Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Melly29
    01. Kolovoz 2014. 16:07

Drage moje... danas vjestica nije dosla... i maloprije sam radila test... na kojem su dvijeeeee crticeeeeee... i nevjerujem jos ... jeli to stvarno to????? 

Melly29
    01. Kolovoz 2014. 16:48

muz ne vjeruje... veli da moram sutra ponoviti... nevjerujem ni ja još  

jagodica4
    01. Kolovoz 2014. 16:49

Ajme Melly, prekrasna vijest ! Čestitam ! 

Melly29
    01. Kolovoz 2014. 16:53

Koliko sam sebi željela toliko i vama želim... i hoću da bude jos plusicaaaa od vas 

Miki35
    01. Kolovoz 2014. 19:37

Melly, prekrasna vijest ma to ti je to ti testovi su stvarno sigurni , ajme baš mi je drago , sad ces preci na druge teme trudnoca i tako to , ali javljaj nam se svakako, a mi cemo se i dalje truditi i nadam se skoro da cemo se družiti sa trudnićkim  zgodama 

Melly29
    01. Kolovoz 2014. 20:40

Hvala draga hvala.. ja se nadam da je to sada to .hahaha.. naravno da cu i dalje ovdje biti aktivna i podrzavati vas i drzati vam fige.. 

mare27
    01. Kolovoz 2014. 20:43

draga moja melly29 od srca ti čestitam ,kad sam ovo pročitala tak sam se raznježila.... sretna ti, ČESTITAAAAAM VAM

mare27
    01. Kolovoz 2014. 20:55

baš sad pričam mužu sva sretna ko da sam ja ugledala + i veli on bude još jedan plus- naš plusić heehheh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.