Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    19. Rujan 2015. 18:46

Evo stigla vjestica ...tocna kao i uvijek...al bar su mi ciklusi redoviti i pravilni...Nista idemo dalje...u pon vadim krv za stitnjacu...nadam se da su nalazi i dalje ok...pusa svim dragim curama...

Paula5
    19. Rujan 2015. 20:04

Iva draga zao mi je..
    Nadam se da ce ti nalazi biti ok i da ces ubrzo ugledati II.

Mallla
    20. Rujan 2015. 10:39

Iva , svi smo se s tobom poradovali! Al novi ciklus nova nada, sada to koji dan proradi I u nove pobjede!
    Svi smo ovdje iz tebe!

url=https://lilypie.com]

iva1989lea
    20. Rujan 2015. 11:37

Hvala vam cure moje...iskoristit cu ovaj mjesec za izvadit nalazr,otic gin. I sve iznova...nije strasno...pratim vas i dalje...Amo cure zelim vam plus sto prije...samo pozitivno

Tynchy
    20. Rujan 2015. 12:23

Iva, sve smo uz tebe, zajedno se nadamo, trudimo, komentiramo, i budemo se uskoro veselile! Sigurna sam!! 

Stanje kod mene: cca 10dpo (vise ne znam, razlicito mi kalendari govore!) ... Jajnike i dalje osjetim, donji dio trbuha tvrd, grcevi lagani. 

Pms zvicanoca prestala. Gusti bijeli iscjedak njonjka...

Cekamo!

Mallla
    20. Rujan 2015. 12:43

Cekamo s tobom Tynchy!  

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    20. Rujan 2015. 15:46

Dobar dan cure

Mene uhvatio popizditis prije i popiškila sing duo trakicu, i imam rozu sjenu, neznam koji mi je Bog bio tek mi je 23dc i neznam šta da si mislim.....
    mužu sam pokazala i on je sad cili sritan i oduševljen, ubit ću samu sebe ako to nije ništa i ako nastupi razočaranje, lako za mene njega mi je žao.... neću više nikad ništa piškit prije vrimena luda luda 

Vecka sretan rođendan i od srca ti želim znaš već i sama što  kakvu si tortu na kraju radila?

Lea jako jako mi je žao baš baš  nema predaje idemo dalje hrabro 

tynchy simptomi obećavaju, skupa odbrojavamo nadam se da i kod mene i kod tebe razlogu za veselje 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    20. Rujan 2015. 15:47

Lista za NE dobit: 

Tynchy 25.09
    Sanjarka88 26.09.
    Dunyasha 27.09.
    Orhideja 27.09.
    MajaSocka 08.10
    Zabica25 11.10.
    Miska 11.10.
    MalaKoza 18.10.
    Babygirl 19.10.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    20. Rujan 2015. 16:31

Bok cure!!

Iva, žao mi je što je ipak na kraju došla...  Idemo u nove pobjede! 
    Sanjarka, pa što si već radila test? Sad ćeš biti luda danima a ovako se samo pitaš jel to je bila crtica ili nije... 
    Mislim da si debelo uranila... Čekaj do datuma očekivane m, pa ako se ne pojavi, ponovi test. Zbilja mislim da je full rano..

Kod mene ništa novo, ali cice me jednostavno rasturaju.. To je strašno.. I poprilične su.. Inače nisam ni nervozna, ništa. Baš sam nekako ok... Malo zasuzim tu i tamo, ali ništa drugo.
    Ova bolna prsa pripisujem vrkuti, budući sam ju pila ovaj mjesec, pa je moguće da je od toga.. Jel to mučilo koju od vas a da je to povezala s vrkutom?

Uživajte cure u nedjeljnom popodnevu i pišemo si sutra!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.