Ej zenske, nisam bas aktivna ovih dana, imam hrpu situacija i stresa sa svojima pa nemam volje ni za sto, a ni nista pametno za reci ... Citam.vas cijelo vrijeme i pratim. Piskila danas nisam, sutra cu ukoliko ne dodje M. Javim vam ako cu imati sta za prijaviti bila to M ili +.
Anchy divim ti se i sretno svima.
Sanjarkaja mislim da je to do godina. Što idemo stariji to nas više peru ti strahovi i paranoje. Zato je meni žao što nisam rodila u 20-ima, mada nisam imala mogućnosti baš, ali sad se osjećam paranoično i glupasto jer vidi godina, a pojma nemam.
SamojaNormalno je da si prepadnuta, ali ako je previše moraš pronaći način da smiriš sama sebe i da si ne nabijaš nepotreban stres. Nema razloga da ne bude sve ok ❤️ Gledaj samo pozitivne primjere oko sebe.
Znam da
Prvo sam rodila sa 18 drugo sa 28
U oba slucaja Opusteno u trudnoci maximalno
Nju sam tako i odgajala, totalno ono Opusteno i bezbrižno. Njega vec ne, nad njim strepim puno vise
A otkad sam presla 30.tu uzas s tom brigom
Tako da ako se opet rodim sve ću porađat do 25.te 😁
Kad sam sad u zadnjoj dosla ginicu na 4+6tj zabijana da nesto nije ok zbog manje bete. Rekla sam mu usput da sam sta sam starija sve gora a on kaze da nije nego da sta sam starija sve vise znam...
Tako da da, s godinama se mijenjamo i ocito je prirodno vise brinuti Misliti.... Al opet treba imat mjeru
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ancy, dobro nam došla. Želim ti svu sreću u novim pokušajima i da što prije dobiješ svoj ➕.
Znam da ti je prebolna tema, ali svaki put kad vidim tvoj potpis, stegne me u grlu. Ne znam što se dogodilo, ali jako mi je žao i drži se. Stvarno si žena lavica, kraljica! 😘❤️
Hvala draga Traveller
Iskreno ni mi ne znamo sto se dogodilo… Bila mi je to prva T. Svi nalazi u trudnoci su mi bili uredni imala sam kako kazu najdosadniju trudnocu ikad. Sve do eto ulaska u 7 mj T kada sam skuzila da se beba umirila i da manje udara. Reagirala sam na vrijeme i sve ali eto bebi je srceko stalo.
Poslije su nalazi pokazali i da je sa bebom bilo sve ok nikakve deformacije ni sindrome nije imao. Mah horor prica koja je sad iza nas i idemo dalje. Strah je tu ali zelja za bebom je veca
Radila sam i test na trombof. Samo mi je MTHFR homozigot pa mi tijelo ne pretvara folnu kako spada pa moram dr oblik folne piti, folate..
Drage moje nema odustajanja. Svasta se dogada, ali moramo biti pozitivne i nadati se jedino tako cemo doci do naseg cilja
Puse vam svima lete
Ancy_23 ti si za mene žena zmaj i kraljica!!!! 💜
Ancy 💕💕💕
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ej zenske, nisam bas aktivna ovih dana, imam hrpu situacija i stresa sa svojima pa nemam volje ni za sto, a ni nista pametno za reci … Citam.vas cijelo vrijeme i pratim. Piskila danas nisam, sutra cu ukoliko ne dodje M. Javim vam ako cu imati sta za prijaviti bila to M ili +.
Anchy divim ti se i sretno svima.
drzi se, probaj se bar malo nekako opustiti 😘 drzim 🤞 za +! 🍀
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Meni danas krenuo onaj vodenasti iscjedak,na gacicama ostaje bjelkasto..vrcs pravo vrijeme za hopsanje 😁Brine me sto ne mogu primjetiti da je ta sluz rastezljiva….bude je na pretek u ovim danima Ali je bas vodena,I bukvalno we sliijeva niz prste kad pokusam uhvatiti 😁Kakva je kod vas,ima li neko slican problem?🙄
Meni zna biti vodena jedan dan, ali obicno uhvatim sluzavu razezljivu.
Općenito nemam puno nikakvog Iscjetka i to bude u tragovima 🤷♀️ Al mislim da sam iznutra dobro podmazana 🤣
Ma ja budem po 4 5 dana bukvalno mokra,namjerno ne stavljam dnevne uloske da mogu pratit pa mjenjam cesce ves ali da je rastezljiva nije,I ova kasnije cak me ostavlja tragove nikakave,samo se osusi.
Tebi lh vec tamni,koliko rano pocne prije O.Moze li biti ranije jer si ranije dobila...🙄Hoces pratiti I naredne dane?Ja jos nisam kupila trakice a kontam trebala bih bar dvije pisnuti ovaj mj.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ja se testiram od cca 7/8dc pa dok ne uhvatim pik
S obzirom da mi O šeta 11-17dc tako sam nekako se organizirala.
Sad bi na redu trebao biti lijevi jajnik koji kasnije ovulira, no tko zna mozda ce desni 2 mj zaredom pa ce o kroz 3-4 dana vec 🤷♀️
Kako bude.. Ovaj ciklus sam ionako vec poprilicno otpisala
Cure, prešla ja u ljetne bebe, ali tamo nije baš aktivno kao ovdje… A ja se moram pojadati nekome jer ću puknit! Nikome još nismo rekli za trudnoću i ne želim još. A mene takva panika uvatila… Hoće li biti sve u redu, što ako ovo, što ako ono?
I nemogu se umiriti. Pregled mi je tek za tjedan dana…
joj mogu si misliti da imas takva luda pitanja koja ti se motaju glavom. cini se da je to normalno u ovoj fazi, a pogotovo ako ti je prva trudnoca.. ja se stvarno nadam da cu ovaj mjesec imati plusic, isto bi mi bila prva trudnoca. jedva cekam i vec sam uzbudena zbog toga. ali ne mogu reci da vec ne mislim i dalje od toga, isto kao ti sad.. sto ako ovo, ako ono.. budi sretna jer si ti taj korak vec prosla, imas plusic i uzivaaaj u tome, probaj nekako misliti na vesele temice, npr surfaj o opremi za bebicu, kozmetiki, neznam.. smisljaj ime ako nemate jos😉 sve bude u najboljem redu ❤
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Samoja6 draga samo polako. Dan po dan. U prvoj trudnoći sam jako pazila što jedem,sto smijem što ne smijem , odrekla se kave koju obožavam iako se navodi da je jedna šalica ok, nisam jela suhomesnato,nisam pila sokove nego vodu i tu i tamo koji čaj, nisam jela više hrpu stvari, pazila se maksimalno kaj se toga tiče i na kraju spontani. I sad sam si rekla, nema više takvog iščitavanja i surfanja po internetu nego isključivo gledati na sve ugodno,pozitivno i s dobrim ishodom. Svašta se dogadja i svašta je moguće ali sve te stvari nisu toliko ceste možda koliko imaš dojam. Neke stvari ne možeš kontrolirati i trebaš onda nauciti pustiti . Imas malo bice u sebi koje treba tvoju ljubav. Pazi i mazi mrvicu i ne opterećuj se sa svime što bi bilo da bi bilo. Zdrav razum i razuman strah. Ostalo ti ne treba. ❤
Ancy_23 ti si jedna hrabra i jaka žena,svaka cast❤
Sanjarka nadam se da neće tvoja O brzo. Da stigneš nalaze dobiti na vrijeme.
Ivyyyy znači u prvoj T implantacijsko je bilo svjetlo smeđe boje11 i 12 dpo uz grceva na onoj strani na kojoj je bila O. Bilo je jako oskudno, pri brisanju i mrvicu na gacicama i nakon ta dva dana ništa. Predprosli mjesec, 7dpo sam imala vodsniji roskasti iscjedak koji je prešao u smeckasti i trajao 4 dana i bila sam uvjerena da je to T i na kraju ništa. Ovo tvoje zvuči obećavajuće,sretno 😘😘🤞🤞
Watson pricekaj jos ta 2 dana kako god da se ne stresiras bezveze al držim 🤞🤞🤞🤞 na najjace😘❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
E cure da vam prijavim, upravo je krenula M, po malo al to je to bas mi je lakse da vise je ne cekam (kad vec nema T) i sad je malo problem sto vise ne znam kad da ocekujem sljedecu, kad O itd. Jedna app mi kaze sljedeca M je 3.12 a druga 6.12.
Watson otici cu kod dr na konsultacije sta da uradimo prvo od pretraga, u pravu si.
Ancy ti si jedna hrabra zena.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
E cure da vam prijavim, upravo je krenula M, po malo al to je tobas mi je lakse da vise je ne cekam (kad vec nema T) i sad je malo problem sto vise ne znam kad da ocekujem sljedecu, kad O itd. Jedna app mi kaze sljedeca M je 3.12 a druga 6.12.
Watson otici cu kod dr na konsultacije sta da uradimo prvo od pretraga, u pravu si.
Ancy ti si jedna hrabra zena.
Nek je Koonacno stigla 🤟
Pratis li o na koji nacin?
Sortiraj odgovore
Najstariji