Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    20. Rujan 2015. 16:54

http://tinypic.com/view.php?pic=jg5blx&s=8#.Vf7HR9_tmko

jel vam otvara ovaj link? ugl jako se slabo vidi sad kad sam sliku uplodala, žao mi je što sad niste kraj mene da vam pokažem testić uživo baš se lipo vidi ta slabašna moja crtica, i pokazala se u 30sekundi

ne ne šampanjac, nemojmo cure slavit prije vremena ništa još nije sigurno, možda je greška na testu?

neznam kad bi trebala ponovit, čisto sumnjam da ću uspit dočekat subotu  aaaaaaaaaaaaaaaaa

Tynchy mene samo cicke bole, i to ne na dodir kao inače u pms-u, nego ih baš osjećam naprimjer dok hodam, i tako već dugih 8 dana inače nikad tako rano.
    u srijedu i čet sam imala tako očiti pms sa ful nervozom i probadanjem da sam mislila da ću dan posli procurit, u petak se sve smirilo  a bazalna skočila na 37 i drži se takva.....
    znači drugih simptoma nemam za sada samo te cicke čudne zbog kojih sam i radila testić
    i da piškim često al to mi izgleda više kao prehlada a ne simptom.

u Božje ruke

Dunyasha
    20. Rujan 2015. 17:02

Sanjarka88

http://tinypic.com/view.php?pic=jg5blx&s=8#.Vf7HR9_tmko
    jel vam otvara ovaj link? ugl jako se slabo vidi sad kad sam sliku uplodala, žao mi je što sad niste kraj mene da vam pokažem testić uživo baš se lipo vidi ta slabašna moja crtica, i pokazala se u 30sekundi

ne ne šampanjac, nemojmo cure slavit prije vremena ništa još nije sigurno, možda je greška na testu?

neznam kad bi trebala ponovit, čisto sumnjam da ću uspit dočekat subotu  aaaaaaaaaaaaaaaaa

Tynchy mene samo cicke bole, i to ne na dodir kao inače u pms-u, nego ih baš osjećam naprimjer dok hodam, i tako već dugih 8 dana inače nikad tako rano.
    u srijedu i čet sam imala tako očiti pms sa ful nervozom i probadanjem da sam mislila da ću dan posli procurit, u petak se sve smirilo  a bazalna skočila na 37 i drži se takva…..
    znači drugih simptoma nemam za sada samo te cicke čudne zbog kojih sam i radila testić

u Božje ruke

Sanjarka, ja ne vidim sliku... Ovo s bazalnom mi se čini gotovo sigurna stvar. Ponovi test prekosutra, mislim da je to već sasvim pristojni razmak za ponoviti test! 
    Ja sad ne mogu dočekati da ga ponoviš, a mogu misliti kako je tebi!! 

Tynchy
    20. Rujan 2015. 17:05

Sanjarka88

u srijedu i čet sam imala tako očiti pms sa ful nervozom i probadanjem da sam mislila da ću dan posli procurit, u petak se sve smirilo  a bazalna skočila na 37 i drži se takva…..

u Božje ruke

Dakle, kad sam ja zaceta prvi simptom je bas bio takav sa cickama!

Mama kaze da je uvijek po tom znala... Prije nego je menga izostala

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:12

Lista za NE dobit: 

Tynchy 25.09
    Sanjarka88 26.09.
    Dunyasha 27.09.
    Orhideja 27.09.
    MajaSocka 08.10
    Zabica25 11.10.
    Miska 11.10.
    iva1989lea 17,10
    MalaKoza 18.10.
    Babygirl 19.10.

Sanjarka88
    20. Rujan 2015. 17:06

http://oi61.tinypic.com/jg5blx.jpg

sad?
    ma nije važno, ne vidi se na slici....

hvala ti draga , samo neka crtica meni tamni da nije biokemijska a za dalje ćemo lako 
    vas dvi ste slijedeće za piškenje, fige i na rukama i na nogama! 

iva1989lea
    20. Rujan 2015. 17:27

Sanjarka ja vidim drugu crticu...nek se podeblja za par dana 😊

Mallla
    20. Rujan 2015. 17:51

Ej ej sanjarka,  ja isto slavim za tebe! Ja vidim crtu na slici, debela al svijetla.....ttako se kokod mene vidi crtica na lh trakicama kad pocmu plodni dani....ttako da ja mislim da je to T 
    Drzim fige da u subotu imas debele tamne dvi crtice :)

Super super...raduje me ova pozitiva na stranici :)

Ja sam vam u zescoj nervozi, pocelo me hvatat oko svadbe...imam red suza, red tuge, red smirenosti....aa kako stvari stoje upitno je hocemo li obuhvatit plodne dane koji slijede ovaj tjedan zbog niza obaveza na razlicitim stranama.....eeto malo da se pojadam!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI