Dobar dan cure
Mene uhvatio popizditis prije i popiškila sing duo trakicu, i imam rozu sjenu, neznam koji mi je Bog bio tek mi je 23dc i neznam šta da si mislim.....
mužu sam pokazala i on je sad cili sritan i oduševljen, ubit ću samu sebe ako to nije ništa i ako nastupi razočaranje, lako za mene njega mi je žao.... neću više nikad ništa piškit prije vrimena luda luda
Vecka sretan rođendan i od srca ti želim znaš već i sama što kakvu si tortu na kraju radila?
Lea jako jako mi je žao baš baš nema predaje idemo dalje hrabro
tynchy simptomi obećavaju, skupa odbrojavamo nadam se da i kod mene i kod tebe razlogu za veselje

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lista za NE dobit:
Tynchy 25.09
Sanjarka88 26.09.
Dunyasha 27.09.
Orhideja 27.09.
MajaSocka 08.10
Zabica25 11.10.
Miska 11.10.
MalaKoza 18.10.
Babygirl 19.10.
pisite me 17.10. 😊 Sanjarka88 hvala ti draga...ja se veselim svakom vasem plusu il simptomu kao da je moj...hvala sto ste uz mene :*
Lista za NE dobit:
Tynchy 25.09
Sanjarka88 26.09.
Dunyasha 27.09.
Orhideja 27.09.
MajaSocka 08.10
Zabica25 11.10.
Miska 11.10.
MalaKoza 18.10.
Babygirl 19.10.
7

Bok cure!!
Iva, žao mi je što je ipak na kraju došla... Idemo u nove pobjede!
Sanjarka, pa što si već radila test? Sad ćeš biti luda danima a ovako se samo pitaš jel to je bila crtica ili nije...
Mislim da si debelo uranila... Čekaj do datuma očekivane m, pa ako se ne pojavi, ponovi test. Zbilja mislim da je full rano..
Kod mene ništa novo, ali cice me jednostavno rasturaju.. To je strašno.. I poprilične su.. Inače nisam ni nervozna, ništa. Baš sam nekako ok... Malo zasuzim tu i tamo, ali ništa drugo.
Ova bolna prsa pripisujem vrkuti, budući sam ju pila ovaj mjesec, pa je moguće da je od toga.. Jel to mučilo koju od vas a da je to povezala s vrkutom?
Uživajte cure u nedjeljnom popodnevu i pišemo si sutra!
Bok cure!!
Iva, žao mi je što je ipak na kraju došla…Idemo u nove pobjede!
Sanjarka, pa što si već radila test? Sad ćeš biti luda danima a ovako se samo pitaš jel to je bila crtica ili nije…
Mislim da si debelo uranila… Čekaj do datuma očekivane m, pa ako se ne pojavi, ponovi test. Zbilja mislim da je full rano..
Kod mene ništa novo, ali cice me jednostavno rasturaju.. To je strašno.. I poprilične su.. Inače nisam ni nervozna, ništa. Baš sam nekako ok… Malo zasuzim tu i tamo, ali ništa drugo.
Ova bolna prsa pripisujem vrkuti, budući sam ju pila ovaj mjesec, pa je moguće da je od toga.. Jel to mučilo koju od vas a da je to povezala s vrkutom?
Uživajte cure u nedjeljnom popodnevu i pišemo si sutra!
Ja vrkutu pijem vec jako dugo, par godina, naravno s pauzama i nikad nisam osjetila neke promjene u vidu tih bolnih prsa, pauzirala sam jedno 3, 4 mje i onda sam opet pocela piti prije jedno mjesec i pol i evo vec dva ciklusa me toliko bole da ih ne mogu taknut, pogotovo s vanjske strane prema pazuhu. Isto mislim da je to od vrkute, ova je sad od drugog proizvodaca i ubacim unutra i malo stolisnika pa mi se cini da je ta kombinacija dosta mocnija.

Dunya ah zasto ne pitaj imala sam jednostavno osjećaj da je to to najviše zbog cica koje me bole na poseban nacin vec 8. dan, i jos nestrpljivost i eto ga
Crta je tu samo jako slaba hoce li se održat vidit cemo
Dunya ah zasto ne pitaj imala sam jednostavno osjećaj da je to to najviše zbog cica koje me bole na poseban nacin vec 8. dan, i jos nestrpljivost i eto ga
Držim fige da je to to! Kad ćeš ponoviti test?
Ajme!!! Ja gledam, pa odem jos jednom procitati tvoj post na prethodnoj strani: pa jel to nasa najoptimisticnija trudlica koja nas sve najvise bodri i tjesi ugledala plus/drugu crtu?!?!?
Ajmeeee! Ja vec sampanjac otvaram!!!!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji