Hej zenice! Imam pitanje.. jel koja od vas imala implatacijsko? Kad vam se to pojavilo i kako je izgledalo?
Ja za 6 dana trebam dobiti, ne znam kad mi je bila ovulacija nisam pratila.. jucer sam primjetila malo roskastog iscjedka na dnevnom i onako tragovi su malo kad se obrisem..imam lagano probadanje s desne strane jajnika i desni dio ledja, i imam uzasne mucnine i piskim svakih 10 minuta, ne znam da li sam se prehladila🤷♀️ Ili je nesto drugo..🤰?🙈
Nemam iskustva. Al cesto implatacijsko krvarenje izgleda bas tako 🤞🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ja mislim da je to do godina. Što idemo stariji to nas više peru ti strahovi i paranoje. Zato je meni žao što nisam rodila u 20-ima, mada nisam imala mogućnosti baš, ali sad se osjećam paranoično i glupasto jer vidi godina, a pojma nemam.
Samoja Normalno je da si prepadnuta, ali ako je previše moraš pronaći način da smiriš sama sebe i da si ne nabijaš nepotreban stres. Nema razloga da ne bude sve ok ❤️ Gledaj samo pozitivne primjere oko sebe.
Samoja ja sam isto pušač i baš me trta kako ću se skroz ostaviti. Ja sam od svih čula da možda malo na početku puše, ali da im se kasnije ili zgadilo ili nisu mogli zbog grižnje savjesti kad beba raste. Tako da računam da ću se i ja ostaviti ako su svi mogli. Nemoj si nabijati stres i probaj svaki dan smanjivati.
Jutroo trudilice 🌞
moze jedno pitanje? 😉
kapsule vrkute. dal koja uzima, dal je kojoj pomoglo kod zaceca, te ono sto me najvise zanima u koje dane uzimati a koje eventualno ne? citam razne teorije i sve razlicito pise.. 🙄
Ja samo čaj ali me toliko zbunjuje.
Jučer mi M kaže da na kutiji piše da ga ne bi trebale piti trudnice i one koje planiraju ostati trudne. Znači wtf?! Kupila sam ga u dm-u nije onaj u vrećicama nego baš "pravi".
Poslikat ću kada dođem kući baš. Sada sam na poslu.
Sassy zao mi je zbog minusa no ovaj mjesec je tvoj/naš💕
ja sam kupila kapsule i isto tako pise. detaljnijih uputa nema. prema tome ok je piti do trudnoce, a dalje? google veli da je kasnije u trudnoci opet dobro piti jer smanjuje rizik od prijevremenog porodaja i pobacaja, a prve 3 mj trudnoce ne. a vecina pobacaja je u tom razdoblju.. kontradiktorne su mi te informacije..
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sunnys nisa nista piskila ,strah me iskreno...imam dva kineza doma ali mislim da vjestica stize kroz dan-dva, danas sam 10 DPO.
Ancy23 zeno koja snaga! Ajme ne mogu si evo tu situaciju ni zamisiti 😭 zelim ti sve najbolje od srca♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Meni danas krenuo onaj vodenasti iscjedak,na gacicama ostaje bjelkasto..vrcs pravo vrijeme za hopsanje 😁Brine me sto ne mogu primjetiti da je ta sluz rastezljiva....bude je na pretek u ovim danima Ali je bas vodena,I bukvalno we sliijeva niz prste kad pokusam uhvatiti 😁Kakva je kod vas,ima li neko slican problem?🙄
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Meni danas krenuo onaj vodenasti iscjedak,na gacicama ostaje bjelkasto..vrcs pravo vrijeme za hopsanje 😁Brine me sto ne mogu primjetiti da je ta sluz rastezljiva….bude je na pretek u ovim danima Ali je bas vodena,I bukvalno we sliijeva niz prste kad pokusam uhvatiti 😁Kakva je kod vas,ima li neko slican problem?🙄
Meni zna biti vodena jedan dan, ali obicno uhvatim sluzavu razezljivu.
Općenito nemam puno nikakvog Iscjetka i to bude u tragovima 🤷♀️ Al mislim da sam iznutra dobro podmazana 🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kako je živoo, konačno sve procitala 😊
Watson009 sljedeci korak nakon briseva, vađenja hormona i prohodnosi j. bi valjda bio inseminacija, to mi je objašnjavala, ali rekla je korak po korak.
Pupai Andela hvala na objašnjenju za HSSG.
Andela jako mi je drago za tebe ❤ sad u napad 😉
Mašo vidim i tvoj nalaz je bolji, bit ce akcije 😎
Anabelaai tebe ceka prohodnost, bit ce to sve ok, vidjet ces. Planiras li ici endokrinologu privatno ili?
Pitam jer se recimo u KBC Rijeka na pregled kod endokrinologa ceka dosta dugo, osim ako nije hitnoca…
Sassydržim 🤞🤞 za sutra.
Lullaby ja sam si nabavila sa njuškala (rozi kinezi 😂) inace sam znala kupit one skupe u ljekarni ili dm-u.
Anicoo blizu smo, ja sam 10 DC, još malo pa u lov na shadowse 😉
Da,za sada sve privatno…Endokrinologu idem za koji samo jos da uradim progesteron, da mi ne fali nista,imam I nalaze stitne pa cemo vidjeti sta ce kasnije usliejditi.Anabelaaaodlično, tako ces svakako brže obaviti i dobiti nalaze. Jel vadis progesteron onda ovaj ciklus (21DC)? Vidim da trebamo ne dobiti na isti dan 😉🤞
Puno sam iscitala o tome.Odlucila sam raditi 18 dan ciklusa,gledacu da to bude 7 dana od ovulacije ako ne bude ranije.O mi je obicno 11 dan a menga stize nekad 27 ,nekad 26,nekad 25...nikad isto.Kotam da mi je prekasno 21dan, jer mi ponekad temp pude u padu na taj dan a to znaci I snizavanje progesterona.
Mada su u labaratorij rekli da se moze I raditi I prvoj fazi ciklusa,on svakako ima svoje ref.vrijednosti u svakoj fazi.tako da ako nesto ne stima u svakom slucaju moze se znati bilo kad da se radi.A eto,nekako mislim da cu poslusati sebe 😁
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Hvala vam cure!
Imate pravo i neću više ništa ni googlati! Samo me isprepada!
Ja stvarno nemam nikakvih simptoma osim laganih grčeva, bar zasad... I zato mi ništa ne smeta! U biti eto da nisam napravila test, nebi ni znala da sam trudna!
Imala sam ja neki predosjećaj, i par dana prije sam sanjala pozitivan test (mislim da sam bila napisala tu na forumu), malo masnija koža, jedino eto što mi je iscjedak ono za poludit! 🤭🤭 Da oprostite, kao da sam se upišala!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Samoja moje su obe prijateljice pusile i rodile zdravu djecu, malo su smanjile ali nisu skroz od cigareta odustale, tako da ne brigaj probaj uzivati kako ti je sanjarka reklau carima plabniranjai biranja od robice do sobice ma do svega, bas ti malo i zavidim
💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Mislim da nemate pojma koliko pomažete i dajete taj neki vjetar u leđa!
Znam da ovo nije tema tu, al sam morala... I još ću! 🤣
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Sortiraj odgovore
Najstariji