Ancy, dobro nam došla. Želim ti svu sreću u novim pokušajima i da što prije dobiješ svoj ➕.
Znam da ti je prebolna tema, ali svaki put kad vidim tvoj potpis, stegne me u grlu. Ne znam što se dogodilo, ali jako mi je žao i drži se. Stvarno si žena lavica, kraljica! 😘❤️
Hvala draga Traveller
Iskreno ni mi ne znamo sto se dogodilo… Bila mi je to prva T. Svi nalazi u trudnoci su mi bili uredni imala sam kako kazu najdosadniju trudnocu ikad. Sve do eto ulaska u 7 mj T kada sam skuzila da se beba umirila i da manje udara. Reagirala sam na vrijeme i sve ali eto bebi je srceko stalo.
Poslije su nalazi pokazali i da je sa bebom bilo sve ok nikakve deformacije ni sindrome nije imao. Mah horor prica koja je sad iza nas i idemo dalje. Strah je tu ali zelja za bebom je veca
Radila sam i test na trombof. Samo mi je MTHFR homozigot pa mi tijelo ne pretvara folnu kako spada pa moram dr oblik folne piti, folate..
Drage moje nema odustajanja. Svasta se dogada, ali moramo biti pozitivne i nadati se jedino tako cemo doci do naseg cilja
Puse vam svima lete
Ancy_23 ti si za mene žena zmaj i kraljica!!!! 💜
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Sanjarko mani se interneta. Tocno znam taj osjećaj i bolje je ne čitati ništa. Čim dalje to bolje. Ok je pripaziti malo i osluškivati kako je ali crni rijetki scenariji čim dalje. Jer ćeš još više biti anksiozna😘
Ma u pravu si. Samo eto kad su mi oni dvoje u pitanju pretjerivanju nema kraja
Ide mi na zivce u sta sam se pretvorila 🙄
Idemo dalje, danas ginekolog pa cekamo nalaze i cekamo o 😁
Sanjarko takva sam i ja postala unazad par godina pa zato i kažem to. Sebi pomazem tako da se ne fokusiram na strahove i pretpostavke jer nema smisla i izludis od tog.
Sretnoo na pregledu i javi kako je proslo😘
🤗🤗🤗
Tek pokusavam shvatiti kojim tehnikama si pomoci. Ta glupost od strahova mi se tiho prisuljala, stvarno sam bila opustena osoba prije. Ugl prisuljala se tiho a eskalirala sa spontanim jer je to zapravo prvi moj strah koji se ostvario i sad valjda mozak prije da ce se svaki ostvarit 😒
Ugl. Nedam se dok god funkcioniram u životu, u obvezama i druzenjima i slicno da nisam puno zapela i da cu se otarasit toga 🙂🤞
Javim 🤟
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kiflica - ➕❤️
Susika - ➕❤️
Samoja6 - ➕❤️
ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
Sassy - 31.10. - 4 dana kasni❤️
ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
Amarenna - 05.11. - 1 dan❤️
Leah - 05.11. - 1 dan ❤️
Traveller - 06.11. - 2 dana❤️
Chloe - 09.11. - 5 dana❤️
Olimpija - 10. 11. - 6 dana❤️
Dada31 - 10.11. - 6 dana❤️
Sunny_ - 10.11. - 6 dana❤️
Inana1- 11.11. - 7 dana❤️
Amy_94 - 13.11. - 9 dana❤️
Maja1102 - 13.11. - 9 dana❤️
Freya_444 - 13. 11. - 9 dana❤️
Mia333 - 16.11. - 12 dana ❤️
Mara5 - 21.11. - 17 dana❤️
Alma199 - 21.11. - 17 dana❤️
Ancioo- 22.11. - 18 dana ♥️
Anabelaaaa - 23. 11. - 19 dana❤️
Stormy - 23.11. - 19 dana❤️
Andela111 - 24.11. - 20 dana❤️
Sanjarka88 - 25. 11. - 21 dan❤️
Maša25 - 27.11. - 23 dana❤️
Lisa27 - 29.11. - 25 dana❤️
Mokosh - 29.11. - 25 dana❤️
Buhtlica23 - 30.11. - 26 dana❤️
Bella- 30.11- 26 dana ♥️
Marty07 - 30.11. - 26 dana❤️
Lullaby - 30.11. - 26 dana❤️
ODBROJAVANJE 12.MJESEC ➕:
Lovely - 01.12. - 27 dana❤️
Hazel 02.12. - 28 dana❤️
Cure, prešla ja u ljetne bebe, ali tamo nije baš aktivno kao ovdje... A ja se moram pojadati nekome jer ću puknit! Nikome još nismo rekli za trudnoću i ne želim još. A mene takva panika uvatila... Hoće li biti sve u redu, što ako ovo, što ako ono?
I nemogu se umiriti. Pregled mi je tek za tjedan dana...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Ancy_23 ❤️
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Cure, prešla ja u ljetne bebe, ali tamo nije baš aktivno kao ovdje… A ja se moram pojadati nekome jer ću puknit! Nikome još nismo rekli za trudnoću i ne želim još. A mene takva panika uvatila… Hoće li biti sve u redu, što ako ovo, što ako ono?
I nemogu se umiriti. Pregled mi je tek za tjedan dana…
Nema razloga da ne bude ok 🤗
Uzivaj u cinjenici da jedno malo bice raste ispod tvog srca i da ces ga za 8mj drzat u rukama ❤️
Maštaj, gledao djecju robicu, opremu, Uzivaj u planiranju. A svaki pregled Cekaj s radoscu jer je prilika da vidis svoje malo cudo 🤗
Cure, prešla ja u ljetne bebe, ali tamo nije baš aktivno kao ovdje… A ja se moram pojadati nekome jer ću puknit! Nikome još nismo rekli za trudnoću i ne želim još. A mene takva panika uvatila… Hoće li biti sve u redu, što ako ovo, što ako ono?
I nemogu se umiriti. Pregled mi je tek za tjedan dana…
Nema razloga da ne bude ok 🤗
Uzivaj u cinjenici da jedno malo bice raste ispod tvog srca i da ces ga za 8mj drzat u rukama ❤️
Maštaj, gledao djecju robicu, opremu, Uzivaj u planiranju. A svaki pregled Cekaj s radoscu jer je prilika da vidis svoje malo cudo 🤗
💖💖 A znam... Prvi dan mi je zapravo bio najbolji, nisam uopće razmišljala o tome... Al onda sam pročitala o pobačajima, dokad je najkritičnije, itd.
Ovaj Internet je takvo zlo! 🤭
Još sam i pušač, znači bez kave i cigareta ni jedan dan ne započinjem! I sad mi je u glavi kad želim zapaliti užas! Smanjivam maksimalno! Al nemogu preko noći stati, a kažu da i ne valja odjednom ih baciti nakon toliko godina! Čudo, al baš ti se svašta počinje motati po glavi! I prvi put mi je i ništa neznam... Evo banalni primjer... Pročitala sam da mandarine nisu dobre, a ja se davim u njima!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Inace moja lh trakica od jucer na 7dc
Tamnija nego sam ocekivala
https://ibb.co/ZT2mvfG
Nadam se da nece ranija o i ovaj mjesec
Hej zenice! Imam pitanje.. jel koja od vas imala implatacijsko? Kad vam se to pojavilo i kako je izgledalo?
Ja za 6 dana trebam dobiti, ne znam kad mi je bila ovulacija nisam pratila.. jucer sam primjetila malo roskastog iscjedka na dnevnom i onako tragovi su malo kad se obrisem..imam lagano probadanje s desne strane jajnika i desni dio ledja, i imam uzasne mucnine i piskim svakih 10 minuta, ne znam da li sam se prehladila🤷♀️ Ili je nesto drugo..🤰?🙈
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Samoja sve znam
Zato se na internetu drzi samo ovog foruma
Sve se moze desit ali s obziom da nemas losa iskustva i strah bi ti bio samo zbog mogucih scenarija pokusaj to otarasiti od sebe ( prava ti se javila 😁)
Ja sam u trudnocama sve jela i pila normalno
Niti sam goglala niti sam mislila da nesto moze stetit
Nisam pila tablete i alkohol kojeg inace ne pijem
Inace pusim. No u obe prosle trudnoce sam se momentalno ostavila cim mi je mucnina krenula. U prvoj nisma imala mucnine ali duhan mi je uzasno smetao a u drugoj su mucnine krenule sa 5tj vec i vise ga nisam primirisala
Ne znam koliko pusis dnevno svakako se trudi smanjiti sta vise mozes. Nema potrebe da naglo rezes i radis organizmu šok
Vjerovatno ce se i kod tebe priroda pobrinuti za to i neces ni moci pusitit
Sortiraj odgovore
Najstariji