Ajde ajde draga moja, kad ponovis javi obavezno
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Hey curke.. evo da vam javim da sam ponovila test ... i stavit cu sliku na status.. malo mi kamera nesto steka ali bitno da je naravno ++++++++
Hey curke.. evo da vam javim da sam ponovila test … i stavit cu sliku na status.. malo mi kamera nesto steka ali bitno da je naravno ++++++++
weeeeeeeeeeee.......još jednom čestitam

Hey curke.. evo da vam javim da sam ponovila test … i stavit cu sliku na status.. malo mi kamera nesto steka ali bitno da je naravno ++++++++
ČESTITAaaaaaaaaaaaaM!!!!!!!!
Uljepsala si mi dan!!!!
...bas vas ovdje sve vec smatram velikom obitelji i svaku dobru vijest bas osobno shvacam!!
Dobrodošla u "klub trudnica" i nedao ti bog trudnocu poput moje!!!
Odlicno, bas mi je jako drago, od srca ti cestitam na pozitivnom testu
Jeeeeeeeeeeeeeee čestitam Melly :))))) Od srca Ja vam imam curke moje drage već par dana užasno bolne grudi a stvari trebam dobit tek 6.8. inače me počnu bolit dva dana pred vješticu a sad bole već danima i kao peckaju ne mogu ležat na trbuhu a da ne govorim da ih taknut ne smijem ni u ludilu. hm... nada postoji... nekako se osjećam pozitivno... ali opet tu i tamo pomislim da nije možda jaki pms. Sve si mislim kupit testić al možda još neće pokazat.... Neznam ni sama... Mare27 ako se ne varam moramo dobit isti dan, ima li kod tebe kakvih simptoma?? svima vam šaljem puse i želim nam sreću
luna28 da zajedno smo u mukama hehehe iskreno ja nemam nikakve simptome ni menge ni trudnoće,što mi pomalo čudno,jer uvijek prije menge danima imam bolove u trbuhu i mučnina,al meni se simptomi pms mijenjaju svakih par mj pa to prepisujem tome,al kak veliš nada postoji

ja trebam dobiti 7.8. ali nemam nazalost bas nikakvih simptoma i iskreno, mislim da je i ovaj ciklus propao, ali nastavit cu se truditi i dalje. prosli mjesec sam pila femisan a kapi, pomazu povecanju sluzi, nikakvih drugih promjena nisam vidjela, a sad prelazim iduci mjesec na cajeve. pozdrav svima i zelim vam jos puno objava pozitivnih rezultata na testovima ;) :*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji