Mucim se već neko vrijeme s postavljanjem grafa . Pliz help ,dajte mi korak po korak napišite.😫🙈 sad mi piše da nije updateano pa ne znam što sad to.
Di ti pise da nije updatano?
Stavi ti njega takvog, updetat ce se
Tako je i meni bilo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mucim se već neko vrijeme s postavljanjem grafa . Pliz help ,dajte mi korak po korak napišite.😫🙈 sad mi piše da nije updateano pa ne znam što sad to.
Znaci
Kad udete u ff, gore u desnom uglu di su tri tockice i crtice
Pa Share Chart and Data. Pa create & Share graphical ticker, kad izbarete kako ce ozgledat, na Share kopirate bbcode i zalipite ovdje u potpis
Jutro djevojke ☕️☕️ Ja sam isla sinoc na folikulometriju. Folikule nisu porasle sto upucuje na anovulacijski ciklus. Bas sam se razocarala. Od sinoc sam bas nikakva i nekad se pitam da li ce se ikada desiti. Dobila sam Klomifen da pijem od naredne menst. Da li je neka od vas to koristila? Citala sam da crpi jajnike to jeste ubrzava rad i izaziva ovulacije.. nekako me svega toga strah. Sta biste vi da ste na mom mjestu? Razmisljam potraziti misljenje i drugog doktora. Inace imam 24 godine pa zato me malo strah ici na tu opciju.. a opet nisam ni prva ni posljednja😩
Kiflica - ➕❤️
Susika - ➕❤️
Samoja6 - ➕❤️
ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
Amarenna - 05.11. - 1 dan kasni ❤️
Leah - 05.11. - 1 dan kasni ❤️
Chloe - 09.11. - 3 dana❤️
Olimpija - 10. 11. - 4 dana❤️
Dada31 - 10.11. - 4 dana❤️
Sunny_ - 10.11. - 4 dana❤️
Inana1- 11.11. - 5 dana❤️
Amy_94 - 13.11. - 7 dana❤️
Maja1102 - 13.11. - 7 dana❤️
Freya_444 - 13. 11. - 7 dana❤️
Mia333 - 16.11. - 10 dana ❤️
Mara5 - 21.11. - 15 dana❤️
Alma199 - 21.11. - 15 dana❤️
Ancioo- 22.11. - 16 dana ♥️
Anabelaaaa - 23. 11. - 17 dana❤️
Stormy - 23.11. - 17 dana❤️
Andela111 - 24.11. - 18 dana❤️
Sanjarka88 - 25. 11. - 19 dana❤️
Maša25 - 27.11. - 21 dan❤️
Lisa27 - 29.11. - 23 dana❤️
Mokosh - 29.11. - 23 dana❤️
Ivek1 - 29.11. - 23 dana❤️
Buhtlica23 - 30.11. - 24 dana❤️
Bella- 30.11- 24 dana ♥️
Marty07 - 30.11. - 24 dana❤️
Lullaby - 30.11. - 24 dana❤️
ODBROJAVANJE 12.MJESEC ➕:
Lovely - 01.12. - 25 dana❤️
Hazel 02.12. - 26 dana❤️
Traveller - 05.12. - 29 dana❤️
Tommyfame 09.12. - 33 dana❤️
Sanjarko, molim piši me za 5.12. Imam sukrvicu, nemam bolove kao inače prvi dan, ali ne znam ni što očekivati ovaj mjesec pa ni kakva će mi ustvari biti ova menga, možda je već to to.
Jutrooo cure :)
Ćao sestro hahaha znaci meni jucer krenulo smeđarenje i menga bol i stalo do popodne i od tad muuuuuk!! Nit menge nit bolova
Sad cak vise niceg nema ni kad se obrisem..i evo bas me zivcira
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sta se tice bazalne
Puno toga moze i na nju utjecat. I dizanje nocu i lošije spavanje.... Ali poanta je da se lipo da primjetit da je bila o
Tipa u prvom djelu ciklusa vam šeta temp, evo meni recimo (nakon spontanog mi se malo poremetila) sad kad kliknete na moj graf dole vidite da je šaroliko
Od 36.2 do 36.7, ali poanta je da šeta gore dole, kada nastupi o ona šeta i dalje ali u nekom gornjem intervalu
U mene je to između 36.6-37
I ne pada vise ispod crte... Ono, nece opet ljosnut na 36.2 npr. Progesteron joj neda 🙂
Ugl. Puno je bolje mjerit bazalnu u kombinaciji sa lh trakicama, po samoj temp treba biti vjest odredit tocno o u dan, to mozete tek nakon par mjeseci pracenja
Anci vrlo moguce da je kod tebe folikul puknuo nocas s obzirom na rast. Ajde bas zamoli gin da cirne, živo me zanima 😁
Amarenna i Leah sretnoooooo 🤞🤞🤞🤞🤞❤️
Jutro cure ❤️
Sve sam procitala ali nisam imala vremena napisati sta se samnom izdesavalo 🙈
Bila sam privatno na pregledu.
Rekla mi je da mi je maternica tanka 3 mm to da moze biti hormonska stvar. Gledala je sluz na mikroskop ( neznam kako se to zove) imam jos uvijek bakterije ( od upale mjehura) kojr treba lijecit ali ne sad nego za vrijeme menzisa.
Rekla mi je da su mi u jajnicima pre mali “mjehurici” imam ih jako puno ali niti jedan nije vodeci, otprilike 3mm sto je rekla da je malo za 9DC. Imam kontrolni ultrazvuk radi procjene hormona . Ugl ne bas uredan nalaz 🙈 ali rekla je da cemo vise znat sad 20.11. Kad budem isla na taj kontrolni ( nije mi to mogla radit na 9DC jer je prerano) . I takoder to je gin 44 godiste i rekla je da je sve to moguce u kur** radi psihe.
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sanjarko moze, pitat cu je ako bude dobre volje jel moze vidjet ako imalo primjetim da je nervozna necu nista
Ma naravno
I ne treba nam ona, mi ionako sve znamo 🤣🤣🤣
Jutro cure ❤️
Sve sam procitala ali nisam imala vremena napisati sta se samnom izdesavalo 🙈
Bila sam privatno na pregledu.
Rekla mi je da mi je maternica tanka 3 mm to da moze biti hormonska stvar. Gledala je sluz na mikroskop ( neznam kako se to zove) imam jos uvijek bakterije ( od upale mjehura) kojr treba lijecit ali ne sad nego za vrijeme menzisa.
Rekla mi je da su mi u jajnicima pre mali “mjehurici” imam ih jako puno ali niti jedan nije vodeci, otprilike 3mm sto je rekla da je malo za 9DC. Imam kontrolni ultrazvuk radi procjene hormona . Ugl ne bas uredan nalaz 🙈 ali rekla je da cemo vise znat sad 20.11. Kad budem isla na taj kontrolni ( nije mi to mogla radit na 9DC jer je prerano) . I takoder to je gin 44 godiste i rekla je da je sve to moguce u kur** radi psihe.
Joj svega necega kod tebe
Bolje da si krenula od necega i da znas na cemu treba poraditi. Sve je to rijesivo 🤗
A da i trebali smo ic 7 dana na odmor u nedelju da se opustimo od svega i lagano hopsamo bez trakica i kako nam dode i danas M dobio temperaturu i kasalj 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji