Andela sretno na pregeledu 🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala Sanjarkice moja, predivna si❤️
❤️
Evo mene od doktorice, nismo napravile uzv, zao mi bas ali pored u drugoj prostoriju je ležala trudnica kojoj nije bilo dobro, čula sam samo doktoricu da Vice sad će se beba javit, papu nije htjela Radit jer kaže da nema smisla da je nalaz bio vise nego odličan 💪🏻💪🏻
Kaže da se vidimo uskoro i očekuje moj poziv za novi termin kad dolazim u većem broju, ako mi se. Okusi odulje slučajno onda ćemo intervenirati 🤪🤪 ali ja osjećam da je Sanjarka bila u pravu 🤞🏼🥰 ima da danas još zabetoniram i da brojimo zajedno do mog testica
Anđela sestro i ja ću sad bas kavu sa gustom popiti 🤭🤭
Watson zao mi je sto je došla glupača, bas sam se rastužila 🥺🥺
Naravno da sam u pravu 😁
I ne trebas malu nazvat Sanjarka, imam ja i osobno lipo kratko ime, ako preferiras kratka 🤣
Anciooo jeeej super za pregled, bas mi je drago😍😘😘 ima da se vas trud isplati ovaj mjesec🤭💛😎
Andela sretnooo danas i javi se poslije❤
Leah bas mi je zao😔😔 ali idemo u novi ciklus i u nove pobjede🤞🤞😘💖
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Pozdrav drage moje!
Nakon izolacije sam se ponovno vratila na posao pa sam vas malo zapostavila jer mi se teško priviknuti sada ponovno na ispunjene dane.😅
Meni je ova m trajala ravno 2 ipo dana. Inače traje 4. Mislila sam raditi test ali dan ipo je bilo bas pravo krvarenje praćeno grčevima pa mislim da nema smisla. 😑
Idem po Božićno čudo skupa s vama svima 💜🌲☃️
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Procurila sam😢 mogu na popis za 04.12
Zao mi je 😪
Jel ovo prvi mjesec nakon spontanog da pokusavate? Koliko vam je trebalo za prvu t?
Sortiraj odgovore
Najstariji