Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lilianaa
    02. Kolovoz 2014. 11:55

Odlicno, bas mi je jako drago, od srca ti cestitam na pozitivnom testu   

Mare2017
    02. Kolovoz 2014. 12:08

Jeeeeeeeeeeeeeee čestitam Melly :))))) Od srca   Ja vam imam curke moje drage već par dana užasno bolne grudi a stvari trebam dobit tek 6.8. inače me počnu bolit dva dana pred vješticu a sad bole već danima i kao peckaju ne mogu ležat na trbuhu a da ne govorim da ih taknut ne smijem ni u ludilu. hm... nada postoji... nekako se osjećam pozitivno... ali opet tu i tamo pomislim da nije možda jaki pms. Sve si mislim kupit testić al možda još neće pokazat.... Neznam ni sama...               Mare27 ako se ne varam moramo dobit isti dan, ima li kod tebe kakvih simptoma?? svima vam šaljem puse i želim nam sreću

mare27
    02. Kolovoz 2014. 12:12

luna28 da zajedno smo u mukama hehehe iskreno ja nemam nikakve simptome ni menge ni trudnoće,što mi pomalo čudno,jer uvijek prije menge danima imam bolove u trbuhu i mučnina,al meni se simptomi pms mijenjaju svakih par mj pa to prepisujem tome,al kak veliš nada postoji

Mare2017
    02. Kolovoz 2014. 12:16

Ne mogu ja izdržat, idem napravit ručak i odoh kupit test pa ću sutra ujutro piškit hihihih :)))) 

lilianaa
    02. Kolovoz 2014. 12:22

ja trebam dobiti 7.8. ali nemam nazalost bas nikakvih simptoma i iskreno, mislim da je i ovaj ciklus propao, ali nastavit cu se truditi i dalje. prosli mjesec sam pila femisan a kapi, pomazu povecanju sluzi, nikakvih drugih promjena nisam vidjela, a sad prelazim iduci mjesec na cajeve. pozdrav svima i zelim vam jos puno objava pozitivnih rezultata na testovima ;) :*

Melly29
    02. Kolovoz 2014. 12:26

Hvala cure moje... vi ste mi kao obitelj   ja zelim da i vi ugledate plusice.. Radila sam prvi test s clearbue digital sto pokazuje i do 4 dana prije.. i bio je minus... ali nekako nisam odustala i kupila obicni clearblue test .. na dan menge napravila i dobila dvije crte..  Imala sam sumnju da jesam jer me grudi bole .. i tako me nikada nisu boljeli pred mengu i jedan jajnik me jako bio zabolio ... malo mi se mantalo u krevetu... i eto plusica 

Melly29
    02. Kolovoz 2014. 12:28

lidija 87 drzim ti fige.. i ja nisam nekih simptoma imala pa eto.. imat ces i ti plusic i to zelim da ugledas ovaj mj :*** 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.