moram na čuvanje ili imam mučnine i skuze me pa mi daju pedalu prije nego prođe probni rok. Ne bih si priuštila taj stres. Na ovom poslu rijetko vidam kolege. Mogla bih povraćati dan i noć u uredu i ne bi me nitko vidio. I mogu raditi od doma itd.
Kuzim...onda ti zelim sto manje stresa i sto vise rada od doma ❤
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Andela ljubim te, biti cemo vjerujem u to …
Ali umara to cekanje, da hoce ic prirodno vec bi islo…uf,nije moj dan danas ♥
Mrzim te testice , samo mi rastuze dan 😩
DragaWatson,potpuno te razumijem! Kada planirate raditi novi spermiogram? Kada ste radili prvi?
Raden je prije cca 3 mjeseca, sad ce mm raditi novi.
Saljem vam svima zagrljaj ♥♥♥🙏
Kod mene je tmurno vrijeme pa je valjda takvo i raspolozenje…
Watson drzim 🤞da nalaz bude bolji od proslog i od ❤ zelim da vec na sljedecem testicu ugledas svoj ➕ 🤗
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Sortiraj odgovore
Najstariji