Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    20. Rujan 2015. 17:06

http://oi61.tinypic.com/jg5blx.jpg

sad?
    ma nije važno, ne vidi se na slici....

hvala ti draga , samo neka crtica meni tamni da nije biokemijska a za dalje ćemo lako 
    vas dvi ste slijedeće za piškenje, fige i na rukama i na nogama! 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    20. Rujan 2015. 17:27

Sanjarka ja vidim drugu crticu...nek se podeblja za par dana 😊

Mallla
    20. Rujan 2015. 17:51

Ej ej sanjarka,  ja isto slavim za tebe! Ja vidim crtu na slici, debela al svijetla.....ttako se kokod mene vidi crtica na lh trakicama kad pocmu plodni dani....ttako da ja mislim da je to T 
    Drzim fige da u subotu imas debele tamne dvi crtice :)

Super super...raduje me ova pozitiva na stranici :)

Ja sam vam u zescoj nervozi, pocelo me hvatat oko svadbe...imam red suza, red tuge, red smirenosti....aa kako stvari stoje upitno je hocemo li obuhvatit plodne dane koji slijede ovaj tjedan zbog niza obaveza na razlicitim stranama.....eeto malo da se pojadam!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    20. Rujan 2015. 17:53

Iii Vecka Sretan rođendan! Nek je ispunjen zdravljem, srećom, radosti I bebom :)

url=https://lilypie.com]

Paula5
    20. Rujan 2015. 18:10

Sanjarkaaaa dragaaa pa vidi se lijepo druga crtica!! A kakva bi mogla biti 23dc? Rano je, ali itekako moguce. Rijetko tko vidi tako rano, ali eto ti si ugledala!! Cestitat cu ti za par dana.. Ponovi preksutra test i ako pokaze sigurna si. Naravno postoji mogucnost biokemijeske, zato i ne preporucuju testiranje prije M. No ja te potpuno shvacam, ponovi i moli se... Ljubim te!! 
    Vecka draga sve najbolje ti zelim!!   Neka iduci docekas sa svojim malim smotuljkom ..
    Dunya ja pijem vrkutu i ovaj ciklus su me bas rasturale sike, ali nisam to povezivala s tim... ma nemam pojma vise..
    Maja sta pricas, za tri tjedna su ti svatovi, pa mozes se par puta opustiti i podruziti...

Cure drzim fige, pusa svima!!

zabica25
    20. Rujan 2015. 18:28

Sanjarka, darling, i ja vidim drugu crticu :))))
    Joj, ja sam uvjerena da je to TO jer si zaslužila. Nek je sa srećom :)

Vecka, sve najbolje ti želim od čega je bila torta?

Ostale cure, trudimo se i dalje, meni su plodni dani, ali nekako sam mirna, ne vjerujem da nekaj bude ovaj ciklus. Baš se nekako drugačije osjećam, za razliku od prethodnih ciklusa kad sam bila optimističnija.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Sanjarka88
    20. Rujan 2015. 18:37

Sto bi ja bez vas  hvala vam na svakoj rijeci optimizma najbolje ste 
    Piskim sutra ovu drugu trakicu samo da potvrdim da je crtica i dalje tu a onda za vikend pravi test, daj Bože da bude razloga za slavlje 

Paula znam za biokemijsku nje me najvise strah. .. Crtica dobro da je ikakva na 23dc s popodnevnim urinom 😃

Maja samo polako znam kako ti je, nemoj se puno zivcirat sve to treba organizirat al na kraju sve bude savršeno 

Zabice znas onu kad se najmanje nadas..  

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    20. Rujan 2015. 20:29

Nisam izdrzala, napravila sam jedan od svojih HongKongskih testova, i negativan je :(

Temperatura 36,9, trbuh me jos zateze...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.